.
Затворена тема
Страница 49 от 114 ПървиПърви ... 394546474849505152535999 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 201 до 1 225 от общо 2842
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Еййй за пореден път осъзнавам,колко гадни черти имам в характера си
    Нали ми изгоря телефона ... Е днес казах на бащата и той "И к'во?!Голяма работа - ще ти купя нов!" ... До тук добре ама аз направо съм се вманиачила по тъпата Нокия 5530 ,а най-гадното е,че в нета я има чисто нова за 100-тина лева по-малко,от колкото в магазините,от които бих си я купила в Сс ... Тук идва и проблема,че баща ми не би ми позволил да си купя нещо подобно от нета ... Принципи ... Бля-бля ... Е добре - няма проблем нали той ще ги дава тия пари ама проблема е там,че за около 500 лв. мога да си купя къде,къде по-готин телефон ... А и за к'во ми е тоя?!Wi-fi?!Е,че лаптопа кажи-речи постоянно е с мен ... Качеството на снимките не е толкова хубаво,както на стария ми SE S500i ... и все пак само тоя телефон ми е в главата - УЖАС! ... И нали съм луда глава ... сега гледам и разни SE S500i втора ръка за по 100-тина лв. и мисля да си купя един и да му се радвам ...,а ако се прецака нещо поне ще имам резервни части
    Лелеее направо не ми се мисли,колко пари ще заминат покрай мен тоя месец,че и Р.Д.-то ми наближава ... Добре,че няма да си ходя на бала ... Това поне ми е оправданието пред наще
    Пффф и моя не го знам дали ще заминава днес или утре Ако е днес направо ще се застрелям Как ще издържа без да го виждам почти 4 дена?! Не,не,не ... направо не ми се мисли
    И утре ще излизам с едни приятели,а нямам никакво желание И що?!Защото моя няма да е с нас и като за капак две момчета,които ме харесват ще са там ...
    Баси направо ще се побъркам и то заради няк'ви маловажни неща
    Както и да е Важното е,че татко прие много спокойно новината за телефона ,а и не ми мина с номера "Имаш още два телефона - използвай тях!"
    Еййй имам най-добрия татко на света

За частта с телефона .. миии оО к'во да ти кажа, Nokia си е Nokia аз други телефони вече не признавам (от както си взех първата). Друг е въпроса, че освем N-series друго не признавам (ама то щото съм доста зарибен ) не те съветвам да си взимаш телефон 2ра ръка (освен ако не е от познат и знаеш, че стоката е надежна) щото аз така си взех от един сайт (няма да му правя реклама) иии преди около месец го взех от ремонт само за 4ти път (извода е ясен ) За 500 лева можеш да вземеш къде къде по-добър телефон оО но в крайна сметка ти си преценяш (: Умната

Пък аз пфу тъпея на макс чудя се какво да правя ии май пак ще се запуквам с покера оО

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Малко ме дразни, но ще се правя, че не ме, защото ще станат пак скандали от простотии...

Иначе съм болна Първия срок - трагедия...трябва да се стягам втория много сериозно...

Трябва да ходя на тренировки, но ми е толковаа злее, а ако не ида треньорката ще се разбучи, че целия отбор мене чака и май ще отида с температурата

Кофти ден...
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^^ Тъпия SE S500i чисто нов все още е над 200лв.,а на мен мерака ми е камерата му А и много си го обичам самия модел Има хипер добра тема ... НА Хелоуийн летяха прилепи и имаше светещи очички в тъмното,точно на Н.Г. имах заря Сменя си цветовете,вали дъжд,цветето цъфти ... Абе лигава история
    Нокии по принцип не харесвам ама в тая има нещо много чаровно За N серията к'во да кажа ... Някак си ми изглеждат прекалено груби Не,че "моята нова любов" не е голяма амааа ... изглежда по-нежно А иначе има още време ,но като се знам к'ва съм на края пак нея ще си взема,защото по принцип като си харесам нещо трудно си меня мнението (както с лаптопа )

По темата:Имам 2 часа да се наспя,да си оправя маникюра,косата,грима,да избера к'во да си облека и да изляза с моя лифльо0о и с най-добрата ми приятелка
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    сдухано,добре че са приятелитее
    Абсолютно същото.

И бтв почвам да се чудя,дали наистигна съдбата връща всичко рано или късно.. Уж да,ама май не .. Направо не издържам вечее ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Леко ядосан.

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Момичето, което обичам, ме обича!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Добре съм, що годе +) днес съм нямала тъпи моменти за сега.Но винаги съм готова. . .+)) Сега отивам да се къпя.А имаше всъщност - не бях учила за 3те теста . . =))

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    УЖАСНООО...

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Отегчена.

Град
    Hasselt
    Изкъпах се, изправих си косичката, сега наще се прибраха ще вечерям и след товааа нз . . =) Ахх как искам милото ми момченце сега да е тука

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Тъпо....искам утре.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Добре съм,чакам да дойде утре

Липсващо..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Град
    million miles away (:
    Липсва ми бебето.. А оная се прави,че не вижда какво съм й писала в скайп,а е на линия във facebook.. накрая ще си го изкарам много жестоко на някого,първия,който ми е под ръка ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Съвзех се най-после. Малеее нямаше такова нещо днеска просто ;х . . Ужасно много дроб беше раутата. Тоя никакъв го няма пак.;// Майка утре заминава .. тва е най-якото .. моля се и бащата да отиде на някъде ии
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    станах в 6 за английския...скипнах даскало видях се с мойто злато и сестра ми после-от кафе на кафе с 2 думи,но пък настроението е на 7 плюс сега мисля да вечерям и да си взема дълъг душ и да релаксирам малко....утре с един приятел ще правим доклад по философия и пък ще съм на крак цял ден...събота се очертава пак заета ,а и неделя също-абе мани ,мани,няма почивка от хубавите неща

Град
    Hasselt
    Наядох се и тннн.Пфф хахах смея се, защото майка ми ми вика "Ох купи си вибратор, само аз ще знам" аххаха луда сякаш ми е нужен :Р Имам сии мъж

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Абе някво якичко ми е, без причина Е освен, че тея дни малко ще си почина
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми как да съм .. той е невероятен въпреки всичките простотии, които прави .. просто го обичам и това е !
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Умирам за книга..
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

Град
    million miles away (:
    Уж почивка,а от утре почвам да оправям 2рия срок.. Имам да пиша есе на тема:"На какъв завет бих била вярна?".. Това доказва теорията ми,че на госпожата по БЕЛ липсата на секс й се отразява доста зле..то не се търпи вече ! Пфууу...
    И чакам ония две шушулки ( ) да си влязат в skype вече,да ги наредя както трябва, и без това са си го залсужили. Аама ха !
    Сега ще си разчистя пред лап-топа,че досега пак тъпках и ще си търся нещо интересно за гледане..

Град
    Hasselt
    Гледам си филма, чакам да свърши и директно си лягам.Нямам сила за нищо вече.

Цитирай Първоначално написано от LondonTipton
    чувствам се

влюбена
    тъжна
    объркана
    изморена
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Повече от фен Аватара на stylo
    Уфф, на диета съм и ще пукна от глад скоро... И как се чувствам ми ГЛАДНАА

Голям фен Аватара на BlueKnife
    до преди малко мислих, че съм добре ;д .. ма вече не съм толко сигурна ;д
    the sky is the limit.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си