- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Гледам шоуто за Майкъл и се кефя, но проблема е, че милото ми писа и ми каза, че е болен![]()
Ужасно, виновна се чувствам .. ;[
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Утре имам рдДано не ми се прецакат плановете..
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Перфектно просто.Има още какво да се желае,де,ама все пак гледам да не се оплаквам,че да не ми секне и това щастие.Току що си счупих бюрото,тати като разбере ще ... трябва да дойде да го поправи.
Искам си го пак.Не бюрото де,момчето ми.Много си го искам,не зная как ще издържа така 3 месеца.Дано се предаде по-скоро,колкото и да го убеждавам да не го прави.Трудно ми е.Искам,когато се видим да си го нацелувам и да се сгуша в него,както правим винаги.Искам,ама ми е забранено....
![]()
![]()
Първоначално написано от ThePowerOfLove
Happy B-Day.Ще ти пожелая само и единствено здраве.Всичко друго само се нарежда.Е,добре,и доза късмет.Приятно прекарване.![]()
нещо става с мен ляляля![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Боже,главата ми ще се пръсне..
много ми е зле !
П.С: ThePowerOfLove,ЧРД
Нека блясъкът в очите ти винаги да е от щастие ..
студено ми е.. и нещо нз кво ми стана..
the sky is the limit.
Въпреки всичко още се държа на крака.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
седни малко..Първоначално написано от kombarka
the sky is the limit.
"I'm just so fucking depressed
I just can't seem to get out this slump
If I could just get over this hump
But I need something to get me out of this dump.![]()
Доволно тъпо и зле.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
чрд много здраве,щастие,любов и всичко което си пожелаеш да стане реалностПървоначално написано от ThePowerOfLove
съненачакам мама да ми донесе закуска да закуся,че да почвам да уча,да вляза да се изкъпя и пак да мързелувам
![]()
![]()
Me tooooooooo.Първоначално написано от ShawnMac
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Изморена съм от вчера ..Иначе .. бивам .. нямам търпение за понеделника да ги видя моите хора, чее не сме се виждали от седмица ..
![]()
![]()
Горе-долу.Оставам сама в нас, не ми се учи, не ми се оправят легла и тн.Пффф.Тъкмо си викам най-сетне почивка. Пфф.
Ми ... добре. Обичайното. Чакам някои хора да станат и да благоволят да дойдат до нас...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Гадната ми ревност се прояви за пореден път
100% му е хипер гадно ... И на мен ми е гадно,но к'во да направя такава съм сиКато за капак най-добрата ми приятелка ме кара на 13-ти да ходя с нея на едно купонче,където ще е бившия ми и се чудя дали да ходя ...
Не ми пречи,че той ще е там амааа на моя ще му е гадно
Е има възможност и той да дойде ама ... Оффф не знам
Сега мисля да си легна малко,защото ми се спи,а после ще му мисля ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мдамм .. the same here.Първоначално написано от Priceless
Само да не ми се вясва пред нас,че ще го пребия.
Снощи стана точно каквото очаквах тоест обичайното.
Днеска отново няма да благоволя да го потърся да видим.И ме боли адски главата и не мога да се събудя,а трябва да седна да науча нещо по френски и да вляза да се изкъпя.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Дебим, отивам да спя, може да се оправят нещата :>Първоначално написано от ScionOfStorm
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тъжно...![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.