.
Затворена тема
Страница 81 от 114 ПървиПърви ... 317177787980818283848591 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 2842

Hybrid View

Мега фен Аватара на iiordanova
    Научих си по Математика .. сега продължавам с Физиката. А след това География .. пфф! Днес ми е среден ден .. нито хепи , нито нищо! Дано утре бъде по-хубав ден. (: Искам .. да е топло , да съм с приятели по улиците .. , да се лигавим!

Скарана с най-добрия ми приятел... много зле и наранена и обидена и ... абе зле...
    Lost ! Lost ! Lost !

Голям фен
    наспата да ви е яд пък :P и ся ще папкам,че умирам от глад започнах да измислям някакви идеи

Наспата ии наядена със сладкиш. Ще ми се наложи да изляза в тоя студ въпреки,че изобщо не ми се иска и краката ми пак ще са мокри като се прибера и вече довечера ще съм с температура. Ще се обадя по някое време на тва бебенце да го видя къде е,че ми липсва гласа му.;х
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

ЯДОСАН!!!! Как не им се излиза ве?Няма да ходя сам на тренировка я.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Тъкмо се прибрах и краката ме болят.
    Оф, искам да е лято. Писна ми от този сняг вече.. След малко трябва да стана да си почистя малко стаята, ама на мен нищо не ми се прави. Че и после трябва да уча.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

голямо съм зленце.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Оправих се напълно, само едното нещо ,което бях решила да направя за даскало се отказах да го правя /мързел/.И като се замислих се сетих, че трябва да пратя едно нещо на тая по английски.
    Офф така го искам . . вече ме хвана яд, че не дойде

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    ShawnMac абе бот ти сериозно ли мислиш че имам приятели от тука ве хахаха пък и вярвай точно тука с авери не бих обсъждал нищо Пък и вашето си е чисто лигавене тъй че не ми се обеснявай хич От тука само Зорито уважавам всичко друго back off чаткаш хомо ? FancyGirl върни се иначе се самоубивам кълна се Абе тука да не са се завъдили овчари кви овце кви стада бла бла редовните 100 кила лайна
    По темата: Зори еми нали за това сме ние по малките да ни учите на ум и разум :P Иначе съм си просто ooookkkkkk нямам от какво да се оплача и грам
    Aaa поласкана съм
    А иначе другия път гледай да слушаш кака си

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Аз пък мисля че и Зорито0 понякога се поизлигавя,и стига си обсъждал/а другите,кфото си искат ше пишат тука....

по темата-все тая :X
    Тук не обсъждаме кой е лигав и кой не ... А това,че понякога обръщат темата в чат А и кое ми е лигавото на мен Я сподели :P

Цитирай Първоначално написано от Faces
    1-во отговарях му на поста няма кво да го обсъждам не го познавам и се радвам за което 2-ро за Зорито си е лично твое мнение с което не съм съгласен но няма значение
    По темата: Малее ще я изям просто това момиче ми пали кръвта утре съм от следобяд на работа и съм направо ЛООУУУУУ
    Бреййй като знам едно време как не се понасяхме,а ся к'ви ги говориш за мен

По темата:Снощи се прибрах в 04:30 ... Станах в 08:30 ... Отидох за 2 часа в даскало и се прибрах Днеска нямам сили за нищо,но въпреки това след малко пак излизам Ще си видя милото и шматкатааа
    Оффф отивам да се оправям,че имам 20 минути до срещата
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Лелеее как може да го харесвам толкова бе?! Пффф и като знам, че нищо няма да стане... мамка му
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Град
    million miles away (:
    Ядох бисквитки. Доволна съм..
    Днеска пак я оплюхме оная.. уж да си мълча и да не се занимавам вече,ама пак не се сдръжах и като се разприказвах.. Сега ако стигне до нея пак ще ме търси в Skype и ще ми дава обяснения. Оф,да взема да порасна вече и да не обръщам внимание на тия глупости. Аман от ограничени хора .. Трябва някой да им свали самочувствието,крайно време е.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Много съм добре вече.. (:
    Обаче егати и ограничените хора има на тоя свят

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ами какво да ти кажа како Зори грешки на младоста Имаше разни...индивиди дето ми пълниха главата с глупости.Но минало заминало важното е че те опознах до известна степен и си наистина супер
    По темата: Днеска беше ебати айляшкия ден на работата цигарки лаф и мнооого смях Сега съм готов да се спускам из тъмните улици на града спусна се плътния мрак...сега е моето време
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Пловдив : )
    Грипозна и влюбена!
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Град
    Hasselt
    Пф малко се ядосах ...Т.е. честно казано много се ядосах.Супер много го ревнувам :# и това беше нещо ,което пак ме разтреперя.И след малко трябва да ядем, хич не ми се яде, нищо не ми се прави.Ревнувам го.И това ми скапа цялото настроение :# :# :# В момента ми трябва 1на цигара :# :#

Мега фен Аватара на babity
    Притеснявам се за утре, че може да не успея да свърша всичко в един ден. Освен това той се е върнал. Днес си писахме и вече няма мърдане. Оставаме си нещо като (ама не точно) секс бъдис и никой няма право да рови повече. А аз изобщо не съм сигурна дали някога пак ще ме потърси. Май си е изкарал по - добре, отколкото си мислех.

Отделно друг човек ми липсва. Започва да става доста специален за мен и... страшничко си е.

И черешката на тортата е това, че от няколко дни не съм си подавала носа навън, нашите и двамата са си у нас и полудявам. Постоянно някой крещи на някой за нещо. Бойно поле е!

Град
    million miles away (:
    Олекна ми. Отивам да си гледам филмчето и да се наслаждавам на сегашния си триумф. Дано не е кратък само..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен
    Чувствам се НЕобичан ...

Уморена .. МНОГО уморена ..

Голям фен
    ям солети за вечеря и пия мляко с какао егати вечерята
    да взема да ги препиша тея 4 листа,че ей ся ще ме хвани мързела после и малко думи трябва да припомна и съм ок

Град
    Hasselt
    Просто полудях.Пак му вдигнах скандал.Разтреперях се цялата :# Нищо не хапнах от вечерята.Просто съм бясна и ми се реве, но няма :# Оооооооооооф Трябва ми някой, с който да си поговоря :С

Супер фен
    Да си предложа услигите ? ... Не че нещо, но просто обичам да помагам на хората

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Да си предложа услигите ? ... Не че нещо, но просто обичам да помагам на хората
    Хубаво ще е ,но нямам скайп и тн.ще ти пиша едно лично ако може И мерси

Супер фен
    За нищо Пак заповядай =]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Просто полудях.Пак му вдигнах скандал.Разтреперях се цялата :# Нищо не хапнах от вечерята.Просто съм бясна и ми се реве, но няма :# Оооооооооооф Трябва ми някой, с който да си поговоря :С
    много е гадно така
    помощ предлагам ако искаш или приятелско рамо
    видях че нямаш скайп по-горе кажи ми MSN си ако имаш и ако искаш де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си