.
Затворена тема
Страница 53 от 114 ПървиПърви ... 34349505152535455565763103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 2842
    толкова лъгана и унижена не съм се чувствала никога,а гадното е,че нямам сили да го забравя... защо се се връщам
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Изпълнена с надежда.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Идеалнооо, бях си с моето прекрасно момче и ми беше толкова хубаво с негоо, мм мойто жигуло за милионен път ми покажа че ме обича с цялото си сърце. Няма по-перфектен и прекрасен от него, обожавам го обожавам всичко в него, дори и обожавам когато ме дразни супер много. Направо съм на незнам кое небе от щастие, с всеки миг, с всяка секунда се убеждавам че за него аз съм нещо много специално и важно. Както и той за мен, просто наистина ме прави толкова щастлива, и всички кучки които искат да ми го вземат може просто да им кажа "да си го начукат". Няма да си го дам, няма... мой си е мой. Винаги ми показва че съм аззз единственаа и негова, предпочита да е с мен пред всички други. Чутвам се толкова щастлива, влюбена, ценна, важна, единствена.. чуствам се прекрасно. Толкава ми е хубаво с него, никoй никога не ме е карал да се чуствам така.. обичам го, дано винаги да изпитва това към мен.
    p.с Обичам те ShawnMac
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    million miles away (:
    Такааам .. Написах си есето за има няма 15 минутки. И хем пиша,хем чата,пиша,чата.. Просто ми се отдава,бе! И домашното по информатика преключих за 10минути.. Мнооого ме е яд че вече си планирах пътуването за утре,а шушулките ме канят на разходка. Искам да си се разхождам с тях,ама.. Направо ме е яд.. Пфу!
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    Всяка надежда в мен - убита.
    Всяка капка любов - изтрита.
    Всичкото добро след мен - заличено.
    Само заради нея..

Свръх уморено ми е.Защо ми беше да ходя?Сега ще легна и ще се наспя едно хубаво.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Голям фен Аватара на FantaMen
    Пак проклетата луна няма и една скрита част... Цяла и пълна... и аз както обикновенно не спя :d Влияе ми мамка му Кеф ми е... жалко че утре няма да стане барбекюто в гората но има с какво да си запълня деня :P
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Голям фен
    добро утро
    днес ще съм весела ще седна ще си науча по англ,ще взема да почета някоя книга,ще изляза и нз какво още но няма да оставя това тъпо главоболие да ме победи

Град
    София
    чувствам се шибано..
    One thing bout music-when it hits u feel no pain!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Как може да съм?!Легнах си сутринта,станах преди малко ...
    Е поне снощи беше горе-долу забавно В заведението имаше един симпатяга,който цяла вечер ме гледаше и ми се усмихваше А на края като си тръгваше с приятелите си мина да ми каже "Чао"
    Таксиметровия шофьор и той нещо се опита да се закача Ама аз съм кораво коп*ле и не изявих ник'во желание ... Все пак си имам мъж Е,не отричам,че беше симпатяга ама ... Моя си е по-хубав
    А като заговорихме за моя ... Още съм му бясна Сърди се,когато не му казвам всичко,което мисля ... Сърди се,когато му казвам всичко,което мисля ... Е той к'во иска?!Знам,че снощи му казах нещо,което по никакъв начин не му хареса ама к'во да направя ... Поне му казах истината Цялата ми компания се изреди да чете СМС-а и всички ми казаха по нещо от рода на "Евала,Зори!","Страхотен СМС ... личи си,че не си го мислила дълго,а си писала това,което ти е било на душата в този момент!" и други подобни,а той вчера сутринта к'во ми драсна?!Само едно "Ти си луда как успя да изпишеш такъв роман,толкова бързо " ... Гррр ... И снощи като му казах всичко това и той "Ти ме изкара е*аси шибаното и безчувствено копеле ..." Чак не можах да повярвам,че мойто мило използва подобни изрази ... Е нищо ... Разбрахме се днес да поговорим за това и за още няколко неща Нямам търпение да си го видя Ще се прибере по-рано заради мен,така че не трябва да си го ядосвам довечера
    Оффф,а сега май ми е време да си изпия кафето,защото очите ми започнаха да се затварят ... ПАК ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    блах .. laaangweilig ..

Цитирай Първоначално написано от FantaMen
    Пак проклетата луна няма и една скрита част... Цяла и пълна... и аз както обикновенно не спя :d Влияе ми мамка му Кеф ми е... жалко че утре няма да стане барбекюто в гората но има с какво да си запълня деня :P
    Пълнолуние ли имаше..оффт, аз се чудих защо не можах да заспя толкова време пак

Отивам на урок след малко.Тъпо ми е, не ми се ходи, значи не се чувствам добре ;д
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    От както съм станала до сега съм писала тези работи по френски . . и сега ще взема и другото да си подготвя, без тва нямам работа пък и съм почнала един път.
    Пфф пак е бяло навън, за к'во е валял пак сняг бее мразяя

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ох,Боже....
    Брях,брях

Бива..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Страхотно!Тиесто е просто велик!!!!

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Скучно ми е ... Искам вече да се върна в София и да видя милотоо ... А тук е толкова студено и неприятно
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами добре съм,след малко тряа се оправям и да излизам,ама ся малко музика ще си пусна и сиг щв играя на тела,въй тая игра е мега яката
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Преди малко се събудих.. хапнах портокалче След малко влизам в банята.. след това ще се оправя.. ще се помотам по вкъщи малко и.. ще стане време за излизанеее (: Иначе съм добре..
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Втора поредна вечер .. Реплей ше има довечера .. само дано майка ми да не се напрай, щото ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    по дяв***те днес нищо няма да развали настроението ми дори и това че той замина,няма да стане нито главоболието,нито заминаването му ще ме растроят
    добре че са приятелите

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    трябва да сядам, че да уча.
    Фак

Когнитивна
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мм,стресирам се-имам час ,че и по-малко да се оправя и да изляза та да не закъснея за срещата..после съм на урок и пак ще се прибирам по никое време....
    иначе вчера беше така мил и внимателен,даже не бях предполагала.....токло ми е сладък,че ми иде просто да го задуша от прегръдки понякога като че ли всички се оказаха суупер прави,че това е точният избор,а аз се дърпах така дълго-ужас голям съм инат понякога-или по-скоро винаги

Убито ми е още откакто станах.;/// Не ми се излиза дори по магазините,нямам настроение за нищо,а довечера мислех да ходя на дискотека... Пак го няма ЕСТЕСТВЕНО.Писна ми вече,даже съм повече от изморена от глупости.Толкова ми е тъпо,че всички ме изнервят с глупостите си.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на xoxi
    Събудих се много весела, но една приятелка успя да ми развали настроението. Естествено щом тя не е в настроение, никой не трябва да бъде
    Сега ще се разсънвам, ще гледам някой филм и после ще му мисля, какво да правя.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си