- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Ще се учиии..![]()
( как си вервам само,истина не е.. ;D )
Чат-пат бивам.Бил съм и по-добре.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Благодарим ти многоПървоначално написано от britzy
А коя е книгата?
Перфектно, чатя си с милотоза сефте от година
![]()
![]()
Първоначално написано от britzy
Благодаря ти изключително много за милите думи. Наистина много се обичаме и се радвам че поне един човек го забеляза.![]()
![]()
п.т До сега бях с мойто говедо и се фърлях доброволно в снега с него. Днеска малко го понашамарих като го видях ама ще ми ходи той без шапка и ръкавици, амаа ха какво си мисли той. Радвам се че отново си извади любимата ми сладка усмивка и оня перверзен поглед. Изгарям...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
8 часа .. цели 8 часа .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ох чувствам се щастлива както никогаблагодарение на НЕГО
![]()
![]()
изгубена....
забравена отново
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
спека ме е налегнал
Вие затова ли го правите толкова показно, за да го забелязват хоратаПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Добре, обичате се, щастливи сте заедно, но сте прекалено лигави доста често. Не ме разбирай погрешно, но така изглежда отстрани, че всичките тези романи, които пишете са повече за хората, отколкото за самите вас.
Не се заяждам, просто констатирам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
"Да бе милоооооооооооооооо, спокойнооооо .. в скайп ще съм бе милооо... аз ще си остана в нас тая вечер, не се притеснявааай"![]()
Добре, че не му повярвах
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
готов да забогатея :Д
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Точно за хората го пиша, изобщо не ме интересува мнението на хора които нито познавам, нито съм чувала, нито съм виждала. Пиша го заради него, защото това което пиша или го пише той е истина и си го пишем за самите нас а не за хората. Дори не ме интересува дали някои ги чете, интересува ме дали той го вижда. И когато пише нещо неочаквано ми става едно такова хубаво. За това дали сме лигави или не, не мисля че трябва да пречи на някого, като не карам да се чете на сила. Всеки в този форум може да пише както си иска, нито сме нарушили правилата нито нищо. Не карам никой да чете това което сме писали.Просто когато някои види това което е в действителност ти става приятно. Просто не разбирам какво ви прeчи.Първоначално написано от LovelyGirl
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
^^ Момичета, не спорете.Няма нищо лошо в това да си показваш чувствата![]()
Ох иначе съм все още страшно щастливаИ тъкмо, когато филма свърши /т.е. идва време да си лягам/ той каза, че отива да спи
) т.е. и двамата ще спинкаме
Само малко странно излезе от мсн-а, но карай . .
Лека нощ на всички.
Много добре.![]()
Прецакана..![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
бла-бла .. не се трае тва!
Супер зле ми е ! Ама ракията помага ;д
За зъба помога![]()
Уморен, боли ме всичко![]()
![]()
APFFFFAPFAPAFPFAPFAPAFPFAP![]()
Ако така мога да изрязя чувствата си![]()