- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Не стига, че това лайно още не ми се е обадило, ами и майка ми сега ме изнервя .. направо съм способна да убия някой![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
podtisnaty..![]()
Изведнъж не съм ти никакъв?!Нещо такова ли усещам ? Щом вече с теб сме си никакви,за нежни думи късно е! Значи сега е ред на мръсните: Funk off!
тцтц.. тия дни не бяха кръчми, не бяха дискотеки, не беше чудо.. нямам сили за НИЩОнеслучайно ставам чак сега. като за капак, утре съм първа смяна
не ми се мисли как ще се става тогава. сигурна съм, че имам и доста за учене, ама лошото е, че си загубих новата програма и сега не си знам часовете
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Всичко е на 6 засега. Охх,дано само утре принтера ми не се прецака пак,че ми трябва вече спешноооо ! .. :/
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Вече доста по-добре, благодаря!)
Ко му става на тоя бе![]()
![]()
Иначе съм добре![]()
Брях,брях
тъпо ми е![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ох пак почнаха скандалите.![]()
![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Абе ужасно.Научих по история.После ще се къпя ..Много ме боли коремчето..![]()
![]()
Иеййй,пак на кафе.. Пак ще си правим лешаа.. И така.Супер се чувствам,одеве си пробвах принтера,не зацепва засега.. Идеално !
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ще ми кавзат ко да прая,някви си шматки,ама и аз хубо им викам,че ще си прая,квот си искам и когато си поискам и никой не може и копче да ми каже,кво да правя и кво нечудя се кви са ми тея,че да ми казват мн са зле
![]()
![]()
![]()
Плаче ми се, мамка му...;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
много съм скапана-цял ден местим някви дървени плоскости от секцията,няви легла и т.н. илека полека почваме местенетоно поне стана невероятен апартамента-много си харесвам стаята-влюбих се както се казва
![]()
иначе от утре първа смяна-не ми се мисли ставането в 5 и половина,но поне 1 кафеварка ще си заминава на бърза ръкакато знам как едвам гледам в 6-7 ,а сега ипо-рано..
Има Госпооод имааааа леле напрао ми идва да се пръсна от кеф до ся скачах от радост из стаята но пак не е достатъчно да изразя радоста лелеее кееефффффффффф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ании - i'm only gonna break break ya break break ya heart..![]()
добре съм,ся гледам един мой любим филм и чакам да стане към 11 часа и да си лягам и да идва утре и да видим,кви ще ги свърша![]()
Подготвям се психически за утрешния ден.Просто не ми се мисли как ще стана във 5:15 ...![]()
Иначе днес деня го изкарах в спане и четене на книги.Имах нужда от един такъв ден.
Чудя се само утре като се прибирам във какво състояние ще съм.Сигурно ще гледам тъпо и ще съм като парцал и най-вероятно ще съм на 3-4 кафета.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Научих си.. УЖСега мисля да пийна едно топло чайче.. да се изкъпя, да си подготвя нещата за утре, защото.. ако си ги оправя на сутринта 100% ще забравя нещо.. Не ми се мисли как ще стана толкова рано.. Хубавко си ми беше ваканцийката, но сега пак училище.. ): Пфуу..
![]()
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Пф .. обичам го !![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нещастна се чувствам .. както обикновенно.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпо.
Няк'во апатично ми стана изведнъж.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И аз така,но свикнах.Първоначално написано от Assshley
![]()
;]
малко тъпо ми стана Начо,кат си написа на профила: `my rock baby` ох мн ми е скучно,добре,че бързо ми мина деня и дано утре ме запознаят с един маняк
![]()
![]()