- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Първоначално написано от 3oPuTy
За частта с телефона .. миии оО к'во да ти кажа, Nokia си е Nokia аз други телефони вече не признавам (от както си взех първата). Друг е въпроса, че освем N-series друго не признавам (ама то щото съм доста зарибен) не те съветвам да си взимаш телефон 2ра ръка (освен ако не е от познат и знаеш, че стоката е надежна) щото аз така си взех от един сайт (няма да му правя реклама) иии преди около месец го взех от ремонт само за 4ти път (извода е ясен
) За 500 лева можеш да вземеш къде къде по-добър телефон оО но в крайна сметка ти си преценяш (: Умната
![]()
Пък аз пфу тъпея на макс чудя се какво да правя ии май пак ще се запуквам с покера оО
Малко ме дразни, но ще се правя, че не ме, защото ще станат пак скандали от простотии...
Иначе съм болнаПървия срок - трагедия...трябва да се стягам втория много сериозно...
Трябва да ходя на тренировки, но ми е толковаа злее, а ако не ида треньорката ще се разбучи, че целия отбор мене чака и май ще отида с температурата![]()
Кофти ден...
Трагедията е пълна...
^^ Тъпия SE S500i чисто нов все още е над 200лв.,а на мен мерака ми е камерата муА и много си го обичам самия модел
Има хипер добра тема ... НА Хелоуийн летяха прилепи и имаше светещи очички в тъмното,точно на Н.Г. имах заря
Сменя си цветовете,вали дъжд,цветето цъфти ... Абе лигава история
![]()
Нокии по принцип не харесвам ама в тая има нещо много чаровноЗа N серията к'во да кажа ... Някак си ми изглеждат прекалено груби
Не,че "моята нова любов" не е голяма амааа ... изглежда по-нежно
А иначе има още време
,но като се знам к'ва съм на края пак нея ще си взема,защото по принцип като си харесам нещо трудно си меня мнението (както с лаптопа
)
По темата:Имам 2 часа да се наспя,да си оправя маникюра,косата,грима,да избера к'во да си облека и да изляза с моя лифльо0о и с най-добрата ми приятелка![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абсолютно същото.Първоначално написано от kuklichka_bg
И бтв почвам да се чудя,дали наистигна съдбата връща всичко рано или късно.. Уж да,ама май не .. Направо не издържам вечее![]()
..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Добре съм, що годе +) днес съм нямала тъпи моменти за сега.Но винаги съм готова. . .+)) Сега отивам да се къпя.А имаше всъщност - не бях учила за 3те теста . . =))
Отегчена.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Изкъпах се, изправих си косичката, сега наще се прибраха ще вечерям и след товааа нз . . =) Ахх как искам милото ми момченце сега да е тука![]()
![]()
Липсващо..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Липсва ми бебето.. А оная се прави,че не вижда какво съм й писала в скайп,а е на линия във facebook.. накрая ще си го изкарам много жестоко на някого,първия,който ми е под ръка ..![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Съвзех се най-после.Малеее нямаше такова нещо днеска просто ;х . . Ужасно много дроб беше раутата.
![]()
Тоя никакъв го няма пак.;// Майка утре заминава .. тва е най-якото .. моля се и бащата да отиде на някъде ии
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
станах в 6 за английския...скипнах даскало видях се с мойто злато и сестра ми после-от кафе на кафе с 2 думи,но пък настроението е на 7 плюссега мисля да вечерям и да си взема дълъг душ и да релаксирам малко....утре с един приятел ще правим доклад по философия и пък ще съм на крак цял ден...събота се очертава пак заета ,а и неделя също-абе мани ,мани,няма почивка от хубавите неща
![]()
Наядох се и тннн.Пфф хахах смея се, защото майка ми ми вика "Ох купи си вибратор, само аз ще знам" аххахалуда
![]()
сякаш ми е нужен :Р Имам сии мъж
![]()
![]()
Абе някво якичко ми е, без причина
Е освен, че тея дни малко ще си почина
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ми как да съм .. той е невероятен въпреки всичките простотии, които прави .. просто го обичам и това е !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Умирам за книга..
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Уж почивка,а от утре почвам да оправям 2рия срок.. Имам да пиша есе на тема:"На какъв завет бих била вярна?".. Това доказва теорията ми,че на госпожата по БЕЛ липсата на секс й се отразява доста зле..то не се търпи вече !Пфууу...
И чакам ония две шушулки () да си влязат в skype вече,да ги наредя както трябва, и без това са си го залсужили. Аама ха !
Сега ще си разчистя пред лап-топа,че досега пак тъпках и ще си търся нещо интересно за гледане..
Гледам си филма, чакам да свърши и директно си лягам.Нямам сила за нищо вече.
Първоначално написано от LondonTipton
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Уфф, на диета съм и ще пукна от глад скоро... И как се чувствам ми ГЛАДНАА![]()
до преди малко мислих, че съм добре ;д .. ма вече не съм толко сигурна ;д
the sky is the limit.