- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Ох , в стаята е 23 градуса а на мен ми е толкова студено...Не ми пука дали съм болен или не , важното е , че съм щастлив.Имам прекрасно момиче , което прави всичко за мен.
Тая вечер нещо се държи странно и не ми казва какво и има , но ще я накарам да ми каже![]()
Толкова съм влюбен..![]()
![]()
![]()
П.С Обичам те FancyGirl
Ми .. нервна, как да съм ... Просто понякога ми идва да го убия !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ох, добре съм но моето момче май се разболява и виновната ще съм аз .. пуснах го да си отиде изпотен в този студ, дадох му шал но каква полза от него ... като беше без шапка. Леле ако се разболее няма да си го простя, не мога да гледам моето момченце да е болно. Обичам го с цялото си сърце и сърцето ще ми се скъса със сигурност ако се разболее ... направо незнам, ще се намразяяяСега му рисувам една карикатура, много ми харесва да му помагам с нещо и да правя нещо за него, доставя ми голямо удоволствие ии после имам една презентация да правя и ще си лягам и утре ще стана да си уча по биология. Обичам го това момче, открадна ми сърцето и всичко заедно с него... обичам го.. не аз го обожавам, с всеки изминал ден, с всяка секунда, с всеки миг разбирам, че е човека за когото толкова време съм копняла. Тази вечер му беше тъжно и просто не можех да го гледам така като знам, че причината съм аз ии не издържах, заболя ме. Няма да позволя нещо да го нарани, ще се старая да го предпазвам от всичко лошо и от всички. Влюбена съм толкова силно в него.. надявам се това чуство да не ме напуска, защото то е една от причините да съм толкова щастлива. Обичам те ShawnMac, моля те пии чай или нещо разтворимо и си легни не искам да си болен... обичам те
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
![]()
На седмото небе съм!От 50 минути не мога да се осъзная и да сляза на земата
Лелеее страхотен е!Най-милото момченце и най-готиния любовник
Великолепен е!!!
![]()
![]()
Честно казано не знам как ще спя сега
Остави ме без сили ... Нямам сила даже да си оправя леглото,но в същото време съм толкова превъзбудена,че няма на къде повече
![]()
![]()
Еххх обичам го бе!!!ОБИЧАМ ГО повече от всичко!!!
Както и да е ... Отивам да си лягам,макар да знам,че скоро няма да заспя ...
Едит:А този СМС,който ми прати преди 2 минути ... Най-най-най-милия на света!!!![]()
![]()
![]()
Мамка му,ОБИЧАМ ГО!!!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
![]()
(накратко)
Бе кви са тия любовни разкази тука е![]()
![]()
Това тийнпроблем ли е или някой турски сериал
![]()
По темата: Така съм изморен и такава мускулна треска имам че днеска освен да ръкопляскам на колегите как бачкат не знам кво друго ще правя![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
МРАЗЯ тези дни от месеца...Корема ме боли, главата също ... не издържамммм
И на цялата тази помия отгоре .. съм и на урок след 1 час
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мразя този месец.Искам снега да се топи че да почвам тренировки........
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
искам искам а насреща нищо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Започна се.Снощи не съм могла да заспя сумати време.Само го мисля,как ще бъде в това положение.Цели 3 месеца.Трябва да забравя всичко,което ме кара да го целуна.Три месеца.Толкова близо,а толкова далеч.До Май месец просто незнам как ще издържа.Ама трябва да съм силна.Заради него и най-вече заради НАС.
![]()
оф ми как да съм.. зле .. вчера ме изкара извън нерви и сега още го няма .. направо ме сърбят ръцете да дигна телефона и да му се разкрещя пак ..ама няма ..няма да му са обадя аз !!!!кфо са опитва да направи като се държи така ?!!? майда му да еба прост идиот
не ми се обадил се още а вчера до 11 ми писа смси и ми се извиняваше
офффффф отивам да запаля 1 фас че полудявам
![]()
If I played you like a toy?
С тая маска на главата съм адската просто.Няма значение важното е,че косата ми после ще е яка .. поне се надявам.;dd Иначе съм добре,спи ми се ама днеска няма да имам време спа,защоото трябва да уча по физика ама наистина да уча,да се къпя и да изляза най-вероятно.
Тоя идиот вчера не ми е звъннал днеска да го видим .. дано само да не се изкуша аз да му цъкна.
Изобщо нерви ме пак.Свършиха ми цигарите и нямам какво да пуша сега апък една цигара щеше да ми дойде добре въпреки,че уж смятам да ги спирам вече.Иии трябва да ходя и на солариум и на козметик .. леле леле .. като сетя колко пари ще похарча пак ми приизлява.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
+глават днес не ме е боляла![]()
![]()
![]()
-вчера си пресрещнах пръста![]()
- и + паднах пред даскало![]()
добре че нямаше мн хора
![]()
+разбрах задачите,което е мн добре,ся само трябва да порешавам през уикенда![]()
-утре съм на зъболекар а атак ги мразя-и дне с и утре трябва да бързам и в този ред на мислене,като се замисля
![]()
май тряябва да уча
![]()
айде ще издържа и утре и почивка
![]()
Оф,ми как да се чувствам? Леко изморена съм,но съм щастлива... Ей сега тъкмо се върнах от урок и сега си почивам...Ям шоколадДнес мина без проишествия-беше страхотен ден!
Но все още така искам да съм влюбена,обаче не ми се отваря парашутът![]()
![]()
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Ей ...Не,не,не,просто отиването към даскало беше върхът,не съм спряла да се хиля.Беше някво яко.Поучих малко,сега слушам Crossfade
май ще легна да поспя,днес съм само на едно кафе и се чудя как издържах.Иначе говорих с Нея,няма втори такъв инат,покани ме на кино с гаджето й и приятелите му.Супер ...
А време,за да си поговорим по женски няма,разбира се.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Тъжна съм...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Страхотно, въпреки 4те теста, които имахОбаче проблема е, че трябва да отида да готвя, а не мога :Д Може да се вика пожарна след това.
![]()
![]()
Охх още съм в еуфория от снощи.Как го обичаммм![]()
Луда съм по негоооо
![]()
![]()
![]()
Тази песен ме побърква!!!![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
мм никак .. днес беше доста странен и разнообразен ден, за което се радвам ..![]()
![]()
Нямам сили .Госпожата ни умори на танците. Но пък днес беше много хубав ден .Шматенца обичам вии ![h]
Коя кояяяПървоначално написано от DaemonBoy
))
Оф нарязах зеленчуците и това ми беше готвенето :Д другото мама го направи като си дойде.Вече ми е лошо от глад, но брата на баща ми е тука :# и сега вече не знам кога ще ядем :# Дано скоро си тръгнат, гладна съмм :# И уморена.И го оби4ам.Прекалено много!!!!
Има какво още да се желае..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Днес беше хубав ден, СМИСЛЕН!![]()
Само 'дето ми остана да науча по Биология
и по Литература да направя плана, обаче ме мързи адски много.
Утре дано да дойдееееее, дано!
Искам да го видя страшно много![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
I WANT OUT!
:>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."