- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Вече уморена до сега играх карти и ми се доспа, мислех да гледам след малко филм с брат ми но май ще се ориентирам към леглото, че да не стана много късно утре че моя келеш ще се цупи а и искам да прекарам повече време утре с него. Лека вечер![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Амиии що годе.Но не съм наспана, уморена съм, мързи ме да правя каквото и да е било . . .
От 3 дена не е спирало да ме боли главата. Направо не знам вече ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Като знам какво ме чака днес,а и след снощи просто......че и ме събудиха с 21654651 смс-а чак се изнервих.Но като си сметнах успеха малко се успокох,но трябма доста да уча.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ам ся станах...мале кви сънища имах снощи![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Днес се прибира![]()
![]()
![]()
Нямам търпение да си го видя,да си го гушна и целуна![]()
Малеее ще полудея без негоНе съм го виждала от почти 2 дена и вече не издържам
![]()
![]()
Оффф на всичкото отгоре съм гладна ... Изядох една ябълка и сега трябва да чакам 2 часа преди да хапна нещо друго ... Тъпо почасово храненеАма така ще е то ако искам стомаха да не ми се подува ...
Е поне ще имам време да си измисля меню за следващите няколко дена ... С тия ограничения ... Днес съм на белтъчини ... УжасИ к'во пак ще тъпча дробчета по селски или пилешка пържола
Пффф ... Направо ми писна ... Да идва утре и да съм цял ден на плодове,че с това месо днес направо ...
![]()
Както и да е ... Няма да се оплаквамВажното е,че моето момченце днес се прибира
![]()
Айде продължавам с менюто пък да видим до къде ще стигна![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
боже,от толкова мислене ще полудея![]()
![]()
Някакво скапано цяла седмица..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Трябва да се стегна, че ще ми остави 5.
Ще уча след малко и по математика и по физика.
khhhhhh![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ще сядам да уча![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
сиг след малко ще почна да пиша домашното си по Биология,тъкмо,кат се върне един човек ще имам време да си пиша с негоама трябва да се стегна да науча двата урока по История и да имам 5 за срока,ама проблема е там,че въ Вторник са ми и двата предмета и може да се объркам и то един след друг
или да оставя за Петък да си науча по История,на чудя се
![]()
АМи днес съм добре![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
още не мога да се наканя да уча![]()
![]()
Чувствам се ... ужасно объркана.![]()
Имам чувството, че съм виновна за всичко... Офф, не знам.
Тъпиии хормони, тъпи, тъпи, тъпи!![]()
![]()
![]()
Моля за съвети и помощ ... нали за това е тоя сайт ...![]()
![]()
![]()
Ще ги бием и обичаме след товаПървоначално написано от Diddy1936
![]()
![]()
ops:
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Толкова съм влюбена, че чак се плаша вече.Като въздух ми е.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
кажи си проблема,аз ще дам съветПървоначално написано от cvetytm
![]()
неска явно пак съм в тези си дни в които имам нужда да помагам![]()
инач есе чувствам супертрябва да се обличам че ще излизам със шматката
ей защо съм такава и аз не можах да се сърдя повече от ден
и все пак все още съм и малко ядосана
![]()
![]()
![]()
Нямаше начин да си тръгна спокойно..
Сега или ще го видя в петък и много ще му се радвам,или ще го видя след 3 седмици,което ми звучи убийствено много време.Липсва ми,ама няма пък да му кажа,няма,няма,няма..
eми май наистина е края![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
В момента - превъзбуден![]()
![]()
Радвам се на мойта красавица - говори ми мръсотии![]()
![]()
<3