- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Първоначално написано от Sladurcho
+1 ...
Все още никаква вест от него .. не издържаммммммммммммммммм![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
"Being strangers, then friends, then more than friends, then strangers again."
Познато.. Надявам се пак да си пишем като вчера, ахах..![]()
Супер забавени са![]()
Как да се чувствам, някак си нещо.................... "Яде ми се сланина с прас"![]()
![]()
![]()
![]()
........ не съм в настроение....нямам желание за нищо... не знам…. защо
![]()
![]()
![]()
Чувствам се прекрасно![]()
Уффф . . . нещоо ми е неквоо никво.. ;хх
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
днес май ще се разберем с главата ми![]()
Как може да имам толкова твърдоглав приятел?!
Снощи ме тормози час и нещо заради глупости
Аз му казвам,че не искам подарък за Р.Д.-то и за Св.Валентин,а той "Забрави!" ... После му казвам да ми купи един общ,защото Р.Д.-то ми е на 12,а Св.Валентин на 14,а той пак "Забрави!" Направо ще го убия
Ей за това си мразя Р.Д.-то ...Всички се втурват да ми подаряват подаръци,а аз толкова го мразя този момент
Всяка година едно и също ... Аз казвам,че не искам подаръци,а след това ме натоварват като кон с разни изненади,букети и прочие
Като за капак и татко още нищо не ми е казал за телефона ...Колко пари ще ми дава,т'ва-онова ... На края ще вземе да ми купи някой GSM,който няма да харесам и не знам ...
![]()
![]()
Оффф както и да еНяма да се ядосвам от сега
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от TheX
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Тея двамата май са решили да ми правят на пук ?!![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Апфф смятай лекия си се прибрал,че чак намерил време да си напише на профила в скайп,че спи.След като реши да ми излезе в 12 часа изневиделица . . таман се бях зарадвала.
Тъпи работи болл
. . Допивам си кафето и сядам да уча малко по френски,че е критично положението.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Боли ме крака.. паднах онзи ден на ледената. Главата ме цепи. Коремът също. Имам да уча. Времето е ужасно. Приятелката ми са я зарязали. Мързел ме е. Имам да пиша едно есе, с което няма да съм много скоро. Не спах добре. Сънувах егаби и тъпия сън. Не съм го виждала от много време. Мисля, че ме е забравил. Тъп е. Тъпо ми е. Тъпа съм.
Ъъъ.. ударих го на оплакване.![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
НЕ мога повече. Само се измъчвам. Не знам струва ли си...но знам, че го обичам и не мога да го оставя. Но .. тази вечер мина просто всякакви граници... ОФФФФФФ....... ще се побъркам накрая ;/
Hilary_![]()
Защо мачът е толкова късно?Както и да е до 6 часа трябва да тъпея....
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
чакам наще да се изнесат,че да вляза да се изкъпя,от 1 час ги чакамнеиздържам вече
снощи сънувах мн странен сън....още го помня...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре съм.. Преди малко се събудих и все още съм сънена.. Ей сега ще си направя кафенце-да се разсъня малко, че трябва да уча.. По-късно може да направя една разходка, че не ми се стои цял ден вкъщи.. Пфф.. и аз не знам вече.. тъпо ми е..Скукааа.....
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Чух се с моя
Каза,че още няма да се прибира,защото са намерили бензинова помпа и сега ще ходят да я сменят
Много се радвам,защото знам,колко гадно му беше тия 2-3 дена докато беше без кола
Хах и дивака ме кара да ходя при тях да им правя компания
Да беее ... И баба му да почне и мен да базика - няма да стане
А и съм казала,че днес ще релаксирам
Хах дано всичко да е наред с тая помпа,защото до колкото разбрах не е нова,а са я взели от някакъв познат
... Е ще стискам палци пък,каквото стане
![]()
![]()
Щастлива, вскеи на мое място би се съсипал, но аз съм шастлива.. просто не ме ебе![]()
![]()
![]()
Преди малко станаххх и сега тука слушам някакви парчета който брат ми ми пуска и признавам си - добри са. Сега ще вляза да се изкъпя за да мога да се оправя до 3:30-4:00 най-късно, че трябва да правя инкасация в магазина и след това като се прибера имам да пиша есе.. струва ми се, че ще викна моя сладур и няма да ме остави да си пиша есето но нищо утре съм втора смяна така, че и по-късно мога да го напиша. Дано всичко мине по план и ще бъде една не-толкова тъпа неделя (мразя неделите).![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
изкъпах се,ся слушам музика и утре нямам търпение да ми дадът бележника,че да видя оная шматка дали ми е оставила 4 или 5![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
сякаш беше ясно, че от това ще излезе едно голямо нищо... ;/
само наранени си останахме.;/
както и да е... ;/
В шок съм![]()
Моя сега дойде до нас да ме види и ми разказа,какво му се е случило преди два часа ... Тааа бил с майка си и баба си и станал свидетел/слушател на следния диалог:
Майка му:"Майче,Найден снощи сам ли се прибра във вас?!"
Баба му:"Да,сам беше ... Защо"
Майка му:"Ми,защото с жена му редовно остават да спят в Сребърна и за това питам"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе редовно ... Два пъти оставах и то съвсем случайноУжас!
![]()
... И после,защо все го бъзикат за разни сватби и бебета ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()