- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
бивам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Трябваше да съм по добре... Какво става![]()
FancyGirl, грозно лигави сте, честно.. и го обръщате на чат.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е, то целия раздел е обърнат на чат.
Иначе съм добре. Чудя се дали да вечерям, или направо да си почвам вафлата(каква трудна дилема).
гадно ми е. разочарована съм, не от него, ами от самата себе си. трябваше да преценя, че няма да се получи, че той не е за мен, че няма да ме разбира, че няма да ме обича по начинът по който на мен ми се ще.
трябваше да усетя, че не е дорасъл още, че не може да оцени истинската ми същност (забога той дори не се опитва да ме опознае x] )
кофти ми е, да. защото много трудно ме привлича дадено момче, а той ми завъртя главата.
ние сме като от две различни планети... сякаш никога няма да я има оная съвместимост между двама влюбени.. сякаш цялата вселена пречи на това, той да се осъзнае... да, той е наистина красив. да, има добра душа.. и, да, единствен е !![]()
той може да е иделаното момче, но аз не съм неговото момиче.
яд ме е. не на него, че няма чувства към мен, а на моето същество.. че въпреки всичко и всички, още таи някакви надежди и силни чувства.
платоническта любов е нещото, което съсипва човешката душа.. нейната финост и цветност - защото любовта е за двама.
Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
----------------
sex : ♀
matty7 аватара ти много точно ме описва, харесва ми![]()
Слушам си Metal Heart на Accept и осъзнавам как не мога без него.Тази седмица ще ме довърши и ако във Събота не се случи това,което очаквам.. ще му връхлетя със сила.![]()
тру дат, тру дат.Първоначално написано от MakeMeLaugh
=>
лягам да спя, че съм като ритана кошница. днес хубав ден обаче, усмихна ме всичко (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Радваме се, че споделихте своите мнения.. но не ни интересува. И незнам къде видя това да е чат освен да сме цитирали нещо по един път.Първоначално написано от ScionOfStorm
Благодаря.![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Истината си е истина =D> Все съм виждал простотии ама това тяхното си е направо жива позьорщинаПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
FancyGirl и като искаш приятеля ти да вижда кво му пишеш си има скайп не сте ли го открили още ?
По темата: Леле как ми се спииииии просто не е истина трябваше снощи Зорито като ми пожела лека нощ да се тръшна и аз ама не и ся съм направо шах и мат![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
ами добре съмгледам пак има снежна покривка навън,снощи бая е валяло,оф искам да идва пролетта вече ^^ и нямам търпение да мине 14-ти,че вече ми дотегна от този глупав празник
![]()
![]()
![]()
Бивам. Мисля си за вчера и се надявам и днес да е така. Е ако може и по - добре. Вниманието от негова страна ме зарадва много![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
мн ми се спи...станах преди два часа,кафе пих ...
[00:34:48] Той: leka nosht togawa
[00:35:04] Той: i me sanuwai
[00:35:07] Той: daje i da ne iskash
[00:35:22] Аз: jelaq.. te.. da te sanuwam.. i wsichko drugo..
[00:35:30] Той: gushka
Как ме изкушава.. като знам,че когато се прибера няма да има никаква гушка..Искам си го,но за съжаление ще трябва да се преборя докато той не прецени да прекъснем тази лудост.Идеята беше моя,за което още си удрям главата в стената.
Заспало ми е.Спи ми се адски много.Ей го,стана 10h,а колко много задачи имам.Започвам ги,пък дано се справя до 12:30.Тъпо училище.Уморява ме.
Абе яяяяя оставете хората на мираЕдин им направи забележка и ся всички като овце след него .. досега не ви ли пречиха?
![]()
Оставете ги да се обичат, нали не ви се бъркат във вашия живот, какъв ви е проблема? Като не ви харесва, има едно лесно - просто не четете
И без това в тази тема едва ли някой някога чете постовете на другите...
![]()
По темата: Ще убия майка ми ако ме накара в ТОВА време да ходя на урок![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ъ бла, мен не ми пречат особено, просто това е смешно за мен. Любовта е нещо крайно интимно и масовото й споделяне във форум е...странно и глупаво. За мен. 'Овце и стадо', да е.
=>
Добре съм засега, днес станах рано и трябва да уча, че изпитът в петък че ми ебе макята. Поне след него още само два и семестърът свършва...
И си чакам събота (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
^ Не е така, щото и аз пиша за моето лайно тука, ама той не чете .. и не го правя с цел да показвам на някого, че се обичаме (), а просто защото искам да си излея душата и всичко, което съм насъбирала, тук. Все пак .. за това е тази тема, доколкото съм наясно.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
добреее![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
след малко тръгвам за дскмале тая песничкЪ мн ми харесва,само да ми кажат,как се казва и я дръпвам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^ Мен пък наистина много ме радват FancyGirl и приятеля и, много влюбени изглеждат, продължавайте в тоя дух.![]()
По темата добре съм, но ми липсва момчето ми...![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Oh my God,Metal music fuckin' RULES!!!
Писна ми от тоя ЛИГЛЬО.Обаче пък в даскалото беше добре .Изкарах си добри отсенки и се радвам .Ся трябва да уча малко и после май ще пошмиткам из улиците
.Тия песнички ме влудяват мн са яки
![]()
Спирам да пиша на тази тема, защото не мога да ви разбера на сила ли ви карам да четете нещата които поствам във форума или какво. Четете и харесвайте това което искате, колкото до това дали съм открила скайп няма да коментирам глупостта ви. Благодаря на другите които ни разбраха и не решиха да се заяждат.
p.т Преди малко станах и сега се обличам и заминавам за Силистра с брат си и дори не знам за какво, но мисля да отида да си купя някоя дрешка. Отново не сме на училище ебaхти кефа, дано и утре да не сме.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?