.
Затворена тема
Страница 51 от 114 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 2842
    Супер фен
    Схемата е начертана ... след малко отивам да ям ---> да се изкъпя ---> да се наконтя ---> наще да се наканят да тръгнем ----> минаваме през метро да накупим малко ядене и други боклуци ----> и потегляме с кораба Ще се видим след 2 седмици отрепки

Супер фен Аватара на kindergarden
    така и така аз съм лишена от ваканция (сега отивам да решавам задачи с госпожата,а утре съм на състезание), така и така няма шанс да ида до София да гледам мача,така и така оня идиот от Бургас не се вясна нито един път за последната 1 седмица да го питам дали ще идва на състезанието,така и така в неделя онзи мизерник един Господ го знае къде и как ще си прави рдто,така и така тряа да му земем подарък ама сме лишени от идеи....така и така днес има намаление на боулинга и те черпят с безплатна кола ако направих страйк (получава се страйка на няколко пъти) дано поне там да ми се отвори парашута и да идем
    и след този разбор на близките дни се сетих за още нещо майка ми за пореден път отказа да излезе с мен....а аз имам нужда от боти после ми вика що не сме били близки е как да сме близки като тя няма време не че се оплаквам де поне ше ходи на фризьор жената ... отново не се е сетила за мен епа да ми запази и на мен час аз ходя като бурен в главата нищо днес ще ми запази отгоре на сичко си прочетох книжката а ме мързи да ходя да си зимам новите от поредицата дневниците на вампира за друго не се сещам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Сърдя му се Заради онзи СМС снощи не можах да спя Цяла вечер го сънувах и се будех по навик,защото по принцип го сънувам само,когато спя при него
    Е като цяло съм добре Днес мисля пак да си започна хранителния режим,защото напоследък много боклуци започнах да ям и стомаха пак започна да ми се подува (а като се подува започва да си увеличава обема,което ще рече "край на плоското коремче" )
    Само не знам как ще хапвам сутрин,защото МРАЗЯ да ям сутринта Ама щом преди успях и сега ще се справя за седмица-две докато си изчистя организма
    Сега отивам да си направя едно кафе за да се разсъня малко и започвам с измислянето на примерно меню за първите 4 дена,защото като знам,какъв ми е режима ... "Днес може това и това,утре онова и онова ..." После ще го връча на татко и да ходи да ми напазарува
    Да се надяваме,че до 11:30ч. ще съм готова,защото тогава се очаква моя да стане и да решим дали довечера ще се ходи на банкет или не
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ЩЕ го убия ! Как може да ми се обади в 3 часа Говорили сме си до към 5 .. и сега трябваше да стана То поне нещо съществено да си бяхме казали, ама то само простотии и лигавщини. И после този смс . . Никога, ама НИКОГА не съм го виждала толкова мил.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ух добро утро на вс! Ся се събудих още ми се спи ,ама вече немога да заспя,отивам у баба да закусвам (после да обядвам ),след това да се изкъпя и да ходя у шмати да си изправям косата. И после отиваме на кафенце .Айде приятно изкарване на деня на всички

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    По-бързо баща ми, съм казала! :Д
    Искам си книгите.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер.
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Мега фен Аватара на xoxi
    С майка ми не сме се виждали от седмица и днес трябваше да излезем, нооо се натресе съседката. Ненавиждам я тая жена
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Чудесно се чувствам днес,започвам една мъничка диета..
    Да махнем някое друго килце
    След малко ще ида до оная 'болната' че и тя полудява у тях.
    Нашите приеха оценките леко,всичко е добре
    Само се чудя,как може някой хора да са ''заедно'' от ден,два и вече да пълнят скайповете си със сърчица .. демек обичало го и той я обичал. Не че ми пука ..

