- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Добре.Сама съм и приспах тъкмо братчето, дано го чуя ако се разплаче ,защото не пуснах бейбифон-а . Ама дано не се буди де, той е уморен.Ох ръцете ме болят, много тежи това дете![]()
мускулна треска ще имам :
)
бивам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
АГРРРРР, чете ми се книгата, ама имам да пиша
едни неща по българси.![]()
Липсват ми разговорите с него.
С него, такъв какъвто беше преди, а не сега.
THE PERFECT SKY IS TORN ;\\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
леко странно
и очакващо.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Обичам го това лайно. Отдавна не се бях смяла така ... Само дето сега 100 процента ше имам някакви гадни синини от него ;/![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
да сложиш новия на стола?Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
уморена и не зависмо че е рано отивам да спя![]()
след като се искъпя де
![]()
лека на всички
Уфф такава дрямка му ударих, сигурно тая вечер пак няма да мога да заспа до късно![]()
Иначе бивам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Хубавв денннннннЧакам миличкото ми да се прибере ии да си пиша малко с него и да лягам.
![]()
БЛАГОДАРЯ на всички,които са ми честитили .. да ви се връща .![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Лошото е, че хората са НЕблагодарни и не пратиха едно да кажат "ей мерси сладУраНкУууУ"Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чувствам се като гръмната.![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от FancyGirl
Викаш,никой не си признава,че е минал уеко в уево.![]()
![]()
По темата:Разстроена.
И пак съм навсякъде и знам всичко,което трябва да знам.
без да се мръдна.. странно е![]()
4UstVam sE 4UdESnOOoO![]()
Заспивааааааааааааааааааа м ...и Честит Рожден Ден Assshley
![]()
рамо до рамо със себе си...
Да бе правят се на много непорочни..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
п.т Ами преди малко се прибрах бях на заведение с нашите в последния момент ми се обадиха да отида, е отидох де наядох се и изпих една малко биричка и се надух. И сега тука слушам този филм СМС и ми е мъчно за моят хубавец, днеска го поизморих колкото и да се прави на силен и издръжлив не издържа хихи. Обичам го, дано утре сутринта пак ме сабуди да ми каже, че ме обича. Малко ще зяпам още някой филм и ще лягам, че утре към 10 ще стана да уча![]()
![]()
p.s I Love U ShawnMac![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Чудесно съм.
![]()
Завинаги,спомняй си онези дни ..
Чудесно ,защото той ще идва.Отивам на даскало за 4 часа, след това отивам да си купя кредит за телефона и след това идвам в нас да чакам бебооо![]()
![]()
![]()
Недоспал.Имам само смотани часове днес.Пфф...![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Незнам снощи само как не скъсахме. Никога не си бяхме говорили така. Ама лошо е,че и аз незнам какво искам. Чудя се това ли е любов? Защото ако е това,НЕ Е ДОБРЕ ДОШЛА в моя живот.
Много ми се спи. Ама адски много. Научих си по немски,само малко остана да допрегледам думите и да препиша вчерашния урок в тетрадката. После имам 13 задачки по геометрия и съм FREE.
Неска,как можаха да ме събудят наще в 7 часа.До ся се размотавах,закусих,писах си програмата за 2-рия срок в бележника
слушам си музичката и чакам да стане 12 часа,че да тръгвам с мойта фр да си вадим карти за рейса.Каква смотана програма имам за днес не е истина
да видим,кво ще стане в дск
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ше го видим дали ще стане.. или пак ще е в 12, когато вече трябва да тръгвам за даскало![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
С У П Е Р .... (:![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Ем добро утро, миоми и момци
То не е много доборо днес, но..какво пък, шанс
Едит: Що ли Оти Боти са я "уволнили"? Баси все повече ни налазват "тийн-шефчетата", Бог да ни е на помощ![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House