- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Глезих си косата досега, че беше в безумно състояние.Боли ме стомаха и как няма всъщност, като цял ден карам на n брой сиренки и курабийки, 1 домат, 1 суха паста, горещ шоколад, 2 в 1, 2 шоколадови бисквити... хич не ям боклуци.
Ядат ми се бъркани яйца, обаче току-що си мих косата ии...
Да не говорим, че продължава да ми звъни. Тва е всЕка вечер, бахти. След 3-то позвъняване, на което не отговоря, би следвало, че това няма да стане и по-нататък.![]()
голяма съм лигла, знам. ;д
Уж съм добре.Цял ден шмиткане из града ми се оказа приятно..Обаче още не съм учила по гео -добре ,че е малко. Почна да ми писва от него и самия тои забелязва ,че не му обръщам внимание и почва веднага да ми се мазни
![]()
Мисля се за нещо, което синеОокия ми подметна като идея ии целия ден съм го отдала на мечти ..Много ми се иска да стане ..
![]()
Мисля си.. Fuck,fuck,fuuuuck !
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Сега си пиша с една жена и малко се поуспокоих.Каза ми същото, което би ми казала майка ми :С Пак съм аз в грешка.Прекалявам постоянноМоля те Господи, да не ми се сърди и да го забрави
![]()
..Yes,I wanna do!![]()
Нещата са добре засега. Няма да вляза в Skype,ще се правя на приятно разсеяна. Заклевам се,че това са последните игрички,които играя. На 18 съм (почти),какви са тея глупости ..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Толкова е скучно вкъщи а и пък не ми излиза в тоя студ... Пак пред компа![]()
и аз съм така много гадно чувство.. // Лига като ще ми праиш на яд къш у лево.То ще ти потрябва нещо ,ама аз няма да ти помогнаПървоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
![]()
Оооооо крайДва дена без никаква вест от него
Да върви да е*е която си иска вече. И аз няма да го потърся
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Боже, тузаро е прав! Тука само лесни.Първоначално написано от SoStarstruck
което не е лошо, ако ме привличаха момичета.
![]()
Вечерям. Пак не си научих.Вали дъжд, утре ще е егати хлъзгавото и си е ебало мамата направо. Гергана!
![]()
Лесни сме всичките,направо..Първоначално написано от mArMaLaDkA
Признавам си.
Еее,значи,ако още малко ме подразни.. Отивам да си гледам филма и няма да се занимавам с глупости вече!!![]()
![]()
Направи тема за това, колко си лесна и за 5 минути ще смениш досегашното гадже с ново.![]()
Гадже в момента нямам (да не повярваш),а непрекъснато им се предлагам. Никакъв резлутат ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
И тука едва ли ще се отзоват.
Аре,спирам със спама.
Жалко. Малката ми мармаладена душица така е зажадняла за спамец![]()
Охх така ме е страх още половин час /нормално/ и ще ми пише и тогава ще разбера сърдит ли е100 пъти му се извиних :С Не искам да ми се сърди :С искам да си лягам, но ще изчакам още 5-10 минути, докато майка ми си дойде, защото искам да й споделя случката, тя пак ще се хване за главата с мен . .
Добре съм.Надявам се да се прибере и тая вечер,че нямам от къде да му звънна.Много го обичам ей.. а не трябва да е така.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
колко е хубааааааааааааааааааааав вввввввввввввввввввввввв![]()
![]()
![]()
![]()
музика,музика,музика![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Излизам от банята и съм супер.![]()
ЛялляляМоля се някой да не ми развали настроението поне тази вечер.
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Първоначално написано от Priceless
Вие двамата с твоето си "лайно" сте ми най-странната двойка, сериозно, много ме кефиш постоянно какви ги пишеш, направо като прочета ми става едно такова яко смешно![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от FancyGirl
Абе то не е за смях, да ти кажаАма какво да го правя .. свикнала съм му ...
![]()
По темата: Дала съм му срок до утре да се сети за съществуването ми. Ако не - аз ще му напомня по един не много приятен начин![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Faces
![]()
![]()
Владииипоздрав
![]()
По темата:Аххх тия диванета ... как им повярвах,че случайно са се видели,а те имали уговорка да се видят и да ходят за подаръкЕ няма да им кажа,че знам,защото не искам да им развалям изненадата
![]()
Като за капак и телефона ми бачкаЕ трябва му нов лентов кабел ама ... Ще му купя някой ден
![]()
Еххх ... и онзи СМСНе е истина,колко хубаво ми става всеки път,когато ей така без причина ми прати СМС малко,след кат съм се прибрала
![]()
Много го обичам!!!![]()
![]()
![]()
Сега май е време да си легна,защото утре трябва да ходя на даскалоДобре,че съм от 10:20ч.
![]()
Лека вечер на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!