- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Добре съм веее!Ше се разбия утре,голяма лигавня ше е.Само дето оня как ше е в София точно ся бе!Баси.Нищоо,ше го оправим,другата седмица ше го видя.
Брях,брях
изморена съм
тази ваканция е направо..цял ден по кафетата.. от кафе на кафе.. и по магазините.. пфф краката ме болят вече
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
объркана,влюбена иначе супер![]()
Все едно и също всеки ден и всяка вечер . .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
уморена
в главата си имам чувството,че съм бияна и съм с махмурлук,а съм без нито едно от двете![]()
таман бях на бът да се влюбя и той взе че заминава да живее в англияпросто ако не се случи на мен няма да съм аз
![]()
имам нужда от сън,а трябва да се държа още малко за да не ставам през ноща![]()
ооо така ме боли главичката![]()
![]()
![]()
[22:17:26]* каза: ne sum hodil na urok..
[22:17:32]* каза: g-jata sig shte poludee
[22:17:45]C каза: i zashto ne hodi XD
[22:17:52]* каза: da be shte hodq ..
[22:18:12]* каза: bolen sum, a u gospojata
[22:18:14]* каза: e basi studa.. kato otidox min put
[22:18:16]* каза: i se razbolqh ..![]()
ИЗВОД -> Ученето вреди.![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
Чудя се да продължавам ли да преглъщам и да се правя на "силната", или да си седна и да се нарева едно хубаво,че утре да приличам на нищо в лицето..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Баси как се разплаках ... От един СМС и се разревах като малко дете ...
Лелеее това е най-най-НАЙ-НАААЙ-милия СМС,който можеше да ми прати и то в най-НАЙ-подходящия момент!!!ОБИЧАМ ГО,бе!!!!ОБИЧАМ ГО повече от всичко!!!![]()
![]()
Радвам се,че преди почти 2 месеца нещата се развиха по този начин и че сега сме заедно!!!Той е човека,който за толкова кратко време ме накара да изпитам нещо,което не бях изпитвала в нито една от предишните ми 4 по-сериозни връзки от над година!!!
![]()
Сега и аз му писах!Излях си душата пред него и съм сигурна,че в момента е адски развълнуван и не знае,какво да си мислиА колко още можех да пиша ако тъпите 760 символа не бяха свършили
![]()
Само да не се възгордее,че не знам![]()
Не,не,не ... Не мога да повярвам,че вечерта ми така се преобърна ... В началото всичко беше ужасноНай-добрата ми приятелка дойде до нас с 30 мин. закъснение,не се видях с друга приятелка,която днес се прибра от Варна ... Другите три шматки и те не дойдоха ... Колата на моя се прецака ... Абе ужас!А на края всичко беше повече от страхотно!!!С моя и приятелката ми се събаряхме в снега като деца,смяхме се и не усещахме студа
Изпрати ме,говорихме ... А на края и този СМС
![]()
Офффф отивам да си легна,защото съм адски развълнувана!!!
Лека вечер на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ох,добре че мойто дупе (обичкам си яя) ми писа и ми пооправи настроението..
Вярно,голямо лайно си е на моменти,но пък в трудните моменти..
Винаги заедно!
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
до ся гледах филм,след малко мисля да си лягам,че е ебахти тъпнята,ся си мисля дано г-жата да не ми е оставила 4 охххххххххххххххххх дано не,оф и трябва да чакам до Понеделник да си взема бележника,че класната е бавна![]()
ако имам 4 успеха ми ще падне......тъкмо сичко стана 5-ци и 6-ци и една 4-ка имах обаче ако стане още една направо ще полудея
![]()
![]()
![]()
и хем вика смятах и оценките ти са за 4.40 и няало проблем,ама нз ако ми пише ще я пребия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Боже, какъв идиот е станал..
Не останаха много от нещата, които харесвах
в него, жалко.
*Липсва|ше| ми.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ААААААААААААААА скучно ми е. Освен тва главата ме заболя адски много .. постоянно ям и се наливам с нектар.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ох т'ва са най-ужасните ми днии![]()
Тоя е мазния тъпаккккк .. стои и наблюдава само как ме губииии ...
Толкова много ми липсват старите дни на щастиее .. дните в който се чувствах обичана ... и летях .. буквално летях ... , а сега к'фо ... чувствам се няква празнааа отвътре .... нямам сила да говоря дори с него .. ,но въпреки това имам някаква надежда , че всичко може да се оправи
още не съм легнала![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре съмСамо дето малко ми се спи
![]()
nicolepcd
Безпомощна ..
Чувствам се празна и сама ..
омръзна ми от всичко и от всички
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Защо по дяволите не си лягам...
а да сетих се![]()
![]()
Брях,брях
Обичам го ! Само ако знаеше колко много го обичам !
Иначе .. добре се чувствам. Спи ми се, ама .. няма да си лягам още![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не мога да повярвам,че всичко това наистина се случва ..![]()
чудесно! живота от месец насам е супер, тая година ако върви както е потръгнала на коледа съм на сейшелите с коктейл в ръка, изпружил се на хамака между две палми на снежнобелия плаж на остров Махе, заобиколен от няколко мулатки по монокини, отправил взор към черната ми перла на име ферретти, закотвена в прозраната вода в малкото заливче на фона на залязващото, пурпурно слънце на хоризонта... идилия!![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Спах и сега ни ми се спи и само си мисля и мисля......Как си пропилявам шанса,колкото и малък да е той и как същевременно с това наранявам хора.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Отивам да си го сънувам..![]()