.
Затворена тема
Страница 82 от 114 ПървиПърви ... 327278798081828384858692 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 2842
    Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Супер объркано . . Damn . .

Глезих си косата досега, че беше в безумно състояние. Боли ме стомаха и как няма всъщност, като цял ден карам на n брой сиренки и курабийки, 1 домат, 1 суха паста, горещ шоколад, 2 в 1, 2 шоколадови бисквити... хич не ям боклуци. Ядат ми се бъркани яйца, обаче току-що си мих косата ии...

Да не говорим, че продължава да ми звъни. Тва е всЕка вечер, бахти. След 3-то позвъняване, на което не отговоря, би следвало, че това няма да стане и по-нататък.

голяма съм лигла, знам. ;д

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Уж съм добре.Цял ден шмиткане из града ми се оказа приятно.. Обаче още не съм учила по гео -добре ,че е малко. Почна да ми писва от него и самия тои забелязва ,че не му обръщам внимание и почва веднага да ми се мазни

Мисля се за нещо, което синеОокия ми подметна като идея ии целия ден съм го отдала на мечти .. Много ми се иска да стане ..

Град
    million miles away (:
    Мисля си.. Fuck,fuck,fuuuuck !
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

... което ме подсеща: Do you wanna fuck?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Сега си пиша с една жена и малко се поуспокоих.Каза ми същото, което би ми казала майка ми :С Пак съм аз в грешка.Прекалявам постоянно Моля те Господи, да не ми се сърди и да го забрави

Град
    million miles away (:
    ..Yes,I wanna do!

Нещата са добре засега. Няма да вляза в Skype,ще се правя на приятно разсеяна. Заклевам се,че това са последните игрички,които играя. На 18 съм (почти),какви са тея глупости ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Толкова е скучно вкъщи а и пък не ми излиза в тоя студ... Пак пред компа

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Лелеее как може да го харесвам толкова бе?! Пффф и като знам, че нищо няма да стане... мамка му
    и аз съм така много гадно чувство.. // Лига като ще ми праиш на яд къш у лево.То ще ти потрябва нещо ,ама аз няма да ти помогна

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Оооооо край Два дена без никаква вест от него Да върви да е*е която си иска вече. И аз няма да го потърся
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    table tennis master!

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    ..Yes,I wanna do!

Боже, тузаро е прав! Тука само лесни. което не е лошо, ако ме привличаха момичета.

Вечерям. Пак не си научих. Вали дъжд, утре ще е егати хлъзгавото и си е ебало мамата направо. Гергана!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    ..Yes,I wanna do!

Боже, тузаро е прав! Тука само лесни. което не е лошо, ако ме привличаха момичета.

Вечерям. Пак не си научих. Вали дъжд, утре ще е егати хлъзгавото и си е ебало мамата направо. Гергана!
    Лесни сме всичките,направо.. Признавам си.

Еее,значи,ако още малко ме подразни.. Отивам да си гледам филма и няма да се занимавам с глупости вече!!

Направи тема за това, колко си лесна и за 5 минути ще смениш досегашното гадже с ново.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Направи тема за това, колко си лесна и за 5 минути ще смениш досегашното гадже с ново.
    Гадже в момента нямам (да не повярваш),а непрекъснато им се предлагам. Никакъв резлутат .. И тука едва ли ще се отзоват. Аре,спирам със спама.

Жалко. Малката ми мармаладена душица така е зажадняла за спамец

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Охх така ме е страх още половин час /нормално/ и ще ми пише и тогава ще разбера сърдит ли е 100 пъти му се извиних :С Не искам да ми се сърди :С искам да си лягам, но ще изчакам още 5-10 минути, докато майка ми си дойде, защото искам да й споделя случката, тя пак ще се хване за главата с мен . .

Добре съм.Надявам се да се прибере и тая вечер,че нямам от къде да му звънна.Много го обичам ей.. а не трябва да е така.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Wonderland
    колко е хубааааааааааааааааааааав вввввввввввввввввввввввв

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    музика,музика,музика
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Излизам от банята и съм супер.
    Лялляля Моля се някой да не ми развали настроението поне тази вечер.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Оооооо край Два дена без никаква вест от него Да върви да е*е която си иска вече. И аз няма да го потърся

Вие двамата с твоето си "лайно" сте ми най-странната двойка, сериозно, много ме кефиш постоянно какви ги пишеш, направо като прочета ми става едно такова яко смешно
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Priceless

Вие двамата с твоето си "лайно" сте ми най-странната двойка, сериозно, много ме кефиш постоянно какви ги пишеш, направо като прочета ми става едно такова яко смешно

Абе то не е за смях, да ти кажа Ама какво да го правя .. свикнала съм му ...

По темата: Дала съм му срок до утре да се сети за съществуването ми. Ако не - аз ще му напомня по един не много приятен начин
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Ами какво да ти кажа како Зори грешки на младоста Имаше разни...индивиди дето ми пълниха главата с глупости.Но минало заминало важното е че те опознах до известна степен и си наистина супер
    По темата: Днеска беше ебати айляшкия ден на работата цигарки лаф и мнооого смях Сега съм готов да се спускам из тъмните улици на града спусна се плътния мрак...сега е моето време

Владиии поздрав

По темата:Аххх тия диванета ... как им повярвах,че случайно са се видели,а те имали уговорка да се видят и да ходят за подарък Е няма да им кажа,че знам,защото не искам да им развалям изненадата
    Като за капак и телефона ми бачка Е трябва му нов лентов кабел ама ... Ще му купя някой ден
    Еххх ... и онзи СМС Не е истина,колко хубаво ми става всеки път,когато ей така без причина ми прати СМС малко,след кат съм се прибрала
    Много го обичам!!!
    Сега май е време да си легна,защото утре трябва да ходя на даскало Добре,че съм от 10:20ч.
    Лека вечер на всички
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си