- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Опитвам се да забравя нещата , които ми се случиха снощи и успявам ,защото моето момиче ми помага страшно много!
Обичам те С !
Че пробвай бе. Кво лошо имаПървоначално написано от DaemonBoy
ШаунМак - има неща, които не са ти ясни. Не попълвай празнините с каквото ти падне.
А иначе аз си зяпам Доктор Хаус. Супер сериалче. Бях на Боянското Езеро днес, има и снимкиТрябва да ги кача скоро. Како - ако четеш това, нямам скайп
Утре ще се засечем
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не разбрах какво точно искаш да ми кажеш.Може ли да ми обясниш кое точно не ми е ясно според теб, защото уважавам хората с мнение и искам да чуя твоетоПървоначално написано от valdesbg
![]()
Тъкмо щях да ти се скарамПървоначално написано от valdesbg
Утре ще си чакам снимките
ОБИЧАМ ТЕ,бате!!!
*мечки*
По темата:Как може да не ми се сърди след снощи?!![]()
Толкова гадна бях докато говорихме по телефона,а той се държи както обикновеноЧестно казано на моменти не заслужавам дори и малка част от любовта му ...
Еххх как си го обичам това диване сладкоАмааа ако продължава да се оплаква,защото утре ще е без колата не знам ...
На края ще започна и от нея да ревнувам,баси
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Oлеле майко колко съм хепииииии![]()
![]()
![]()
![]()
Най-неучаквано получих смс от милото "Имах поръча и идвам за 5 минути при теб" ,не ме остави да дишам от целувки
![]()
![]()
сладурчето ми то, най-много ме радва така като дойде за 5 минутки
![]()
Обичам го!!!!!!!
![]()
Ужасно много!!!!!!
![]()
![]()
Сега мога да си легна спокойно
![]()
![]()
В ужасно настроение.Боли ме много връта и умирам направо.Изкъпах се ,изсуших се и мисля да лягам .Шит тъпо даскало не ми се ходи да гледам тъпите муцуни на някои хора![]()
Няма ден-два и пак в лошо настроение и с много нерви..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ех, Иве, Иве...
Не играеш нито красиво, нито продуктивно
А иначе съм си екстра, какенце - утре ще имаш снимки + няколко компроментиращи мои снимкиОбичкам те и аз
![]()
Подкупите са неприемливи, измислете друго![]()
Dr. Gregory House
безразрична,замислена![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чувствам,че скоро ще изпадна в някоя нервна криза заради тоя идиот.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
С риск да се повторя - все така:. И все пак - едва 23 минути до края на седмицата. Може пък през идната да е различно.
Изключително тъпо.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Предвид че тя пише и чете тук, не мисля че е уместно да казвам каквото и да било. Само интриги ще се появят. А и съм просто страничен наблюдател, така че всичко е възможноПървоначално написано от ShawnMac
![]()
Dr. Gregory House
Всъщност нищо не правя(засега)
И така. А курсове все още не организирам :Р
Dr. Gregory House
Курсове по какво? Кажи да се запишем, че сега ми се отваря много свободно време.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Как да се запишем, виж го какъв е смотан. Пуска мухата и изчезва. СРАМОТА!![]()
Пфф ужасно ми се спиОтивам да си изправя малко косата и след това тръгвам на даскало
![]()
ПС - имах егати странните сънища :#
Наспах се, но май ме боли гърлото![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ухаа,добре,доволна съм,написах си т'ва по Психология и съм спокойна вече. Красавецът ми ме радва много. Започна да ме глези. Усещам буйни пламъци да се задават,но дай да си мълча,да не ми секне щастието.![]()
Аман от завистливи хора, ееей. Винаги гледат да развалят чуждото хубаво ...Тооолкова ми се спии .... Така не ми се ходи на даскало и .. искам да измисля нещо, за да не отида поне първите 2 часа. Искам да си стоя в нас на топличко.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Нараних най-важното нещо в живота ми .. как да се чуствам, чуствам се жалка, чуствам се тъжна, чсутвам че съм най-лошия човек на земята. Обичам го с цялото си сърце не искам да го губя заради своята глупост, има куп други неща които могат да ни разделят но ние се преборихме с всичко, защо трябва нещо дребно да застава на пътя ни. Искам да е щастлив така както беше щастлив преди, когато ме виждаше да изгаря, когато ме целуваше да трепне, когато ме прегръщаше да не иска да ме пуска... искам да е щастлив, искам да сме щастливи, иска да сме заедно. Но аз не заслужавам и малкото което той ми дава, толкова пъти ми прощава вече че не знам.. мразя се.. но обичам него.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?