Голям фен
    цяло чудо е как съм заспала вчера вечерта имах чувството че в главата ми се играят 5 волейболни мача едновремено чувах даже ударите на топките беше ужасно и като за капак на сестра ми и се налагаше да стане в 4:30 и ме събуди както и да е нали сега съм добре
    чакам да стане време да излизам

Мега фен
    Чувствам сеее... влюбен... в момиче,което си има приятел...
    Също днес трябва да ходя на зъболекар,да уча за 2 теста (по мат. и бг.)...
    Някой може ли да ме посъветва какво да правя?
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Добре.Наспах се за първи път от месеци, тренировката стана добре и днеска ще се ходи на зала.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на iiirish
    Леко съм раздвоена ей така като ме хванат лудите и място не мога да си намеря

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Влюбена съм
    Боли ме корема
    Но въпреки това съм щастлива, тази "ваканция" ще се нарадвам на моя. Толкова обичам да стоя гушната в него

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Оле, толкова се радвам.
    Ако това стане ще сме може би отново дветееееее..
    СУПЕР,СУПЕР,СУПЕР!
    Това исках!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    С леко главоболие
    До сега четох за тъпия изипт утре - дано го вземааа
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    million miles away (:
    Мхм.. след малко отивам под душа,че довечера съм на дъъългра разходка с двете шушулки.. И ще си правим снимкиии. На този сняг доста хубаво ще се получат..
    А имам толкова много работа за вършене,кога ще го пиша това есе не знам и аз,ако го оставя за утре няма да има време пък за другите неща. Пък и утре сигурно пътувам..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Весело ми еее! След малко ше се къпя,ше си правя косата,ше се кипря,чакам да ми звънкат и излизаам Лялляляя...
    Брях,брях

Добре съм .. тая сутрин много доволно.Тоест обяд.Станах изпих си кафенцето,изпуших си няколко цигарки,слушам си музика и чакам да ми донесат от Mc Donalds да се наплюскам като прасе. Миличкото ми пак е на някъде или просто си спи не смея да му се обаждам да не го събудя обаче си мисля за него .. ебаси лайненцето малко много го обичам. Тая вечер май сме на запой с мойта шматка .. пфф точно тва ми трябва .. малко да разпусна. :P Трябва да отида на козметик и да обикалям по магазините ама сигурно няма да е днеска или пак ще е ще видим. Иии като си помисля,че във Вторник имам рд и направо [party] . .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    нз,легнах си към 12 и съм се въртяла,въртяла,не мога да спра да мисля за него.......и към 2 не можех да спра и играх игра на тела после ми падна батерията и реших да спа и на ся станах
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на BlueKnife
    екстраааа ;д
    the sky is the limit.

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    ся се гримирвам и отивам у шмати да се изправяме и после на кафенце .

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Сега трябваше да съм на Витоша със приятелите ми,ама не аз тъпата зарязах и приятелите си и бъдещото си гадже,за да може тя днес сутринта да ми каже "Ем,съжалявам пиле,ама аз съм на кино със Mr.L" Просто супер много ме е яд на нея,защото само защото тя ме молеше да си остана в София.Просто не знам как още се побирам в кожата си. Ама ако си мисли,че ще ме върти на малкия се пръст жестоко се лъже.Сега си обадих на другите момичета от групата и ще се видя поне със тях. Вчера не можах просто,търсенето на материалите,ходенето до рекламната агенция,прибрах се у нас само за 5-10 минути,за да се преоблека и отидхме на рожден ден на дядо ми.Поне си говорих със моето момче 20 мин по телефона,зарадвах се. Вече бяха на Витоша и купонясваха,супер много ми се искаше да съм със него. Просто ме е яд,вечерта ще се прибира и даже няма да си пускам скайп,ще си пусна някой филм и ще се чуя със моите чавета за 5-10 минути по телефона и тва е.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от iwancho
    Чувствам сеее... влюбен... в момиче,което си има приятел...
    Също днес трябва да ходя на зъболекар,да уча за 2 теста (по мат. и бг.)...
    Някой може ли да ме посъветва какво да правя?
    сядай и учи

ооо главата ми защо ме боли
    купих си нови дънки :P
    испих си горещия шоколад някой има ли
    ся да си пусна филма пък ако не заспа

п.п:някой може ли да ми предложи филм(драма или романтика,или каквото и да е)ма филма да ме разтърси отвсякъде да разбие всичките ми представи за каквото и да било
    Благодаря предварително!

Прекрасно .. всичко е просто прекрасно .....
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си