- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Хубаво ми е .. да не повярваш.. Досега бях на урок и сега съм радостна ,че отмина . Мисля да ходя по магазините и после на фризъор и послее с моето момче.
.. Не е истина колко ми се излиза
![]()
рамо до рамо със себе си...
Сесия + мързел...ужасна комбинация![]()
пФ научих си =) Снега се стопичистих =) сичко е готово, смятам да отида по магазинитееее
/манияяяк
/
Редакция : Пекна сууупер якото слънцее =) Отивам на центъраааааааа =) айде бягам да се наконтя :Д
Не ме интересува, а ми пука .. ;\\
Объркана работа, as usual..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Супер изморена от невероятния ден.Карахме ски като лудиии..![]()
Беше страхотно и когато се върна съм си обещала да се разпукаме от скокчета и горички.
![]()
Вече не съм такава бъзла,ха-ха.
![]()
Лелеее не мога да се позная![]()
От час и нещо се ровя в нета и мисля подарък за моя за Св.Валентин![]()
![]()
Толкова готини идеи ми дойдоха,но сме заедно от прекалено скоро (два месеца) и просто не си струва да му правя подобни изненади ...Не,че не са хубави,но просто са подходящи за хора с по-дълга и сериозна връзка
(нищооо другата година ще му спретна някоя от тези изненади
)
Да обаче измислих перфектния подаръкХем банален,хем нестандартен,хем забавен,хем практичен ...
Само трябва да изчакам мойто мило да си оправи колата за да мога да видя,колко е голямо мечето,което стои на задната седалка
![]()
После ще трябва да се чудя дали да сложа всичко в една кутия или всяко нещо да е отделно![]()
Хах явно снощи шматките са били прави като ми казаха,че съм се променила доста покрай негоНаистина съм станала по-романтична ... Щом най-добрата ми приятелка каза,че за първи път ме вижда толкова щастлива и че за първи път ми личи,че обичам някого значи наистина е така
То и аз го усещам де ... Никога,с никое предишно гадже не съм се държала по този начин
Еххх тоя моя лигльо как успя така да ме промени толкова,а преди 2 месеца си мислех,че е по-добре да сме си само приятели,защото не исках отношенията ни да се променят
![]()
...
Оффф отплеснах се![]()
Сега трябва да звъня на шефката на заведението и да запазя 2 маси (дано ни стигнат![]()
) ... После трябва всички процедури от вчера да се повторят ... Къпане,изправне,маска на ноктите,лакиране,прическа ... Не знам и с к'во да се облека ... Оффф мразя,когато става така
![]()
Че и Р.Д.-то ми наближава,а още нито знам къде ще го правя,нито кого ще поканя ... Мислех да съм само с най-близките ми приятели,но като се замислих те хич не са малко ... На хижа няма да можем да отидем - един приятел звънна на собственика и той му казал,че само с джипове ще можем да стигнем до там,защото е в гората и не е добре изчистено![]()
Абееее майната му ... Има почти 2 седмици до тогава ... Все ще измисля нещо(надвам се
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
страхотно
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
спах от 8.15 до 9.35 не съм мигнал снощи, чувствам се гадно като цяло...
Чувствам се..глупаво. Искам едно ново начало, мисля, че добре ще ми се отразиМоже би след 2 години чак ще стане..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
амм ей тука а-у![]()
Badi takav kakavto si, a ne takav kakavto drugite iskat da badesh :]
От сутринта обикалям като луда нагоре-надолу,тамън се прибирам.Всичко е на 6. Ще се поровя малко из форума и ще отивам да си направя нещо за хапване..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Пффф .. ми как да съм.... изнервена.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Болят ме ужасно много краката.Толкова обикалях и нищо не си купих /за първи път/.Така си харесах онзи потник за к'во не си го взех да ме пита човек.И нивеа даймъндс щях да си взимам ама . . патка. :#
Общо взето съм добре. (: Кантарчето показа -2 килца..
Каквото и да става,знам че има на кого да разчитам.. Това ме успокоява![]()
Егати късмета.. Тъкмо отивахме с мрънкалото ми за сладолед и попаднахме точно на ТЯХ!! ..![]()
Бясна..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Вече съм безумно дебелаТрябва да се слабеее
Спи ми се ... Гладна съм ...
![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
големи филми нескавъййй малко ме боли главата,защо ли
ебаси яките коктеили напрао мн добре
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пфф толкова ми е скучно.Нямам и никакъв филм да гледам.И си научих сутринта.Просто шибания от всякъде. :# Книга ще се чете явноИскам поне наще да си дойдат, то майка ми като е в къщи все има нещо да се прави.
![]()
махмурлука е мн злобно нещо..
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ох боли ме главата.На кафенцето беше муци
Много ме е яд ,че съм опуснала партито в петък
. Трябва да уча по история ,а така ме мързи.
Какво ми става,бе?!Искам го,не го искам,искам го,не го искам.По дяволите,какво си въобразявам?!ОБИЧАМ ГО ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО..