- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Възможно еПървоначално написано от Priceless
Подписа ти - за него ли се отнася?
А иначе след кратка почивка аз съм Back onlineИ си рендя коли на Cinema 4D
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
оо добре съм,кофтито е че в 12 трябва да изляза за да отида на дск,че имам два предчаса,ама ще отида за края на единияиначе малко ме мързи,не ми са ходи,обаче дано станат нещата,дано ме запознае с него......ох,неска ще съм мн сладка
с новото дънки,ще се наконтя малкуу,въййй дано стане,ох спирам да го мисля,квот стане стане,ако не здраве да е,стискайте палци
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
СУПЕЕЕРРР![]()
Взех си изпита и съм страшно доволна (party)
Освен това в Събота направо се размазахме в диското - беше много яко :P Сега 2-3 дни ще си почивам, защото от Четвъртък почвам лекции...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ще повърна сигурно.. как не искам да ида на даскало,ама няма как.
Оф,много ми е лошо![]()
![]()
как да съм добре,когато всички са полудели
Хмм добър ден бешеее .. С изключение на това,че още не е дошъл момента,в който трябва да люсна на нашите бележника .. ама не искам днескааа точно преди рд-то ми и за утре да ми се провали всичко.;//Както и да е ще го измисля.
Мисля да звънна на миличкото ми лайненце да го видя къде е и какво прави и после да легна докато дойде време да изляза да обикалям за подарък.
:P
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Супер гадно се почувствах, е така.
Знам, че не съм ходила последната седмица,
ама му се обадих даже! ..
*Тая е мега ненормална, говори на класния едно, а после
ми се подмазва. Той пък к'во си мисли, че знае
всичко .. за т'ва само две момичета от класа го харесват ;\\
Пффф,толкова банални хора се навъдиха..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
тъпо
пренебрегната,забравена,са ма.....
бил е на кафе с друга цял следобяд и забрави ,че имаме празник....
нз какво да правя
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
много скапана-от 6 и 30 до сега съм била по улиците и все учене![]()
сега се прибирам малко да отдъхна и после ще празнуваме с мама рдто й и така...иначе беше супер забавно както винаги,белот шеги много,скъсах се да се хиля по БЕЛ-не знам как не ме изгони
![]()
ама те са виновни ПЪК-знаят какво добро дете съм и ме провокират да си мисля глупости
![]()
иначе е такъв сладур,сутринта му звъннах да пожелая успешен 2ри срок и да го видя станал ли е ,че какъвто е поспаливко като 1то нищо да беше се оспал![]()
очертава се да се видим след ден-2 чак и ми е някак напрегнато,но и без това съм супер натоварена напоследък
![]()
от както съм излязла в 7:20 днес чак сега се прибирамкато труп съм,а в 18:00 трябва да съм на репетиция,а едва сега започвам да уча
как по дяволите си мислят че ще се справя
![]()
![]()
Сега като видях оная тема за 11 и 14 годишните се замислих....Къде отидоха игрите на жуменка...криеница..народна топка от сутрин до веер пред блока...Сега всички деца живеят в един измислен свят.По цял ден са пред телевизора и компютъра и са се зомбиарли по бен10,хана монтана......ебати много е кофти..
Оф,еми моя ден мина малко стресиращо. Днеска беше първия ден пт втората смяна и ставам сутрин в 5:30... Това си е пълно самоубийство! Аз едвам гледам,а те ме карат да се довлека в училище в 7. Откачация отвсякъде... Заспах в тролея
Иначе по принцип беше готино! Нищо,че първите два часа бяха проспани от моя милост... После се освестих.
То вярно,че аз не мога да спя до късно и по принцип съм много ранобудна,ама тфа пък вече е прекалено-да ставам с петлите...
П.П. Няма ли най-после и моят принц да се появи??? Чакам,ама-тц!![]()
Чаках тъпия тролей 20 минути.... Идиоти. Вече научих за утре! Сега ми остава да си полегна да поспя и после да се размотая малко
Айде целувки![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Super super яко) В еуфорияя съмм =) След 5 минути моя е в нассссссссссссссссссссссс сссссс
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По-БЯСНА не съм била в скоро време!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Будна съм от 13 часа и повече.Станах сутринта във 5:15.Събудих се едва към 11.Просто 6 часа аз съм си ходила като някой труп.На 3 кафета съм.Без захар,забележете,и пак не можах да се разсъня добре.Поне утре съм от втори час и ще ставам към 6:15,за да мога да изляза във 7 без 10.Самоубийство си е това.Добре,че само 2 дин съм от първи час.Ако съм изяла някоя буква,съжалявам,просто едвам гледам.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Omg . . . имам чувството,че откачам тук. Нещо гледам всички около мен, абе всички се прецакват,прецакват си характерите,спокойните животи и всичко. Всички двойки,които мислех за BREATHTAKING,изпокъсаха. Всички момичета тръгнаха по няк'ви Олигофрени и се чудя в мен ли е грешката,че имам сериозна връзка на 15 или в тях? Тъпо ми е,какво да ми е.
Забавно ми е!!!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тъжна, защото той не може дойде, но поне в сряда със сигурност идва.проблема е ,че утре трябва да си науча и за четвъртък ,защото е много, а той като е тук в сряда няма да мога да уча.. .
Пфф.Някой път се мразя.
Оф добре, че ей сега говорих с Клаудия и ме успокои малко.
супер ми се спи. мислех след даскало да се прибера и да си поспя, понеже 1-вата смяна ми се отрази още от първия ден, ама не ми се получидо 6 часа съм се мотала. тцтц... поне пообиколих магазините и си набелязах разни неща.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Много ми е гадно... Не мисля, че му пука толкова, колкото казва...
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов