- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
омг!само това мога да кажа![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Добре съм за сегаОще не съм се побъркала от скука
)) Имам работа не се оплаквам :Р
Всичко, което е възможно да се обърка, се обърква![]()
Но пък може би така се получи по-добре![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пфф ... ако не друго - поне се наспах![]()
Лъжааааааааааааааааааааа, само лъжааааааааааааа![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Напук на всички и всичко днеска е един страхотен ден след малко излизам и ме чака истинска лудница![]()
![]()
Серете кръв от яд ве хейтъри
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
До сега гледах разни клипчета в ю-туб и си спомних старите времена![]()
Но се радвам, че спрях де. . .
![]()
пфф вече съм гладна, мразя да съм сама, трябва да отида да си купя пържени картофи, но ме мързи да ида до там майка му стара и е тъмно страх ме е :# Пфффф.Айде айде отивам...по-добре сега преди да стане наистина тъмно като в рог.
Гледахнай-страхотния и хубавичък филм-"Crossroads",леле в него Бритни е тооолкова сладка,добре се чувствам иначе![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:70d1e15e
Тая как се смее.."Ахахахааиииии.."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко се нарежда и съм толкова щастлива.![]()
![]()
ОТ ИКЕБАНА ДЪРВЕСАТА ГИ БОЛИ ЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯ ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Не се чувствампрекалено много мисля за минали неща и се тревожа за свършили неща по които нищо не мога да направя..Е жалко още ме боли като се сетя колко го исках, а пък истината е толкова жестока. И въпреки тва още го харесвам и още си мечтая..тцтц каква глупачка съм, толкова ли съм наивна? Не го мразя,ама вече не го и искам..просто като го погледна нахлуват всички неща в главата ми ииии.....всяка дума,всяка лъжа,истината,мечтите ми за него и всичко останало. Гадно е да разбереш, че никога няма да имаш тоя който искаш..че тва е бил последния шанс и дори и да даваш още знаеш че няма смисъл от тях. Гадно е, но само в началото..после осъзнаваш истината и че няма смисъл да мечтаеш щото само те боли още повече.ХАХ а той дори не си заслужава, защото хич не го ебе за мене..
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
До някаква степен съм като тебПри мен лошото е, че живея в миналото в хубавие ни моменти, които вече ги няма.. Побърквам се, че продължавам да търся доброто в него при положение, че едва ли вече го има
![]()
Искам лятото..![]()
Мн ми е весело. Бих гаджето на камък-ножица-хартия и следващия път той ще е отгоре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Охх майко.. определено ставам феминист.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
и аз съм подобно. Чета си чатовете, припомням си всяка дума,поглед всичкооо и какво правя? Търся моята грешка,чудя се къде сбърках, що не стана..а аз нямам никва грешка не съм имала,винаги си мислех че имам аз вина за всичко и все се опитвах да оправя нещата..като ми кажете че нямаме кво да си говорим всичко,което ми идваше наума му казвах само да си намерим тема.А е нямало смисъл,за кво съм полагала толкова усилия, като на него му е било все едно, а си мислех че нещо ще стане,че знача нещо за него.Знаех че така ще се получи накрая,обаче ми беше хубаво да се заблуждавам е жалко все още правя тая грешка,искам нещата да са иначе ама не са! Такаче да гледаме напреди да продължаме, щото няма смисъл..толкова е просто..НЯМАПървоначално написано от PlOk
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
И азПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ужасно ми е изнервено и ужасно ми липсва,въпреки че не искам да е така.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Отидох за картофки, купих си, не можах да изям всичко, но карай. . Сега гледам филм и си миля как искам 1 път да гледам с милото филмАма кога ще стане не ми е ясно . . . :# Искам всичко да праввя с него. :С Някой хора имат късмет колко често може да са с приятелят си, а просто проиграват всичко само в караници и тн.Аййй получих смс от него току що. . пф трябва да работи и за това не пише и ме обича.Знам :С Като свърши филма си лягам . . и то ще си легна, докато съм сама в нас.МРАЗЯ го това :#
Чудя се ако се пробвам дали ще излезе нещо с нея?Хмм...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд