- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
охххх скучно ми ееееЕли я няма и няма кво да правя или с кой да си пиша..абе тъпня.Ще си дойде чаккккккккк в 19:30
![]()
охх..ше изтъпеяяяя.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
добре съм.. и грамотата още повече ме зарадва..и от училище съм доволна.. 6/6![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
Офф .. музиката винаги оправя поне малко настроението!![]()
Но .. аз пак съм загазила и определено музиката не може да ме спаси от всичките простотии , които правя пак и пак..Вече няма спиране!
И никой не ме разбира!! Щом приятелите не разбират .. трябва да говоря с майка ми! Никой не ме разбира.
![]()
Днес почти всяко междучасие висях долу за по 5 минути, и за толкова малко време, поне 6 пъти са се опитвали да ме целят или са ме уцелвали. Не е живот това!От 4 страни наведнъж.
С някакви глупости ме занимаваха по едно време, успяха да ме изнервят максимално. Градът ми е една малка Венецийка!
![]()
добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не се чувствам![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Скука .. Добре,че се наспах,да позабравя малко нервите от сутринта. Ха-ха,как ще им се връща тъпканоо..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
тъкмо си направих 4ай и гледам към прозореца,как вали и пе4е слънце едновременно,ся отворих прозореца,за да 4увам капките от дъжда,действат ми толкова успокоява6о![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Скучно ми е ама нямам голям избор какво да правя.Трябва да вляза да се изкъпя ии .. после ще му мисля.Че няма и един хубав филм да се гледа.Ще се обадя на лайненцето ми да го видя къде е и какво прави,че нещо цял ден никакъв го няма пак.Иначе добре се наспах.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Добре съм, но сега ще стана зле, защото отивам да уча 30 страници по икономика.После съм тука![]()
![]()
![]()
Милото получи бъбречна криза и съм адски притеснена
Помоли ме да се успокоя,но не мога
Толкова много се притеснявам за него
Знам,че не му е за първи път и че тази е доста по-лека,но за времето,в което сме заедно не е получавал други и се притеснявам
А иначе съм добреСлед малко влизам да се къпя,защото после трябва прическа да си мисля
Уговорих се с шматката ми за утреСамо се надявам да не закъснее,защото фризьорката ми няма да ме чака
Както и да е ... Отивам да гледам "Размяна на съпруги",а после отивам да се къпя![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Зори ужасно съжалявам за станалото с приятеля ти нали знаеш подкрепата от мен е на 100% (гуш)
По темата: Уморен съм еййй еби му майката днеска се наложи да бачкамНо в 8 като се спусна из града и умората ще изчезне имам приятели имам и прекрасно момиче следователно...ЖИВ СЪМ МАААМКАААА МУУУУУ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Добре съм, супер бързо си научих . . така е като ти се отдава дадено нещо и си го запомнил още в чассега ми е суууууууууууууууупер студено :С
Искам да се стопля най-сетне, защото ми писна да треперя вече :# Носа ми е лед.
ИиииииИиииИиииииииииии така го обичаммммммм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре съм .. Говорихме и си разяснихме някой неща .. Утре е денят !!!
Ох,колко бързо мина времето.. 1 година. Продължавам да си го повтарям ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Благодаря ти,ВладиПървоначално написано от Faces
(гуш)
По темата:Добре е!!!Или поне е по-добре от преди 2 часа
Вече се поуспокоих
Утре ще му се скарам ... 100% ... Как може така да ме тревожи
![]()
Еххх много го обичам тоя лигльо бе
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
1 x wtf + 1 x omg + -_0
така горе долу.
и светът ми е полукрив :>
fukk that.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
утре ще ги смачкам на тенис!![]()
малко хилката ми е made in china, ама
нЕма значение нали а3 съм про.![]()
![]()
не моаг да си намеря тъпата програмака я намерих предния път
и тоя тъп вирус
ся да се чудя каъде да я търся,че да може да се инсталира
![]()
иначе добресупер даже
![]()
офффффффффффф ама толкова ме дразнят някои хора![]()
![]()
незнам как да се въздържам пове4е .......
I can't stop myself from loving you <3
Всичко ми е криво.Всички са ми криви.С две думи,сдухано ми е.Не по лични причини,а по Общствени.Не,не си мразя държавата,мразя хората,които я правят такава всеки ден.Писна ми да гледам тая помия около мен.Ах.
Иначе съм добре.
Разгеле утре ще разпусна малко.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд