.
Затворена тема
Страница 7 от 114 ПървиПърви ... 345678910111757107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2842
    Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Най-после приключих със това учене.12 часа.Кво е тва?!А даже не съм спирала,за да ям.Писна ми от това училище.Искам само тая ужасна седмица да мине,за да мога да си почивам.Обърнах го на Хип-Хоп. Дано утре поне всичко мине като пъ вода,защото ще се гръмна иначе.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Много ми е лошо пак :# :# Ще припадна.
    хапни нещо и после си легни гуш а иначе:голяма тъпня
    Oх мерси мила Тъкмо ядох сега съм малко по-добре.Днеска за втори път ми пада кръвното Не разбирам за к'во се получава така Ей сега си лягам, ще те послушам и дано утре да няма такива изцепки вече

Лека на всички И приятно училище утре :С
    яж редовно и пий поне по литър и половина течности на ден,при мен се получава когато не се храна и не пия течности редовно дано се оправиш
    и на теб приятно училище утре

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз съм в шок ... Бившият ми преди малко се самопокани да ми дойде на гости в новата квартира ... Ние се разделихме преди да се преместя .... Ама какво си мисли че ще получи ей така секс ... Стига бе сега вече напълно изпаднах в една дупка ... И сега как 1 седмица да уча за 3 изпита преди да се видим ..
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на babity
    бомбичкааа

Пффффф 2 дена .. да си прави сметката. Ама няма да му се обадя щото не ми се слушат пак тъпо оправдания.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Уникален ... Той е просто У-Н-И-К-А-Л-Е-Н !!!
    За първи път чувствам нещо подобно и то благодарение на Него!!!
    Лелеее цялата вечер беше супер
    Само оня кретен да не ми беше казвал отново,че ме обича ... Защо винаги трябва да го казва,когато съм най-щастлива ... И като за капак на края ми вика "Дано си щастлива с приятеля си ... Аз се оттеглям ..." и няколко минути след това ми каза "Обичам те!"
    Нямам търпение да се видя утре с моя и да говорим на тази тема Знам,че няма да му е много приятно,но трябва да знае с к'ви хора се събираме
    Лелеее,обичам го!!!
    Както и да е Лека вечер на всички
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Копелее...
    искам го!
    Брях,брях

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Сега ставам! Радвам се,че вчера си научих и сега имам 2-3 часа,за да се моткам по пижама из нас. Тва ми е любимото.Как обаче си мечтая това да не е само за днеска,ами за около седмица - две. Да ама няма ... Опитвам се да не си мисля,че стощи се скарах с нашите,защото ми става адски скапано някво.И то за някаква глупост.Ама майка ми си е виновна!Поне съм си самичка у нас. =D> Имам цяла къща на разположение и то само мое. Сега се чудя какво искам от Avon Не и лесно на си момиче определено.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ами.. екскурзията беше нужна.. ся ше гледаш в събота кво става кофтито е, че не може по-рано... ама все пак - можеше и по-късно... казват, че ако искаш, можеш да постигнеш всичко... еми вярно е, стига да го искаш наистина..

Пфф .. със ставането ми се скапва настроението като си помисля какво ме чака в училище цяла седмица.И тва лайненца го няма пак ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Супееер - снищи си изкарахме много яко в диското Малко ме понаболва главата ама то е от неспане (в никакъв случай не е от алкохол!)
    Трябва да почвам да си оформям курсовата обаче Пък нещо много ме мързи иии не знам изобщо тоя изпит как ще го взема МРАЗЯ СТАТИСТИКААА !!!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    Много ми е лошо пак :# :# Ще припадна.
    хапни нещо и после си легни гуш а иначе:голяма тъпня
    Oх мерси мила Тъкмо ядох сега съм малко по-добре.Днеска за втори път ми пада кръвното Не разбирам за к'во се получава така Ей сега си лягам, ще те послушам и дано утре да няма такива изцепки вече

Лека на всички И приятно училище утре :С
    яж редовно и пий поне по литър и половина течности на ден,при мен се получава когато не се храна и не пия течности редовно дано се оправиш
    и на теб приятно училище утре
    zdraveyyy sorry ,4e pi6a na latineca oba4e sym na u4ili6te.ami az qm redovno, no tova e za6toto pieh antibiotik i postoqnno mi e takova gladno i po4ti ne pripadam ve4e 2 dni e taka dnes sym po-dobre.a voda az mnogo voda piq :=))))))

ina4e kak se 4Uvstvam - sku4no mi e iskam si v ky6ti.Dobre, 4e imam sled 10 minuti 1 4as pauzaaaaa =°)

