- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
И аз съм така и скоро трябва да лягам,за да се наспя....а изобщо не ми се спи!Първоначално написано от kindergarden
Иначе не се оплаквам,но може и по-добре![]()
Едно човеченце ми липсва. Освен това съм малко изплашена. Снощи писах едни пиянски смс-и...
Тамън се прибирам.. Добре,че се сдърпах с майка ми,та да ми скапе настроението..Ама и без това до утре ще ни е минало. :P
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Тази песен как да не ви радва?
Първият пък кат беше, много ме мале болеше!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Цяла вечер ме тъпчат с разни неща. Надушвам някакъв заговор, искат да ме угоят.![]()
трябва и вече да си лягам, ама нейсе...
Мноого съм си добреС него уж всичко е наред, сега гледам кеч/гледам кат изтрещея
/, чакам след това да гледам Ало, Ало/2 часа/
![]()
![]()
Утре уж нямам първите два часа, амаа май пак няма да мога да стана
Само наще да не ме хванат на компа.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
я я вундербарПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Чувствам се прекрасно.Тази неделя беше единствената , която ми хареса и мина без да се случи нещо лошо.Прекарах една от най-хубавите ми вечери с моето момиче и тя за пореден път ми показа колко съм й ценен като направи нещо много специално.Тя ме pрави толкова щастлив , че не мога да ви опиша с думи как се чувствам
. Кефя се и си скачам из нас, ама много ми се спии
П.С Правиш страхотни спагети![]()
Обичам теFancyGirl
Чувставм се добре.. влюбена![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
много ми е зле![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Не може да бъде колко го обичам тва лайненце . .![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
И сам не мога да си повярвам че сега ще легна да спя и утре ще стана за първа смяна :X A защо изобщо да лягам и без това няма да заспя ??? Първия ден е най труден. Ще се свиква от сега до края сме само 1 смяна![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Аз затова не лягам, усещам, че не ми се спи достатъчно, че да заспя първите 5-10 минА за утре как ще клюмам на даскало не ми се мисли.. =)
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Много се ядосвам на себе си... Ако продължавам в тоя дух, доникъде няма да стигна!![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Уморена, спи ми се.Офф не искам да на даскало.
ЩЕ го убияТъпото лайно цяла година не се научи коя смяна съм ... Как брутално ме събуди
"Миличкооооооооо ко праййййййш" ... Ще му кажа аз какво правя ...
Ох, ама толкова много го обичамммммммм
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Наспах се.След малко ще потеглям за даскало, а как не ми се ходи...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тъпо ми е някво дори не съм се наспалаСутринта ме събудиха щото ти да видиш нямало какво да правят ии решили да говорят с някого
Трябва ии да уча поне малко и на всичкото отгоре трябва да помагам на сестра си с некви домашни
![]()
![]()
Охх,втора смяна (not again).Супер тъпо ми е и искам да си отида в Банско и да си се накарам на ски,и да съм си с приятелите..пффа.Тъпо,тъпо, ъпо,дори имам за учене.Мале..
Възможно ли е да ме прави тоооооолкова щастлива това момче....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!