- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Пф .. шибания корем не спира да ме боли цял ден ...Искам да си видя слънчицето ... добре, че е братчето ми в тея моменти, щото на онова лайно не може да се разчита за каквото и да било
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бива. Настинала съм, имам сравнително малко материал за четене и писане, не съм го почвала, но и това ще стане. Само да не се успя като днес, че...
Безразлично ми е от всичко..
Не ми се прави нищо ..
Правя повечето неща несъзнателно ..
Пф тъпня,скука ..![]()
I Love You!
Прочетох почти половината хронология от лятото ..
Толкова ми липсват тея идиотски разговори, толкова
се смях, а сега .. искам да си дойде!
Ама не като последния път, да си дойде
и дори да не се видим ..
Аз ще го накарам тоя път, ПЪК!![]()
Приятеля й е тъпа жена .. ей такива най-много ме дразнят ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
...разлагам се,преносно и буквално...още мириша на риба от шибаната практика в която готвим и всеки момент очаквам да се разпадна на атоми и молекули...![]()
Колко ми е трудно да се сдържам само.. ужасно гадно се чувствам.. да не мога да му пратя дори една целувка,да не мога да му кажа ДОРИ,че ми липсва.А само колко ми липсва в момента..
Тъпо ми е.Не ми се спи, а утре съм от 8 часа на у-ще.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Спи ми сеее... и си мисля утре как да си направя косатаИ дано това лайно тоя път наистина да дойде да ме вземе от даскало, че не ми се върви пешаааааааааааааааа
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Мале,всичко е изполягало.Ами сега? Скучно ми ее..![]()
Не ми се ходи на даскалоМързи ме адски много ;/
Hilary_![]()
Днес е най-скапанияТ ми ден.Легнах снощи в 3,станах преди малко и сега колко много имам да уча не е истина.Разполагам само с време до 11:30,Ебаси кефа,шо.![]()
Малее..мразя история,не искам да ме изпитват,не искаам..
![]()
Супер!Пуснаха ме по-рано от даскало.Само че тази пак се прави на интересна.Само да влезе в скайп ще й обадя аз.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
бивам,след малко ще се оправям за дск![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бати смеха днеска брат. Тия пикли да не мислят ,че ще и обърне някои внимание.Ох колко си го обичам бее
![]()
Гадно ми е ,защото дядо не е добре и ужас..
![]()
искам да си дойде, съм казала!![]()
* Днес няма да има тренировка, ама
ще излизаме, така че не съжалявам..![]()
Неразбран.. използван и изоставен![]()
(не в извратения смисъл
)
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
Най-прекрасният ден!!Да не повярвате-влюбих сее!!!
![]()
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Защо когато се държиш добре с някой той винаги се държи като парцал с теб....има ли логика...започвам да си мисля,че трябва да си ужасен към хората ,за да те уважават и да се отнасят с теб нормално...светът есупер изчанченото нещо станал
Хубаво е,че поне някой е изкарал добре деня сиПървоначално написано от InloVeGirl27
![]()
![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
С глупавите хора така трябва да се държиш, да. 'Щото първичното в тях е повече от 97% и от дума не разбират.Първоначално написано от lipsvashh_mi
![]()
Иначе и по-добре съм била.