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ужаснооо ... Учих до сега ще похапна малко и пак ще залягам ... Не остана още 2 дена и на първи изпит ... А изобщо не мога да се съсредоточа мисля си само за него и кога ще видим и какво ще станее
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Идея си нямам как се чуствам, може би заради това че изобщо не съм мигнала незнам, не се чуствам изморена но и не ми се спи толкова много което е изключително странно за мен. Но сега се чудя какво да правя от една страна е по добре да си легна после да стана и да си науча и да изляза малко а от друга искам сега да съм с него.. после да уча и спа но втория вариант едва ли ще стане, така че ще се предържам към първоначалния план.. само дето незнам как ще смогна цялата система... тази нощ усещам пак няма да спа задето трябва да уча толкова много. Пълен шит в системата... блокирах
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    ПФФ, гадно ми е...... ;xx
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Голям фен Аватара на sapphirr
    удариха ми колата,откраднаха ми телефон на 2 седмици,изневеряват ми, в сесия съм и нищо не съм учила,ама като изключим тези дребни факти вс друго е ток ,и пак се 4увствам като пич .то ако не се смееш трябва да ревеш,ако се смея смятам ,че имам по-голям шанс да сложа ред в тоя хаус....

кажи речи тва ми е житейската история

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Аа,добре съм.
    Като изключим факта,че съм наказана да не излизам...
    Хъх,аз си правя глупостите
    Ох,неска на оная направо ми идеше на й кажа "бтв приятеля те се целува много яко" ква съм зла...баси

Тъй дее,ше изтърпя една седмица надявам се...по някакъв начин

Мдаа.... Това в петък ще ме държи доста
    Брях,брях

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    абе така се наплюсках с тея пържени картофи,че ми стана адски тежко и са останали 5-6 картофчета,ся седят тука нз докога иначе съм щастлива-имам 6 на контролното по Етика и 4 на калсното по Английски смятах си резултата по английски-точно 5 оф чудя се тая по Физическо отде ги вади тея оценки бе
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    изнервена съм...побърквам се...
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    'баси как ме ядоса, явно не само мен.
    притеснявам се, че ще се прецакам на изпитите, khhhh..
    трябва да уча повече, ама май само го казвам, писна
    ми трябва да се стегна ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Изтормози ме тая зъболекарка. Сложи ми в устата няк'ви клещи дето ми се впиха във венеца.И в тоя момента гледам до мен на стола,закаче един надпис " I my dentist",и си викам уот дъ фак?
    Обаче съм доволна от себе си,за първи път си написах домашното по немски.Утре как ше изпитва тая по математика не е истина.Ше ни ебе майката на всички до края на срока,не ми се мисли.Дано успея да закова 5цата,пък втория срок ше мъчим за 6.
    Иначе имам 5.50 на отговора на историческия въпрос за великото преселение на народите.Спуках се от смях,защото госпожата ни е младичка и влиза в разни сайтове и на повечето работи пише "teenproblem.net" или "pomagalo.com"...

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Изтормози ме тая зъболекарка. Сложи ми в устата няк'ви клещи дето ми се впиха във венеца.И в тоя момента гледам до мен на стола,закаче един надпис " I my dentist",и си викам уот дъ фак?
    Обаче съм доволна от себе си,за първи път си написах домашното по немски.Утре как ше изпитва тая по математика не е истина.Ше ни е** майката на всички до края на срока,не ми се мисли.Дано успея да закова 5цата,пък втория срок ше мъчим за 6.
    Иначе имам 5.50 на отговора на историческия въпрос за великото преселение на народите.Спуках се от смях,защото госпожата ни е младичка и влиза в разни сайтове и на повечето работи пише "teenproblem.net" или "http://www.teenproblem.net/school"...
    Ти в к'во даскало учиш ..
    Много за математика пишеш и викам нещо Математическа.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен
    в сряда имам класно не мога да се накарам да уча
    неска тая тъпата ГОСПОЖИЦА ни вика няма да имате тренировки,щом големите (момичета) нямат и вий няма да имате,чак февруари а турнира е март на предния направи така и ся пак
    студено ми е,от няколко дни мн пързо ми се сменят настроенията като съм в нас ми е някво такова тъпо и мислите за лошите неща сами си влизат в главата ми и не мога да ги изгоня,а като съм на вън с приятели ми е супер някво такова щастливо,радвам се на всичко и не ми се прибира дори да ме заболят краката

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    Ти в к'во даскало учиш ..
    Много за математика пишеш и викам нещо Математическа.
    Епа,за съжаление.
    ПМГ Благоевград.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ох радвам се, че свърших всичко и сега ще се отдам на удоволствия )) После ще си направя това за училище и съм просто готова да релаксирам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си