- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Е не,просто не можеше някой да не ме събуди.![]()
Мале днеска беше толкова дроб пак работата .. просто няма такива луди.
Тоя глупендер изобщо не ми е звънял ама и аз няма да му звънна.Снощи ме натвари.
Супер съм гладна ама баща ми спи в кухнята и сега нито мога да си направя кафе нито да си взема нещо да ям нито нищо.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
блах .. повдига ми се от всеки един човек около мен!!
Искам да си купя тонове шоколад, жилирани бонбони, кола и ностни кърпички .. да си изтегля възможно най - скучните, бозави, ревливи филми и цял ден познайте какво ще правя ..![]()
Уви не става!!
![]()
Първоначално написано от Bohis
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
прибирам се от тренировка и трябва да ходя на зъполекартолкова бързо ми се сменяха емоциите и настроенията,че просто нямам думи
![]()
и тоя тъпия сервис![]()
защо се получава само когато той пожелае
![]()
![]()
боли ме малко тъчичката,както обикновено след трен![]()
![]()
точно!Първоначално написано от Bohis
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кой въобще и е дал разрешително
![]()
![]()
тъпа зъболекарка
![]()
![]()
вика ми,че нямало нужда,а сега за какво има нужда и то да си слагам ................
![]()
![]()
![]()
![]()
дори не мога да го кажа,че само като си го помисля и ми идва да я убия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре съм, радвам се, че е уикенд.Просто се чувствам разбита, супер уморена съм. И ми е някакво умито на стомаха.И брата още е болен :# :С И милото ми липсва.Иначе днес в училище се разбихме простооо![]()
Ако евентуално стане си изтегли "Месец любов",той е от най-големите.Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Офф,скукаа.. Не ми се излиза и няма и да мърдам от у нас,дори да ме викат(което едва ли ще стане) ..Защо ли си хабим нервите точно за тези,които най-малко заслужават?!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Тия дни псувам като каруцар ама какво да направя,когато всичко ме дразни?Ама така ме дразни,че ми идва да пречукам някой в секи момент.И тия тъпи подмолни лицемери от класа ми как ни прецакаха,не е истина просто.Малее..
Слушах музика и се разтанцувахуфф нещо ми се яде ама каквоооо!?
![]()
Иии тъкмо му писах смс "Хабиби, обичам те"![]()
![]()
Мале,утре,утре само чакам.Няма да ме пуснат,няма,нз ко,ше ме пуснат ако ще без пари да съм.Те и мойте хора са добрички ше ми дадът да пия на авантаТъй че съм супер.Пък и той ше дойдеее!!
Ляляляя...
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Леле докато чаках при докторката слушах толкова забавни дядковци.Първо обсъждаха как доматите нямали сладост и как си копали градинката, после минаха на рака на черните дробове, после говориха за плейбой някакви момичета видяли, пък били слабички, хубавиии накрая минаха и през някакви корумпирани пласьори на какво не разбрах, но беше много забавно човек да ги слуша.Не съжалявам, че почти 2 часа чаках
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
най-сетне свърши дск-то,ох баси тъпите хора,баси тъпия калс,баси големите лигавета и злобари гадни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
лошо настроение плавно преминаващо в добро..
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Доста добрее .. хубав ден![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
бивам![]()
мнения многооо...
а аз - все още сърцебоцната![]()
![]()
![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
спи ми се![]()
Майкооооооооооооооооооооо о как може да е толкова красивОф ама за сметка на това е толкова уникално тъп
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
С подобряващо се настроение... поне ще мога да се наспя![]()
![]()
Между другото, Eliii, много ме кефи подписът ти ..![]()
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните :-]
многууууу е сексии мамка му![]()
![]()
Ядосах се на себе си.Искам да спра да му пиша :# Не трябваше да му го казвам това, не го мисля, кой знае какво ще си помисли, толкова е влюбен.А е толкова добричък :# Не искам да го наранявам, но си имам приятел, който е всичко за мен.Наистина не знам какво да го правя.Не искам да го загубя като приятел, но не мисля, че можем да сме приятели.Характера му е страхотен.Той е един от най-страхотните хора, които съм срещала.Защо му трябваше да ме намира и да се влюбваПФфф сега пак имам дилема...
Иначе се чувствам влюбена в милотоо =)
дано в неделя всичко мине гладко!! В момента само това искам![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
След 3-4-5-6 месеца ще свиря в групааатааа...![]()
![]()
![]()