- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Оф ми как ... туй лайно още не е станало, снощи не ми се обади ... да прави каквото си иска вече ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Можеш да ми пишеш ЛС и да кажеш какво мислиш,защото ме заинтригуваПървоначално написано от valdesbg
![]()
Господ да ми прости за тоя смс дето му го писах снощи. Направо се изтървах.Ама хубавото е,че реши да ми се обади днеска и освободи ли си времето след като си свърши работата съм с него и ще го линчувам публично за всичко,което ми се е насъбрало за 1,2 седмици.
![]()
Иначе ми е добре- пуша си и си пия кафенцето и изобщо никой да не ме занимава.
Мислех да легна да поспа ама заради тва лайно едва ли ще се случи .
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Assshley & Priceless вие да не ходите с един и същ човек ?![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
пропускам си тренировката,за да отида на зъболекър(отново)неска една топка не мога да одаря като хората
![]()
трябва да се стегна и да се събудя най-после
![]()
![]()
Първоначално написано от FancyGirl
![]()
Мне просто много си приличат по характер.И двамата са лайна.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ааа добре, в това няма нищо лошо, просто човек може се обърка, че говорите за един и същ човек![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Абе пооправих се малко и се надявам да няма инциденти днеска
Сега ми е добре , не ми е тъжно и скоро ще се оправя напълно ако вървят така нещата.
Мисля да отида да се пострижа 0 номер ама още не съм казал на моето момиче , така че не знам как ще реагира![]()
Искам да й видя реакцията
П.С [15:40:16] - Момичето на BasTarD says: ZABRAVI
[15:40:16] - Момичето на BasTarD says: PROSTO
[15:40:20] - Момичето на BasTarD says: DA NE TI ZABUCHA
[15:40:20] - Момичето на BasTarD says: POSLE
[15:40:22] - Момичето на BasTarD says: GLAVATA
[15:40:23] - Момичето на BasTarD says: NULA NOMER
[15:40:24] - Момичето на BasTarD says: V NQKOQ
[15:40:25] - Момичето на BasTarD says: DUPKA
объркала съм си днитеднеска съм толкова заспала
че няма на къде по зле
![]()
Зле, защото не искам мама да отива на курсаИскам я при мен
![]()
Иначе бива, свалям филми . . и нямам за ученеИ в даскало мина приятно, като изключим главоболието.
влюбена съм до уши (май несподелена любов ще да е или и двамата си траем)
Екстра съм .... очакваме едно диво приключение от моя квартал до неговия през преспите ..
![]()
![]()
.. дано оцелея и не ме затрупа нещо!
![]()
![]()
Нещастен!
Мислех си че я забравям... И колкото с други се опитвам просто не става...
аззззз..както винаги.....
трябва да уча думи по английски пък не ми се занимава и косата трябва да си оправяммммммм..ох леле ако не беше тоя сняг и тия мятания и блъскания в даскало сигурно щеше да е добре.Но все пак не мога да си позволя точно във Вторник да ида със зле изглеждаща коса..![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
ХАХАХААХАХ .. колко са забавни всичкии ..... |(
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Колко бързо и неосетно става всичко ;\
Петък говорих с нея, а сега я няма. RIP!
FancyGirl и приятелят й ме радват най-мноого,вмомента чета една книга и там героите бяха също толкова влюбени и обичащи се,много ме радвате да знаете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отчаяна... Харесах си го и му го казах,но той вече е зает и ме отряза.Така ми се пада:когато той ми предложи,аз му отказах заради онзи нещастник.....Но,ако не го привличам-защо постоянно ме зяпа,по дяволите!Забелязва се,всичко живо около мен ми казва как не спира....Но какво от това?Може би нищо няма да излезе и ще се наложи да чакам до 2090 година,за да си намеря гадже!
![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Който се смее последен,се смее най-добре ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Оле по побъркан ден няма на къде . В даскало луда раота хвърляне и умиране от студ вътре.Следобяд кафенца тфа онова ,луди снимки.А ся трябва да уча по география а умирам от главоболие и съм се зачервила яко. Не съм добре .Писна ми
А някои хора са толкова зле ,че и от намеци не разбират
Добре ,че ми лепна листче с името си на лицето
![]()
Доволна съм, че приспах малкотоСега и Ерик си дойде и ще направи ядене /вече съм гладна/.Милото е болноо
Хич не искам така :С Щом не ходи на у=ще и не работи и дори тренировка пропуска, значи ,че е зле :#
Искам сега да съм при него и просто да го хвана за ръка . .
Изнервям сее !! Всичко се проваляя .. :@@
Поне си слушам хубава музика и ям шоколад ..
дай ми малкоПървоначално написано от meriLinka
![]()
![]()
![]()
добре съм![]()
![]()
![]()
е че как няма да съм,направо си се смея на заблеяноста си![]()
пропуснах си тренировката,за да "отида на лекар" и накрая се оказва,че трябва да отида др понеделник
уфф,че съм и аз
![]()
дано поне в петък не ходим,че да мога да ида а трен,че ако и др пон се освободя пак тряньора сиг ще започне да вика
![]()
![]()
Вдъхновена и готова за завоевания.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Times Square can't shine as bright as you
I swear it's true<3
it's what you do to me..
имам да уча малко, ама ме мързи прекалено много X_X