- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Чат-пат, горе-долу и основаващо се на фундаментална истина съм добре.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
бивам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Друго си е всичко да изполяга и ти да се мъчиш с надписи на Photoshop до 4 сутринта.Даам.Ама пък стана прекрасно.Доволна съм.Сега ще му направя още 3-4 да си избере най-хубавото.Дано се зарадва тая дето си я е хванал.
Аа,за моя какво измислихмее.. направо ще си търси ченето по пода..
![]()
![]()
![]()
Някой ще ми каже ли как се маркира на Фотошоп примерно имам една буква на бял фон и искам да маркирам само буквата?Помня,че имаше нещо,но не се сещам.![]()
Екстра снощи в дискотеката беше бомба... Малко ме боли главата но не ми пука толкова![]()
Не чувствам нищо..
Болка, радост, тъга .. мне, нищо :\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Ннннда.
Емии .. излязах с мойто лайно. Ако някой ни гледа отстрани 100 процента би казал, че не ходим. Че сме просто приятели или нещо подобно. Ама .. той така си го направи. Аз не съм виновна - предупредих го![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
добре съм,защо всеки ме пита дали си имам гадже забога![]()
![]()
![]()
![]()
Никак не се чуствам..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Днес ми е весело..научих си,изкъпех се.Заредих батериите и съм като нова![]()
тъпоооо![]()
Oха докарах си 3 часа. Учих, изкъпах се, оправих леглата, пуснах сушилнята, изправих си косата и сега ям.След това ще се лакирам и после не знаамммм.Т.е за ся съм окей.
Последните дни са изпълнени с отрицателна енергия. А и тъпия св.Валентин, ако не се получи, пак ще съм сама![]()
Много бърка тва момченце .. ама да продължава.Скоро ще взема други решения.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Бе не ми е един от най-добрите дни, но пак се ядва...
Хубавото е, че днес реших да си спестя лекциите заради студа и си починах доста добре![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
чувствам се зле защото момчето което харесвам вчера по улицата се направи че не ме познава и си извърна главата на другата страна като се разминахме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента.. болезнено влюбена..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Скуката е толкова голяма, че чак с нож да я режеш!!!!!!!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
УЖАСНО.
Пия едно мляко и лягам.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick