- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
в 8 клас се чете.Ние още не сме а пък тая по Бг каза ,че в понеделник ще праим некфи анализи на него .Тя жената ни го дава да го четем 1,2,3,4 пъти вкъщи и никои от целия клас не си направи труда..Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
Ние го гледахме на филм..два часа по български,кой гледа,кой спаПървоначално написано от dqvolcheto9
![]()
аз пък трябва да го прочета за сряда,ама ми е някво такова убито началото,ама какво разбирам аз?Първоначално написано от dqvolcheto9
![]()
а защо питаш дали се чете в 6-7 клас?![]()
И при нас така почти целия клас не го е чел но гледахме филма в училище и вторник лис... ще го прочета аз ама по-късно, че сега излизам. Обичам ShawnMac :P
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Ще изпадна в абстиненция без цигари-вече сънувам,че пуша,навън е ужасно![]()
![]()
![]()
![]()
Лелее как се ядосвам на тая вещицаааааааа :# :# Мразя я.Пфффф бахти досадната, аз не искам да я виждам, тя иска да я постигригвам!????????Да не съм й фризьорка.Ще се постарая да е повече от 2 см и да е грозно.
ПС - ако някой го чете това ще помисли, че съм гаден злобен дебил, но не я познава, няма човек, който иска да я вижда :# :#
наистина човек ще си помисли,че си злобна,но спокойно всяко момиче/жена поне веднъж в живота си е изпитала това чувство :winki:Първоначално написано от DevilWish
И все пак не го направох ;# не съм такаваПървоначално написано от vikitolove
не можах мамка му
а така я мразя
)) Но я постригах хубаво
)
Иначе по темата, гладна съм![]()
Чувствам се добре, малко ми е скучно. Яде ми се нещо сладко, но не ми се ходи до магазина. Довечера ща рисувам.![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
I'm free to be whatever I
Whatever I choose
And I'll sing the blues if I want
I'm free to say whatever I
Whatever I like
If it's wrong or right it's alright
Always seems to me
You only see what people want you to see
How long's it gonna be
Before we get on the bus
And cause no fuss
Get a grip on yourself
It don't cost much
Free to be whatever you..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
20 минути вече е вкъщи .. равносметката е:
- 3 изпушени цигари от мен
- нито една обелена дума от никой от двамата.
Ама .. да си лежи на леглото и да се прави на сърдит .. не ми пука![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ох Боже... :С Срам ме е от себе си. :# Отворих му пощата![]()
Пак да проверя и какво видях писма само от мен
![]()
![]()
Ужасна съм.Трябва да спра
![]()
Той ако разбере да видиш к'во става...едно от най-тъпите и дразнещи неща е това.
-->
Добре съм, нещо почвам изтрещявам от тея лекции. Но в други аспекти..мм (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
СКУКАААААА!Чак с нож да я режеш!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ох, след малко съм на рожден ден и трябва да си оправя косата ама изобщо не ми се става.![]()
Едно такова никакво ми е.. Наядох се като прасенце пак и.. не знам и аз.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Ako се отнасяше към мен, той знае.Той сам ми е дал паролата си и не веднъж е казал влизай, когато искашПървоначално написано от ScionOfStorm
Имаме си пълно доверие, не проверявах ,заради него, а заради едно момиче, което е обсебено от него.Гледах дали не му е писала.. ..
)
Пфф сега ще ям и се чудя какво да правя с ноктите си.Искам да ги лакирам ама не знам дали ще стане както искам..
ох преядох![]()
Просто аз
За пореден път закъснявамШматката ми ще мине през нас в 19:00ч.,а аз още не съм си изправила косата,а какво остава за маските за лице и нокти,маникюра,педикюра,гр м,прическа,дрехи ... Ужас
![]()
Добре,че за косата ми трябват не повече от 10 минутки![]()
Оффф отивам да се оправям,а таксито ще чака ... Е после ще си блъскам главата като му платя доста солена сума ама ... Риска на професията![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ооо,почвам да се оправям...Нищо,че срещата е в 9Ляляляя
Пожелайте ми хубаво прекарване
![]()
Брях,брях
Божееееее обичам си животаааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Смешно ми е.Тааази кака мамата си трака![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от DaemonBoy
Благодаря ти.Ще го гледам утре. :>
Тъпо ми е.
Ае или тоя идиот прави някви шашми или наистина някой е сбъркал ама не ми се вярва.По-късно ще му звънна като реши да си включи телефона да видя какво е положението .. пхахаЛуда работа.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!