- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Обличам се и някъф идиот ме занимава(ех тоя скайп)![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Нищо не съм отворила ,никакви домашни,никакъви уроци ..
Важното е,че наспах.Ще му мисля,ако ме изпитат.![]()
Оооо много ми се ходиииии .. дано да стане да отидем с момичетата да си избухнем малко![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
надула съм си
http://www.vbox7.com/play:492427f9
пържа си картофки и отпускам-слава Богу само 5 часа имахме..тамън ще поспя и довечера малко навън с мояимах нужда да отпусна така....утре пак 5 часа и след това алианс ми идва малко нанагорно ама ще го преживея
Мнооого ми е студено![]()
Иначе се чувствам добре - доволна съм
От утре почвам лекции... ще си олигофренясваме по цял ден с колегите :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Чувствам се прекрасно! Невероятно бодра,няма нищо,което може да развали настроението ми днес!![]()
Признах на Ели това,което казах на Ина-не мога да я лъжа! Напоследък се отчуждихме,но тя си остава едната ми най-добра приятелка...
П.П.Ако продължа още дълго време да съм сама-ще откача и ще хвана бяс!!![]()
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Супер хепииучилище мина добре, след това отидох на центъра купих си карта за телефона, купих си 3 крема за ръце
- нощен, дневен и пак дневен ама за ръце и нокти. И след това и сандвич.Ся се прибирам ще си прочета това по Право и след това чакам мъжо да дойдеее
![]()
Повече от отвратително. Не желая да изпадам в подробности.
You are broken, I can fix you...
+ С мойто мило днес правим 2 месеца![]()
- Снощи си счупих нокът ...
+ В даскало беше супер забавно![]()
- Студено ми е,а в стаята е 26 градус![]()
+ Вече знам,какъв телефон искам![]()
- Не ме кефи много,но за 300 лв. толкова![]()
+ Мисля след малко да си легна да поспя
- 100% после някой ще ме събуди![]()
+ Снощи беше супер![]()
- Прибрахме се късничко и не успях да се наспя![]()
+ Започнах си хранителния режим наново
- Развалих го още на първия ден![]()
+ Обичам го повече,от колкото може да си представи
- Няма![]()
Миии това е общо взето![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Имах 6 часа,първите три,разбира се, бяха най-гадни.Е проспах ги.Поне сега не се чувствам изморена.
Иначе се чувствам като заместител вече.Тъпа работа.Някой ден ще види.
В главата ми е само "Любо,Любо,Любо,Любоооооо ... "
Трябва да уча,ама ме мързи може да изгледам един епизод на One Tree Hill и тогава.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Хубавко ми е.. ще си донауча , пуша си цигарата и айдееее навънка с моетооо момченце :P . Веднъж и аз да съм в добро настроение
![]()
рамо до рамо със себе си...
[i] Аз сама избрах да сменя посоката...
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Първоначално написано от xxph0biaxx
Даскалото беше супер... Тренировката лесна... Довечера май ще се излиза с компанията.... Очертава се 14 февруари да се отпразнува като истински мъже!!!![]()
![]()
Всичко си е перфектно
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Нямам приятели!
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не беше много интересно в училище .. е,добре де малко :P Слава богу,не бях избраната мъченица за изпитване по Биология,пък и имам 6 по АЕ .. Пожелайте ми интересен чат с избранника понеЩото днеска едно здрасти си казахме
О,скайп,бъде благословен...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Просто перфектно
![]()
17:30ч. е,а аз още не съм се изкъпала ...
А в 18:30ч. трябваше да излизам ...
Ужас ...
Айде бягам да се къпя,а после ще му мисля ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
честитоПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
ооо беше що годе добрев сравнение с понеделник и вторник,неска си е направо кеф
![]()
свикнах вече да седя на първия чин
мн мразя да седя там,защо измести мен
както и да е
![]()
баба е добре,това е най-важното![]()
имам да уча![]()
както винаги де,но поне този път е добре
![]()
явно съм си пресрещнала пръста на трен,защото ме боли,а за главата си да не говоря
![]()
![]()
да ходя да уча,че да имам време и да почета малко най-после![]()
Ако майка продължава да ме вбесява нз . .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Обичам я!Но любовта е несподелена.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Офф.. тъпо ми е!Имам адски много да уча, но ме мързи..Не знам какво ми се прави..всичко ми омръзна вече, бе..Никакво настроение някмам..някво никво..ПффНе ми се учи, ама няма как.. ): Сядам да уча след малко, а след това ако имам време ще почета книжка.. хаха
По-късно сигурно ще си пусна някое филмче..не мисля да излизам днес, така че..
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Сърцето ми е разбито.Не се знае дали вече ще съществува БК "Спартак Плевен" или ако го има в какъв състав ще бъдеНе е честно,няма ли да се намери спонсор,който да ни изведе от дупката,в която сме.Не искам да премахват най-хубавото нещо в града ни.Не е честно спрямо всички фенове!
![]()
ами на след малко ще се къпя,неска мина тъпо.....2 пъти се засякахме по коридорите ииии никво внимание.........и аз се напраих на одарена[/i]
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ще ставам леля на момчееее![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.