- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
^Ехаа,чудесноо! Честито да ти е! На мен това лято ми се роди първи братовчедТолкова е хубав!!!
![]()
![]()
Ляляля,слушам музика!
You are not exactly the guy
i can bring home to my mama,
but what she don't know
wont hurt her!
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Облекчена..радвам се,че най-сетне приключих с това.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Супер хепи съммм))) до сега милото беше в нас след това се изкъпах пфф просто съм разбита от всякъде искам само да си легна, но ще ям и после.трябва да се държа още половин час
) И се направих цялата на плитки дано да ми седи хубаво
![]()
Като пребита съм, не знам какво да правя, губя сили за всичко и всички, писна ми да се преструвам, че всичко е наред, като нищо не е.
Искам веднъж да не съм силна, защото не мога повече. Все аз трябва да решавам, все аз всичко...би му майката ако в петък ми падне пердето, да става квото ще да става...Аз съм до тук.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Пренебрегнат![]()
объркана![]()
![]()
Memento mei, memini tui!
отхвърлен, изоставен, объркан, пренебрегнат, нещастен и т.н.
Боли ме главата чак от толкова нерви. Хем го знам, че пак ме лъже ... а и си мисли, че му вярвам, което е най-трагикомичното в цялата ситуация.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ПерфектноОще съм в еуфория, че се видяхме
Обаче си му казах всичко, което трябваше, поразвиках му се, а той само казваше "добре,любов моя, добре, любов моя"
![]()
Да видим сега =))
Охх така ме боли шибаният пръст на крака, как можах така да си го изпраскам :# :#
Искам една сутрин да се събудя и да не ме
боли кръста, една сутрин ...
Искам да се събудя и всичко да си е наред, е така ..
Писна ми да ме боли, писна ми да се лишавам
от това, което обичам ..
* Утре след училище пак трябва да ходя там.
Толкова ми е неприятно, агррррр..
Защо трябваше да стане т'ва, защо не си бях добре ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
О боже съня ми беше нямам думи (сънувах ги и двамата...) ,Трябва да уча по география ,ама дали ще ме угрее така ме мързи.Ся съм на тема гръцко ,румънско и чалгиика и ми се дига настроението,
.Утре ще видим кво правят котенцата и така .Обичам си ги
![]()
![]()
Хмм.. объркана работа. Нямам идея към какво ще доведе това.. А дали въобще искам да знам?! Не, не мисля...![]()
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
тва е...капитанът вече не е от отбора...и други двама...![]()
![]()
Уморено ми е.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Колко е хубаво като ми каже ''Йоанче''![]()
Хахах,направо съм супер ..
Как брутално ме изпита тая по математика,не е истина.Ама аз пък й натрих носа.Реших си задачата.И пак не ми писа 6ца мамка й.Реших си задачата и пак ми писа 5.Била ми подсказала.Коза.
Каква глупачка съм само.Чудя се дали някога Той ще успее да ми прости?!
Не ми се ходи на даскало утре.Не ми се става пак рано.Освен това ми е писнало от всичко.Понякога просто изпушвам ей в моменти като тоя сега.Идва ми да ревна заради еднообразието,което заобикаля мен и хората около мен.;// Мъчно ми е за тъпичкото ми . . само,когато съм с Него забравям какво ме заобикаля .. колко мн помия и т.н
![]()
Понякога имам чувството,че ще ми гръмне главата от мисли.Офф и дано до лятото да направя това,което съм запланувала ..
И дано с лайненцето ми всичко да е наред .. дано всичко попринцип да е наред,защото незнам вече как да се справям с напрежението.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ох тази моя майка и нейните разбирания.Имам 5.75 за първия срок, какво иска повече от мен?Както и да е.Уморено ми е и мисля да си лягам и да си пусна някой филм.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Тва лайно и тъпите му сцениСамо ме ядосва тея дни и усещам как много скоро ще свърши всичко ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Глава ми ще гръмне.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Колко е хубаво като прави така.. Как да не съм добре,той е толкова прекрасен![]()
Страхотно.. понякога убъркана но страшно влюбенаа![]()
![]()
Yeah the bad boys are always catching my eye
I said the bad boys are always spinning my mind**
[h] Мартиии [h]
Дам,ще бъде трудно.