.
Затворена тема
Страница 88 от 114 ПървиПърви ... 387884858687888990919298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 2842
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Това алкохола не е работа
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    не мога да повярвам колко е рано и как сама ис се разхождам из форума

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Дано поне днес да е хубав ден...

Супер фен
    к;лайсхджлсдкфйхсдксхдгйс йф;гхсдфйкгнаеруобазфгюдф гдф
    сгосдфйг
    псдйхифгпшохйлкдфсмгсдгх
    сгинс
    гхпохпглофгхмсдг
    гсдф
    фдсгсдфигхйсдф
    гсдф;лкгопсдфйгс
    дгсдфпойисдфмсд

П.С. - и аз не знам кво ми има ;/

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Какво гадно ми стана като я видях, че се разплака ..
    Не мога да проумея, че я няма.
    Толкова беше добра, толкова мила, а ето сега..
    Не си представям на тях какво им е ..
    Деня не беше толкова лош, дадохме й подаръка, говорихме
    си с Петя, стана ми едно хубаво, е така.

Град
    Варненска чайка
    Ми .. добре засега Да видим по - нататък..
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    доста силни думи бих казала обаче по това което си писала мисля,че сте преживели заедно много неща,ако не се лъжа? но пък същевремено си мисля,че дори и да скъсате (дано не стане) с времето всичко ще се оправи и мисля,че всеки може да намери една искрица надежда и малко сила в себе си да продължи напред

ох,пак много емоции,много мисли и глупости и нз си какво още и съм капнала с две думи следмалко минавам през банята (дано се вдигна по-скоро ) и в леглото,че съм като пребита
    Вече всичко приключи

Цялата съм подута, цяла вечер не съм мигнала, имам торбички под очите, не спирам да плача, не ми се живее.Не искам нищо и никой.Просто нищо няма смисъл вече (((( НИЩО ((((((

Град
    Варненска чайка
    ^ Елииии ... много съжалявам (гушшшшшш) Ти си силно момиче, вярвам, че ще се справиш ... ако имаш нужда от нещо - драскай.

Hilary_

Голям фен
    съжалявам Ели

Повече от фен Аватара на stylo
    боли ме корема и ми е гадно....

Град
    Hasselt
    Мерси и на двете Но не знам как ще продължа.Ако ме беше напсувал и зарязал майната му Но той ме обича и аз го обичам Просто баща му ме мрази от все сърце

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от vikitolove
    доста силни думи бих казала обаче по това което си писала мисля,че сте преживели заедно много неща,ако не се лъжа? но пък същевремено си мисля,че дори и да скъсате (дано не стане) с времето всичко ще се оправи и мисля,че всеки може да намери една искрица надежда и малко сила в себе си да продължи напред

ох,пак много емоции,много мисли и глупости и нз си какво още и съм капнала с две думи следмалко минавам през банята (дано се вдигна по-скоро ) и в леглото,че съм като пребита
    Вече всичко приключи

Цялата съм подута, цяла вечер не съм мигнала, имам торбички под очите, не спирам да плача, не ми се живее.Не искам нищо и никой.Просто нищо няма смисъл вече (((( НИЩО ((((((
    Не се познаваме,обаче и на мен ми стана кофти като прочетох,съжалявам много ..

Добре се чувствам. Чудя се да й се сърдя ли или не .. Айде,от мен да мине,ще си премълча,пък ще видим с времето какво ще стане и как ще се развият нещата ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Очите ми са пълни със сълзи. Защо плача? Боли ме. Ядосана съм. Сърдита съм на себе си...
    Сложно е, ужасно е сложно просто не достигат думи, за да опиша как се чуствам..
    Може ли Любовта ми да ме погуби?
    Иска ми се всичко да е сън, да се събудя и отново всичко да си е на мястото.По дяволите, защо още го обичам?! И се съсипвам ден след ден...
    Остава ми единствено надеждата, че всичко ще се оправи и времето ще заличи раните и болките ми..
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Добре съм но снощи беше още по-готино

Град
    Hasselt
    SoStarstruck - благодаря

Пфф по-скоро да се събуди и да дойде най-сетне, защото ако не поговрим ще стане само по-лошо Така ми е мъчно за майка ми побърка се с мен, почна и тя да плаче вече като мен гледа страх я е да не се разболея то и мен ме е страх не за себе си, а за нея

DevilWish много, много, много съжалявам
    Дано всичко между вас скоро се оправи

По темата : Нервяя сее , нямам представа какво ще става утре :@@@@ ..

Ели всичко ще се оправи.[hug]

Иначе съм добре.Освен,че тоя пак никакъв го няма.Явно наистина нещата отиват в лоша посока..пфф незнам,знам само,че повече не смятам да го търпя ама никак. И ако не му изнася може да си хваща пътя.Аааа утре е деня .. ще има мощно разбиванкаа.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Hasselt
    Oх толкова сте мили Ама не вярвам да се оправят вече нещата Ще видим . .. . :С

Едни си отиват, други идват.Такъв е животът. Спокойно.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Голям фен
    Ели спокойно миличка всички сме с теб а защо баща му те мрази?защо ви пречи да сте щастливи?той не обича ли сина си,че да го остави да е щастлив с което момиче той обича?

сбъркан нарот сме и така и така съм започнала с тези си размисли я да си ги кажа всичките,че пак ще има да се тровя часове в разни глупави размисли
    защо вечно има някви супер злобни хора дето не искат др да са щастливи?защо все ще се намери някои дето няма да се зарадва на нечие др щастие,а само ще се мъчи да направи хората нещастни?защо сме направени така?защо има егоистични коп**ета дето ще тровят нечий др живот?по дяво**те какво им дава това право,за какви се мислят?нали уж любовт е най-силното чувство на тоя свят?нали всички казват (повечето де) че живеят за да се влюбят?защо тогава не помислят как ще се почувстват др от тяхните действия?някой да може да ми даде отговори ?!

след като си излях всичко вече се чувствам малко по-добре

Град
    million miles away (:
    Добреее.. Не мога да си се нарадвам на новите снимкиии! Препълних facebook-а с тях. Сега ще си доглеждам филмчето,после най-новият епизод на отчаяните съпруги и отивам да се разтъпча малкоо ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на babity
    Опак ден. И времето е опако, и настроението ми, и всичко. Имам нужда да се махна, та ако ще и за час да е. Омръзна ми от крясъци, кавги, плач, мизерията и всичко! Аз не искам да плача, не бива, обаче ако остана още малко ще се побъркам.

страхотен ден за мен. Навън е слънчево топличко прекрасно ! Днес е нашата Виетнамска Нова Година няма как просто денят ми да е смотан. Обичам и съм обичанааааааааа . Откачааааааааааам

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Днес наистина е хубав ден..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ами добре съм,доволна съм,неска вси4ко свър6их
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си