- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
толкова лъгана и унижена не съм се чувствала никога,а гадното е,че нямам сили да го забравя...защо се се връщам
![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Изпълнена с надежда.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Идеалнооо, бях си с моето прекрасно момче и ми беше толкова хубаво с негоо, мм мойто жигуло за милионен път ми покажа че ме обича с цялото си сърце. Няма по-перфектен и прекрасен от него, обожавам го обожавам всичко в него, дори и обожавам когато ме дразни супер много. Направо съм на незнам кое небе от щастие, с всеки миг, с всяка секунда се убеждавам че за него аз съм нещо много специално и важно. Както и той за мен, просто наистина ме прави толкова щастлива, и всички кучки които искат да ми го вземат може просто да им кажа "да си го начукат". Няма да си го дам, няма... мой си е мой. Винаги ми показва че съм аззз единственаа и негова, предпочита да е с мен пред всички други. Чутвам се толкова щастлива, влюбена, ценна, важна, единствена.. чуствам се прекрасно. Толкава ми е хубаво с него, никoй никога не ме е карал да се чуствам така.. обичам го, дано винаги да изпитва това към мен.
p.с Обичам те ShawnMac![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Такааам .. Написах си есето за има няма 15 минутки. И хем пиша,хем чата,пиша,чата.. Просто ми се отдава,бе!И домашното по информатика преключих за 10минути.. Мнооого ме е яд че вече си планирах пътуването за утре,а шушулките ме канят на разходка. Искам да си се разхождам с тях,ама..
Направо ме е яд.. Пфу!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Всяка надежда в мен - убита.
Всяка капка любов - изтрита.
Всичкото добро след мен - заличено.
Само заради нея..![]()
![]()
Свръх уморено ми е.Защо ми беше да ходя?Сега ще легна и ще се наспя едно хубаво.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Пак проклетата луна няма и една скрита част... Цяла и пълна... и аз както обикновенно не спя :d Влияе ми мамка муКеф ми е... жалко че утре няма да стане барбекюто в гората но има с какво да си запълня деня :P
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
добро утро![]()
![]()
днес ще съм веселаще седна ще си науча по англ,ще взема да почета някоя книга,ще изляза и нз какво още
но няма да оставя това тъпо главоболие да ме победи
![]()
![]()
![]()
чувствам се шибано..
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Как може да съм?!Легнах си сутринта,станах преди малко ...
Е поне снощи беше горе-долу забавноВ заведението имаше един симпатяга,който цяла вечер ме гледаше и ми се усмихваше
А на края като си тръгваше с приятелите си мина да ми каже "Чао"
![]()
Таксиметровия шофьор и той нещо се опита да се закачаАма аз съм кораво коп*ле и не изявих ник'во желание ... Все пак си имам мъж
Е,не отричам,че беше симпатяга ама ... Моя си е по-хубав
![]()
А като заговорихме за моя ... Още съм му бяснаСърди се,когато не му казвам всичко,което мисля ... Сърди се,когато му казвам всичко,което мисля ... Е той к'во иска?!Знам,че снощи му казах нещо,което по никакъв начин не му хареса ама к'во да направя ... Поне му казах истината
Цялата ми компания се изреди да чете СМС-а и всички ми казаха по нещо от рода на "Евала,Зори!","Страхотен СМС ... личи си,че не си го мислила дълго,а си писала това,което ти е било на душата в този момент!" и други подобни,а той вчера сутринта к'во ми драсна?!Само едно "Ти си луда как успя да изпишеш такъв роман,толкова бързо
![]()
" ... Гррр ... И снощи като му казах всичко това и той "Ти ме изкара е*аси шибаното и безчувствено копеле ..."
Чак не можах да повярвам,че мойто мило използва подобни изрази ... Е нищо ... Разбрахме се днес да поговорим за това и за още няколко неща
Нямам търпение да си го видя
Ще се прибере по-рано заради мен,така че не трябва да си го ядосвам довечера
![]()
![]()
Оффф,а сега май ми е време да си изпия кафето,защото очите ми започнаха да се затварят ... ПАК ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
блах .. laaangweilig ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пълнолуние ли имаше..оффт, аз се чудих защо не можах да заспя толкова време пакПървоначално написано от FantaMen
![]()
Отивам на урок след малко.Тъпо ми е, не ми се ходи, значи не се чувствам добре ;д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
От както съм станала до сега съм писала тези работи по френски . . и сега ще взема и другото да си подготвя, без тва нямам работа пък и съм почнала един път.
Пфф пак е бяло навън, за к'во е валял пак сняг бее![]()
мразяя
Бива..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Страхотно!Тиесто е просто велик!!!!![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
ами добре съм,след малко тряа се оправям и да излизам,ама ся малко музика ще си пусна и сиг щв играя на тела,въй тая игра е мега яката![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Преди малко се събудих.. хапнах портокалчеСлед малко влизам в банята.. след това ще се оправя.. ще се помотам по вкъщи малко и.. ще стане време за излизанеее (: Иначе съм добре..
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Втора поредна вечер .. Реплей ше има довечера .. само дано майка ми да не се напрай, щото ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
по дяв***те днес нищо няма да развали настроението мидори и това че той замина,няма да стане
нито главоболието,нито заминаването му ще ме растроят
![]()
добре че са приятелите![]()
трябва да сядам, че да уча.
Фак
Когнитивна![]()
мм,стресирам се-имам час ,че и по-малко да се оправя и да изляза та да не закъснея за срещата..после съм на урок и пак ще се прибирам по никое време....
иначе вчера беше така мил и внимателен,даже не бях предполагала.....токло ми е сладък,че ми иде просто да го задуша от прегръдки понякогакато че ли всички се оказаха суупер прави,че това е точният избор,а аз се дърпах така дълго-ужас
голям съм инат понякога-или по-скоро винаги
![]()
Убито ми е още откакто станах.;/// Не ми се излиза дори по магазините,нямам настроение за нищо,а довечера мислех да ходя на дискотека... Пак го няма ЕСТЕСТВЕНО.Писна ми вече,даже съм повече от изморена от глупости.Толкова ми е тъпо,че всички ме изнервят с глупостите си.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Събудих се много весела, но една приятелка успя да ми развали настроението. Естествено щом тя не е в настроение, никой не трябва да бъде![]()
Сега ще се разсънвам, ще гледам някой филм и после ще му мисля, какво да правя.
И спря да се върти за миг земята..