- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Искам да му се обадя ама няма . На пук .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
мале не мога да спра да мисля за него,защо просто не ми излезе от ума,ами трябва да го виждам на всякъде?......![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Сероизно?! КЕЕЕЕФ кефкефекеф!!! Значи ще има на кой да се кефя.. те мъжките новаци са бозааааааПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
Ами как да съм.. никак. Давах си напразни надежди.
Трябва да се науча да се контролирам.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Уморено, скапано и въобще страшно тъпо.Искам да спре да ме боли коляното и да се наспя.![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
не мога да повярвам колко съм депресирана щом прибягвам и до сладко,че да мине поне малко![]()
мн ме е яд,че миналата седмица пипнах там,къдет нетрябва и ся не мога да си дръпвам филмида еба сичко ми се прееба
![]()
![]()
дано на 14-ти преди да се съберът сички мойта фр да дойде и да ми помогне да го опраим,офффффф,баси тъпото
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Обичам я, тя е всичко за мен, не искам да я изгубя за нищо на света, тя ми дава сили да продължа да дишам, винаги ще я обичам, дори и да не разбере...СТИЛЯНА, СТИЛЯНА ,СТИЛЯНА, ОБИЧАМ ТЕ...
Не се чуствам добре, боли ме главата пак, гърлото, врата... Просто ми беше много зле цял ден след като излязах с моето момче за момент напълно забравих за цялата болка и ми беше страшно хубаво, но сега пак ми е зле... пак почна ме боли всичко и да се чуставам зле, какво ми става напоследък станала съм страшно чуствителна.. Вечер се чуствам зле, не мога да разбера защо. Оф, искам моето момче да остане с мене и да не си ляга но е изморен а и му е студено и ще го оставя да си легне Просто ми липсват старите времена в който си писахме цяла нощ, но както и да е нека се наспи хубаво моето сладурче и утре да е свеж, просто ми стана гадно. Прави всичко за мен и не мога да искам повече, просто ми е гадно. Обичам го![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
![]()
![]()
![]()
След даскало бях много изморена ... Изчаках моя да замине (даже му отказах да се видим
) и си легнах ... Спах до преди час и половина и сега цяла вечер ще се чудя к'во да правя
... Оффф знаех си,че трябваше да организирам нещо за тази вечер ама от къде да знам,че ще успея да се наспя до 23ч.
Е нищо и без това съм сънена,косата ми не е перфектна ... ХаХ от доста време не ми се беше случвало да съм си вкъщи по това време и то в петък вечер
Поне моя реши да ми се обади и си поприказвахме малко
След 30-тина минути като се прибира пак ще ми се обади и после май ще се опитам да си легна ... ПАК ...
ХаХ ако кажа на някой познат,че петък вечер съм решила да стоя вкъщи сигурно няма да ми повярва
![]()
![]()
![]()
Като цяло ми е суперИмам връзка с най-прекрасното момче на света
Имам най-готините приятели
Също и родители
Аххх нямам търпение да дойде неделя и да си видя милото![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Пак съм като надо*бана. Държа се най - зле с най - важните за мен хора. И т'ва, че се държа супер тъпо е по - силно от мен. Искам да не се бях държала така зле през последните няколко дни.
Някой ще ми го преведе ли ТОЧНО:
"Being an idiot wasn't the plan I wanted for you.You just have the possibility to make me outta control"?
Да си идиот не беше плана, който имах за теб. Просто имаш визможността да ме ядосаш.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
![]()
Мерси,много...
Чувствам празнота ..![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Болна съм..![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=317256
пхахьхахьхах ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
жалко, че няма да се оттървете от мен .. хаха сад ли ви е?![]()
![]()
По темата: Екстра ..![]()
![]()
![]()
Ох не се наспах както исках, но съм щастлива, защото сега за закуска ще ям питка.Чудя се днеска ли да си уча или утре.Ако си уча утре няма да ходя в Кортрейк.Не знам наистина.
Не успях да се наспя.Днес може би ще излизам така че всичко е добре.Но това коляно просто ме убива!!!!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
В момента чувствам две крайни чувства![]()
![]()
Щастливото настроение имам предчувствието, че скоро може и да го няма (но може и да се задържи).
А лошото настроение току-що дойде и като гледам как се подреждат нещата, сигурно ще остане известно време![]()
И спря да се върти за миг земята..
Екстра съм! Нямам търпение, да дойде вечерта и да се махам от нас![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.