- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Абе не искам да си признавам ама се чувствам много изморен![]()
( ся ко ще ми чуе главата за това нещо дето си признах)
Изпих 2 кафета обаче не ми минаваМалката ми гадинка ми източи енергията
Такива целувки и прегръдкии получих
![]()
П.С Прекрасна си , обичам те !![]()
ами чудя се още колко може да понесе и без това вече нестабилната ми психикато това не е живот..
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Глупави хора ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Идиотчетооо ми няма да се приберее .. ясно беше.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тъпо стана, че излезе без да ми каже нещо.Тея идиоти и те не щат да вървим на тренировки.Утре пак почвам фитнеса.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
искам си го..![]()
Тоя е пълна курва и аз отказвам да му играя по свирката. Изкъпах се заради него и той да не дойде. Срамота! Безочие!!!
Как успяват да ми теглят майната всеки път без грам внимание какво ми причиняват ?![]()
А наздраве, Обичам ви мои 3-4 верни хора ..
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Умерен фейл.
Отивам да лягам след малко, че изгледите не са окей.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Aaa напрао скочих на крака голяма слабост ми е тая песен мерси Зори знаеш от какво има нужда човек рано сутринтаПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
По темата: Мии не знам кво да кажа много късно или рано не знам и как се води легнах и просто не знам къде съм пък кво остана за това как се чувствам![]()
![]()
Како поздрав с другата ми любима песен: http://vbox7.com/play:9d2e2b27:P
КАТО СТИХ НА БОТЕВ ОСТАВАМ ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ А ВИЕ ЗА НЯКОЯ КИНТА И МАЙКА СИ ЩЕ НАЕБЕТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Оффф станах час и половина по-рано ... Как може да се чувствам![]()
![]()
![]()
Като за капак още не знам кои ще сме утреОния двамата дали ще успеят да се приберат в Сс ... Другите дали всички ще дойдат?!
![]()
Още не знам и какъв телефон да си взема ... Абе ужасНе искам да ставам на 19,мамка му!!!
![]()
Оффф и на даскало не ми се ходиАма трябва да отида,защото много често почнах да не ходя,а и трябва да дам едни пари на милото (въпреки,че 100% ще се дърпа и няма да ги вземе
)
Е поне си слушам готина музика http://vbox7.com/play:bb0a503b![]()
![]()
ВладиииА за теб пак поздрав
(другия ми бати Владо и той да се чувства поздравен
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Наспах се, тренировка трябва да направя и ще хвръквам.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Кофти е, че някои ... "хора" правят забележка на другите, а себе си не виждатИначе ... добре съм. Трябва да влизам да се къпяя, ама ме мързи
Ама няма как ...пффф мразя го това училище
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Оффф айде беее ... Кога ще минат тия 32 часа ...Искам на фризьор бе ...!!!Не мога да се трая вече с тази коса
По краищата вече започват да ми се образуват цъфтежи на някои места,а това не ми се беше случвало поне от 2 години!!!
![]()
Пффф и на даскало трябва да ходя след 40 минутиСамо да не забравя парите на милото
Ех добре,че часовете ни са по 30 минути,защото иначе щях да изперкам
![]()
Като за капак като се прибирам трябва да мина през някой магазин и да взема 5 кутии бонбони ...Честно казано не знам дали ще ми стигнат ама айде ... Може някой да не хапва
![]()
Както и да еСтига съм се обяснявала ... Отивам да се обличам,защото нямам много време
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Охх супер, не съм на даскало щото няма автобус пък и ми казаха,че са пуснали всички до Понеделник чак, юхуууууууама нищо не се знае..та както и да е, той е питал дали не съм го блокирала..
все едно му пука, боли ме че вече е прекалено късно и че съм длъжна да го преживея..но това е най-доброто което мога да направя.Няма как -такъв е живота, колкото и прекрасен да е..не му пука за мен пък и не е за мен (всички така казват..а може и да са прави.Някой ден ще ги разбера кво са имали предвид).Както и да е,ся ше си потърся някви документални филми за торнадота
тъкмо като няма хора нета е бърз и всичко е шестица.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Как си вярвах,че ще стана в 8?Дори Никсън не успя да ме събуди.Звъннал 3 пъти и се отказал.Вече вероятно е на училище.Еех,аз да можех да ставам така,като него.Легнали сме в 1:30,как по дяволите е успял да стане в 8?!?!![]()
Ммм, баси, какво километрово домашно имам по литература, а се ровя из съкровищницата на тийнфорум. Да, само още един коментар някаде и ставам.. Още малко .. След 30 мин разглеждане на теми.. нее още няма, не съм коментирала. А аз имам нулев, и да почна няма да успея ..
оф а как ми липсва лятото,
..
Това свети валентин бива ли да ми усложнява така живота..
Тая неска пак ко е с кафяв лак няма да се здържа
.. жадна съм..
Вяра обичам те!![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Ох, станах в 10:30 ама хич не ми се ставяше .. няма такъв ужас. Станах и седнах да уча по Биология, научих си там малко и отивам да ям и си търся обикновенния Фитнесс къде е и мама ми вика дадох го на кучето, е нищо имам един с шоколад ама за сутрин е много сладък и ядох Нескуик да порасна ейййй такаСега проверявам си есето принтирам го и го давам днеска за проверка, че срока е до 15 а тази кога ще го провери кога ще ми го върне незнам... пфуу.... от сутринта съм си пуснала чалга ТОВА НЕ Е ДОБРЕ
Мойто говедо май ще мина след малко да го видя, че не издържам. И така да ме боли задника, вчера толкова брутално се пребих.. добре, че само една жена ме видя никой друг иначе.. пфуу
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Прибрах се и след малко ще се тропясам да спя,че съм много зле.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Полудявамм!!!Цял ден вися вкъщи...Само леко съм настинала,а майка ми не ме пуска на даскало
По принцип бих се зарадвала,но сега ми е скучно...
от сутринта само се излежавам и се зомбирам пред компа![]()
Искам искам искам въздуххХ![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
Еми чудесно се чувствам.Сега се оправям и звънкам на шмати да гледаме сладурите в залата.Ммм видя ,че не мъ обръщам внимание и почна..
![]()
Г/д...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
най-накрая пак съм на линия и имам нет-щастие нечувано![]()
е,поне си прекарвах много приятно времето тая седмица.
чудя се на някои хора и имам предчувствие,което всъщност нито ме плаши,нито притеснява,защото с случая не съм аз губещата....жалко само,че има още хора,които говорят неща,в които не вярват![]()
След малко към 14:00 трябва да тръгвам за даскало....днеска е супер лека програмата,но пък часовете не са намалени.Довечера ще излизам с една фр
и пак няма да имам време да уча после.Уж щях сутриннта,но пак ме занимаваха и разсейваха...хич не съм на вълна даскало обаче.Иначе съм в добро настроение чат пат,надявам се така и да остане.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.