- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Чудя се кво да прая, и ми се пушиДано станат работите за края на седмицата..
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пея ...Мисля си за Него.Надявам се утре да се видим ...
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Определено не е добре тоя.Всеки малак детайл прави голяма тема и винаги за моето добро мисли ..
И все намира какво да каже,винаги ме кара да се усмихвам.Уникален е.
Чак не вярвам.Страхотно се чувствам![]()
Преди малко се прибрах.. на кафенце бях, а след това малко на разходка и пак на кафенце.. сега се чудя какво да правя.. отивам да пия нещо, че съм жадна, много жадна..
![]()
Лелеее.. още 1 ден и училищеУчи ми се, не ми се учи.. учи ми се, не ми се учи.. нищо не ми се прави вече..
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
много съм сцепена,адски много.
и ми е тъпо когато не ме обича![]()
добре съм,неска мн бързо ми мина деняся утре и на дск......като се сетя,че в Понеделник имам 8 часа и ми става зле
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре ми е . . чак не мога да повярвам.Утре ще трябва май да седна да понауча нещо . . ии евентуално да се видя с лайненцето ми ако не се занимава с някакви глупости пак.Ама си го обичам . .
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
тъпО..
Страдам,толкова ли е трудно да намеря някой,който също да ме обича?
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Искам да мога да го накарам да си каже всичко и да спре с тези безмислени заобикалки..![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
и аз това се питамПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
пак ме боли главатане ме е боляла така отдавна
май пак трябва да ходя на лекар заради нея
ама че е непослушна
![]()
Отвратително чувствоПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
Westside rollin' all day, every day
Ами денят днеска беше много по-добър от вчерашния.Видях мойта красавица , всичко мина перфектно , прибрах се и баща ми ме ядоса пак. Тоя човек няма да спре да се заяжда с мене..
. Но пък хубавото е , че има човек , който ме обича и като ми каже 1 мила дума ми става толкова хубаво , че забравям за всичките ми проблеми.
Толкова съм щастлив - имам прекрасно момиче![]()
Бива ли да съм толкова готин?
Много ги обичам тия мойте хора. Просто не знам за къде съм без тях. Наистина съм благодарна,че ги има и,че винаги се сещат за мен..!![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Мразя ги тия моите тъпи променливи настроения !
![]()
Тая вечер беше забавна, е така.
Решихме доста 'важни' неща за секунди,
ама пука ми. Важното е да се забавляваме;P
Пред няква истерия съм .. сериозно ! Толкова ми липсва, толкова мразя да не ми отговаря, да не ми се обажда, да се инати, да се криви, да ревнува ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Малии, доспа ми се![]()
nicolepcd
Влюбена ;х
Объркана ,,
тъжна,,
и много влюбенаа![]()
Продължавам да съм много готин
Разревах се от смях.. 'баси лудите са.![]()
![]()
![]()
Странно..мисля си утре какво ще стане, по-точно какво ще си кажем..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
еми в яко настроение съм,въпреки 4е нямам при4ина да се 4увствам така![]()
I can't stop myself from loving you <3