.
Затворена тема
Страница 84 от 114 ПървиПърви ... 347480818283848586878894 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 2842
    Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    охххх скучно ми ееее Ели я няма и няма кво да правя или с кой да си пиша..абе тъпня.Ще си дойде чаккккккккк в 19:30 охх..ше изтъпеяяяя.
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    добре съм.. и грамотата още повече ме зарадва..и от училище съм доволна.. 6/6
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Мега фен Аватара на iiordanova
    Офф .. музиката винаги оправя поне малко настроението!
    Но .. аз пак съм загазила и определено музиката не може да ме спаси от всичките простотии , които правя пак и пак.. Вече няма спиране! И никой не ме разбира!! Щом приятелите не разбират .. трябва да говоря с майка ми! Никой не ме разбира.

Днес почти всяко междучасие висях долу за по 5 минути, и за толкова малко време, поне 6 пъти са се опитвали да ме целят или са ме уцелвали. Не е живот това! От 4 страни наведнъж. С някакви глупости ме занимаваха по едно време, успяха да ме изнервят максимално. Градът ми е една малка Венецийка!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    добре съм
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не се чувствам
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Град
    million miles away (:
    Скука .. Добре,че се наспах,да позабравя малко нервите от сутринта. Ха-ха,как ще им се връща тъпканоо..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    тъкмо си направих 4ай и гледам към прозореца,как вали и пе4е слънце едновременно,ся отворих прозореца,за да 4увам капките от дъжда,действат ми толкова успокоява6о
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Скучно ми е ама нямам голям избор какво да правя.Трябва да вляза да се изкъпя ии .. после ще му мисля.Че няма и един хубав филм да се гледа.Ще се обадя на лайненцето ми да го видя къде е и какво прави,че нещо цял ден никакъв го няма пак.Иначе добре се наспах.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Добре съм, но сега ще стана зле, защото отивам да уча 30 страници по икономика.После съм тука

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Милото получи бъбречна криза и съм адски притеснена Помоли ме да се успокоя,но не мога Толкова много се притеснявам за него Знам,че не му е за първи път и че тази е доста по-лека,но за времето,в което сме заедно не е получавал други и се притеснявам
    А иначе съм добре След малко влизам да се къпя,защото после трябва прическа да си мисля
    Уговорих се с шматката ми за утре Само се надявам да не закъснее,защото фризьорката ми няма да ме чака
    Както и да е ... Отивам да гледам "Размяна на съпруги",а после отивам да се къпя
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Развълнуван

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Зори ужасно съжалявам за станалото с приятеля ти нали знаеш подкрепата от мен е на 100% (гуш)
    По темата: Уморен съм еййй еби му майката днеска се наложи да бачкам Но в 8 като се спусна из града и умората ще изчезне имам приятели имам и прекрасно момиче следователно...ЖИВ СЪМ МАААМКАААА МУУУУУ
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Hasselt
    Добре съм, супер бързо си научих . . така е като ти се отдава дадено нещо и си го запомнил още в час сега ми е суууууууууууууууупер студено :С Искам да се стопля най-сетне, защото ми писна да треперя вече :# Носа ми е лед.
    ИиииииИиииИиииииииииии така го обичаммммммм

Добре съм .. Говорихме и си разяснихме някой неща .. Утре е денят !!!

Град
    million miles away (:
    Ох,колко бързо мина времето.. 1 година. Продължавам да си го повтарям ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Зори ужасно съжалявам за станалото с приятеля ти нали знаеш подкрепата от мен е на 100% (гуш)
    По темата: Уморен съм еййй е** му майката днеска се наложи да бачкам Но в 8 като се спусна из града и умората ще изчезне имам приятели имам и прекрасно момиче следователно...ЖИВ СЪМ МАААМКАААА МУУУУУ
    Благодаря ти,Влади (гуш)

По темата:Добре е!!! Или поне е по-добре от преди 2 часа Вече се поуспокоих Утре ще му се скарам ... 100% ... Как може така да ме тревожи Еххх много го обичам тоя лигльо бе
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

1 x wtf + 1 x omg + -_0

така горе долу.
    и светът ми е полукрив :>
    fukk that.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    утре ще ги смачкам на тенис!
    малко хилката ми е made in china, ама
    нЕма значение нали а3 съм про.

Град
    Hasselt
    Супер супер супер много ми липсва

Голям фен
    не моаг да си намеря тъпата програма ка я намерих предния път и тоя тъп вирус ся да се чудя каъде да я търся,че да може да се инсталира
    иначе добре супер даже

Тъпи работи.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

офффффффффффф ама толкова ме дразнят някои хора
    незнам как да се въздържам пове4е .......
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Всичко ми е криво.Всички са ми криви.С две думи,сдухано ми е.Не по лични причини,а по Общствени.Не,не си мразя държавата,мразя хората,които я правят такава всеки ден.Писна ми да гледам тая помия около мен.Ах.
    Иначе съм добре.

Разгеле утре ще разпусна малко.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си