.
Затворена тема
Страница 48 от 114 ПървиПърви ... 384445464748495051525898 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 2842
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Тъпо! Както обикновено, и днескашният ден си премина без да прая нещо съществено
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Твърде бодър за да заспя.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Друго си е да спиш от 6 до 9 и след това да чакаш да ти се приспи ОТНОВО.Almost impossible.

Град
    million miles away (:
    Мисля вече да си лягам,че утре имам много работаа.. Трябва да си напиша домашното по БГ (тая госпожа не се предава,последен ден от срока,с намалени часове сме,ама не,та не ! ), после на събиране с класа и в късните часове чак на другия край на града,на гости.. Ииии най-сетне ще си се видя с мойто момчее .. което си идва,и ще му се нарадвам едно хубавкоo.. Лека на всички ! :]] ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Изплашена и стресирана ... Лелеее отивам на изпит и ако не го взема край ... Всичко ми зависи от това .... Много много ме е страх
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Добре...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мм.. успях да се наспинкам днеска но все още ми е леко сънено , дори и след кафето иии малко съм крива заради снощи , ама ми е и лигаво днеска ;дд
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мм добре съм.Като изключим факта,че снощи тъпака не се прибра .. пфф Днеска се очертава да е хубав ден.Ще има мощно смях на даскало.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    million miles away (:
    МХмм..Всичко се отлага. Милото няма да се прибира ( ) => довечера никакви гости,никакви разкарвания из града - отивам да пийна нещо с класа и се прибирам. Пфф.. Както винаги се прецакаха нещата ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми добре съм. Чакам това говедо да стане .. и да го видя какви ги е вършил снощи
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

сърцебоцната
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Щастливаааа взех гооооо .. Край на сесията за мен ... Само дето милото много ме стресна сега като каза че е катастрофирал,добре смао че нищо му няма как искам сега да съм при него,но уви стягам куфарите и към родния град, с него ще се видим другата седмица
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Наспала се, пих 3 в 1, пуших ... след малко ще седна да поуча малко, че в Събота съм на изпит и така
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Варненска чайка
    И това ми било приятелки ли ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ся излизам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Йееееееееееее днес зам. директора ми се обади, че отиваме на плавателна Ще се разцепиииим ... До Грузия и Русия Нямам търпение да идва утре и да заминаваме хихи 2 седмици одължена ваканция Нямам търпениеееееееее

YES!Хванах 5.75 успех, оправих си компа и тази вечер излизам.ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    LofYou, поздравления

Аз се чувствам много добре, срока свърши, доволна съм от оценките си. Сега няколко дни почивка Ще видя приятеля си Супер!

Град
    Варненска чайка
    Тоя още не е станал А уж си легнал рано .... даааа и аз му повярвах

Hilary_

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Еййй за пореден път осъзнавам,колко гадни черти имам в характера си
    Нали ми изгоря телефона ... Е днес казах на бащата и той "И к'во?!Голяма работа - ще ти купя нов!" ... До тук добре ама аз направо съм се вманиачила по тъпата Нокия 5530 ,а най-гадното е,че в нета я има чисто нова за 100-тина лева по-малко,от колкото в магазините,от които бих си я купила в Сс ... Тук идва и проблема,че баща ми не би ми позволил да си купя нещо подобно от нета ... Принципи ... Бля-бля ... Е добре - няма проблем нали той ще ги дава тия пари ама проблема е там,че за около 500 лв. мога да си купя къде,къде по-готин телефон ... А и за к'во ми е тоя?!Wi-fi?!Е,че лаптопа кажи-речи постоянно е с мен ... Качеството на снимките не е толкова хубаво,както на стария ми SE S500i ... и все пак само тоя телефон ми е в главата - УЖАС! ... И нали съм луда глава ... сега гледам и разни SE S500i втора ръка за по 100-тина лв. и мисля да си купя един и да му се радвам ...,а ако се прецака нещо поне ще имам резервни части
    Лелеее направо не ми се мисли,колко пари ще заминат покрай мен тоя месец,че и Р.Д.-то ми наближава ... Добре,че няма да си ходя на бала ... Това поне ми е оправданието пред наще
    Пффф и моя не го знам дали ще заминава днес или утре Ако е днес направо ще се застрелям Как ще издържа без да го виждам почти 4 дена?! Не,не,не ... направо не ми се мисли
    И утре ще излизам с едни приятели,а нямам никакво желание И що?!Защото моя няма да е с нас и като за капак две момчета,които ме харесват ще са там ...
    Баси направо ще се побъркам и то заради няк'ви маловажни неща
    Както и да е Важното е,че татко прие много спокойно новината за телефона ,а и не ми мина с номера "Имаш още два телефона - използвай тях!"
    Еййй имам най-добрия татко на света
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Баща ми не е ходил и не ми е взел книгата;\\
    Утре ще отиде, обаче ще му каже да ми вземе
    поне още една!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Варненска чайка
    Взе, че се събуди След малко се оправям и отивам към тях, че искал да ме види ..

Hilary_

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    сдухано,добре че са приятелитее
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Чуствам се добре .Само където ме боли главата малко ама карай.Доволна съм от оценките си най-високия успех от класа е моя 5,44. . След малко отивам на танци да гледаме клипове,да избираме музика,костюми и тн... Днес бях с моите шматки супер беше на кафето ,после у нас издивяхме и така .Утре ще се излиза и така .. Само където не съм го виждала от 3-4 дена и ...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Много са зле нещата,малко се изложих първия срок.
    Втория,трябва да компенсирам.. Както цяло в класа всички имат поне една тройка като срочна оценка.
    И класната е очарована .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си