.
Затворена тема
Страница 83 от 114 ПървиПърви ... 337379808182838485868793 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 051 до 2 075 от общо 2842
    Абе не искам да си признавам ама се чувствам много изморен
    ( ся ко ще ми чуе главата за това нещо дето си признах )
    Изпих 2 кафета обаче не ми минава Малката ми гадинка ми източи енергията Такива целувки и прегръдкии получих
    П.С Прекрасна си , обичам те !

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ами чудя се още колко може да понесе и без това вече нестабилната ми психика то това не е живот..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Глупави хора ..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Идиотчетооо ми няма да се приберее .. ясно беше.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Тъпо стана, че излезе без да ми каже нещо.Тея идиоти и те не щат да вървим на тренировки.Утре пак почвам фитнеса.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    искам си го..

Мега фен Аватара на babity
    Тоя е пълна курва и аз отказвам да му играя по свирката. Изкъпах се заради него и той да не дойде. Срамота! Безочие!!!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Как успяват да ми теглят майната всеки път без грам внимание какво ми причиняват ?
    А наздраве, Обичам ви мои 3-4 верни хора ..

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Умерен фейл.

Отивам да лягам след малко, че изгледите не са окей.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    color=red]
    Владиии поздрав

[/color]
    Aaa напрао скочих на крака голяма слабост ми е тая песен мерси Зори знаеш от какво има нужда човек рано сутринта
    По темата: Мии не знам кво да кажа много късно или рано не знам и как се води легнах и просто не знам къде съм пък кво остана за това как се чувствам
    Како поздрав с другата ми любима песен: http://vbox7.com/play:9d2e2b27 :P
    КАТО СТИХ НА БОТЕВ ОСТАВАМ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ А ВИЕ ЗА НЯКОЯ КИНТА И МАЙКА СИ ЩЕ НАЕБЕТЕ
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оффф станах час и половина по-рано ... Как може да се чувствам
    Като за капак още не знам кои ще сме утре Ония двамата дали ще успеят да се приберат в Сс ... Другите дали всички ще дойдат?!
    Още не знам и какъв телефон да си взема ... Абе ужас Не искам да ставам на 19,мамка му!!!
    Оффф и на даскало не ми се ходи Ама трябва да отида,защото много често почнах да не ходя,а и трябва да дам едни пари на милото (въпреки,че 100% ще се дърпа и няма да ги вземе )
    Е поне си слушам готина музика http://vbox7.com/play:bb0a503b

Владиии А за теб пак поздрав (другия ми бати Владо и той да се чувства поздравен )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Наспах се, тренировка трябва да направя и ще хвръквам.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Кофти е, че някои ... "хора" правят забележка на другите, а себе си не виждат Иначе ... добре съм. Трябва да влизам да се къпяя, ама ме мързи Ама няма как ...пффф мразя го това училище
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Оффф айде беее ... Кога ще минат тия 32 часа ... Искам на фризьор бе ...!!!Не мога да се трая вече с тази коса По краищата вече започват да ми се образуват цъфтежи на някои места,а това не ми се беше случвало поне от 2 години!!!
    Пффф и на даскало трябва да ходя след 40 минути Само да не забравя парите на милото Ех добре,че часовете ни са по 30 минути,защото иначе щях да изперкам
    Като за капак като се прибирам трябва да мина през някой магазин и да взема 5 кутии бонбони ... Честно казано не знам дали ще ми стигнат ама айде ... Може някой да не хапва
    Както и да е Стига съм се обяснявала ... Отивам да се обличам,защото нямам много време
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Охх супер, не съм на даскало щото няма автобус пък и ми казаха,че са пуснали всички до Понеделник чак, юхууууууу ама нищо не се знае..та както и да е, той е питал дали не съм го блокирала.. все едно му пука, боли ме че вече е прекалено късно и че съм длъжна да го преживея..но това е най-доброто което мога да направя.Няма как -такъв е живота, колкото и прекрасен да е..не му пука за мен пък и не е за мен (всички така казват..а може и да са прави.Някой ден ще ги разбера кво са имали предвид).Както и да е,ся ше си потърся някви документални филми за торнадота тъкмо като няма хора нета е бърз и всичко е шестица.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Newp0rt ..
    Хмм ... тъжно0оо ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Как си вярвах,че ще стана в 8?Дори Никсън не успя да ме събуди.Звъннал 3 пъти и се отказал.Вече вероятно е на училище.Еех,аз да можех да ставам така,като него.Легнали сме в 1:30,как по дяволите е успял да стане в 8?!?!

Град
    Шумен
    Ммм, баси, какво километрово домашно имам по литература, а се ровя из съкровищницата на тийнфорум. Да, само още един коментар някаде и ставам.. Още малко .. След 30 мин разглеждане на теми.. нее още няма, не съм коментирала. А аз имам нулев, и да почна няма да успея ..
    оф а как ми липсва лятото,
    ..
    Това свети валентин бива ли да ми усложнява така живота..
    Тая неска пак ко е с кафяв лак няма да се здържа
    .. жадна съм..
    Вяра обичам те!
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Ох, станах в 10:30 ама хич не ми се ставяше .. няма такъв ужас. Станах и седнах да уча по Биология, научих си там малко и отивам да ям и си търся обикновенния Фитнесс къде е и мама ми вика дадох го на кучето, е нищо имам един с шоколад ама за сутрин е много сладък и ядох Нескуик да порасна ейййй така Сега проверявам си есето принтирам го и го давам днеска за проверка, че срока е до 15 а тази кога ще го провери кога ще ми го върне незнам... пфуу.... от сутринта съм си пуснала чалга ТОВА НЕ Е ДОБРЕ Мойто говедо май ще мина след малко да го видя, че не издържам. И така да ме боли задника, вчера толкова брутално се пребих.. добре, че само една жена ме видя никой друг иначе.. пфуу
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Прибрах се и след малко ще се тропясам да спя,че съм много зле.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Пловдив : )
    Полудявамм!!! Цял ден вися вкъщи...Само леко съм настинала,а майка ми не ме пуска на даскало По принцип бих се зарадвала,но сега ми е скучно...

от сутринта само се излежавам и се зомбирам пред компа
    Искам искам искам въздуххХ
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Еми чудесно се чувствам.Сега се оправям и звънкам на шмати да гледаме сладурите в залата .Ммм видя ,че не мъ обръщам внимание и почна..

Град
    million miles away (:
    Г/д...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    най-накрая пак съм на линия и имам нет-щастие нечувано
    е,поне си прекарвах много приятно времето тая седмица.
    чудя се на някои хора и имам предчувствие,което всъщност нито ме плаши,нито притеснява,защото с случая не съм аз губещата....жалко само,че има още хора,които говорят неща,в които не вярват

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    След малко към 14:00 трябва да тръгвам за даскало....днеска е супер лека програмата,но пък часовете не са намалени. Довечера ще излизам с една фр и пак няма да имам време да уча после.Уж щях сутриннта,но пак ме занимаваха и разсейваха...хич не съм на вълна даскало обаче.Иначе съм в добро настроение чат пат,надявам се така и да остане.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си