- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Това алкохола не е работа![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
не мога да повярвам колко е рано и как сама ис се разхождам из форума![]()
![]()
![]()
к;лайсхджлсдкфйхсдксхдгйс йф;гхсдфйкгнаеруобазфгюдф гдф
сгосдфйг
псдйхифгпшохйлкдфсмгсдгх
сгинс
гхпохпглофгхмсдг
гсдф
фдсгсдфигхйсдф
гсдф;лкгопсдфйгс
дгсдфпойисдфмсд
П.С. - и аз не знам кво ми има ;/
Какво гадно ми стана като я видях, че се разплака ..
Не мога да проумея, че я няма.
Толкова беше добра, толкова мила, а ето сега..
Не си представям на тях какво им е ..![]()
Деня не беше толкова лош, дадохме й подаръка, говорихме
си с Петя, стана ми едно хубаво, е така.
Ми .. добре засегаДа видим по - нататък..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Вече всичко приключиПървоначално написано от vikitolove
![]()
![]()
Цялата съм подута, цяла вечер не съм мигнала, имам торбички под очите, не спирам да плача, не ми се живее.Не искам нищо и никой.Просто нищо няма смисъл вече(((( НИЩО
((((((
^ Елииии ... много съжалявам(гушшшшшш) Ти си силно момиче, вярвам, че ще се справиш ... ако имаш нужда от нещо - драскай.
![]()
Hilary_![]()
съжалявам Ели![]()
Мерси и на дветеНо не знам как ще продължа.Ако ме беше напсувал и зарязал майната му
Но той ме обича и аз го обичам
Просто баща му ме мрази от все сърце
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се познаваме,обаче и на мен ми стана кофти като прочетох,съжалявам много ..Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Добре се чувствам. Чудя се да й се сърдя ли или не ..Айде,от мен да мине,ще си премълча,пък ще видим с времето какво ще стане и как ще се развият нещата ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Очите ми са пълни със сълзи. Защо плача? Боли ме. Ядосана съм. Сърдита съм на себе си...
Сложно е, ужасно е сложно просто не достигат думи, за да опиша как се чуствам..
Може ли Любовта ми да ме погуби?
Иска ми се всичко да е сън, да се събудя и отново всичко да си е на мястото.По дяволите, защо още го обичам?! И се съсипвам ден след ден...
Остава ми единствено надеждата, че всичко ще се оправи и времето ще заличи раните и болките ми..
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Добре съм но снощи беше още по-готино![]()
SoStarstruck - благодаря![]()
![]()
Пфф по-скоро да се събуди и да дойде най-сетне, защото ако не поговрим ще стане само по-лошо![]()
![]()
Така ми е мъчно за майка ми
побърка се с мен, почна и тя да плаче вече като мен гледа
страх я е да не се разболея
то и мен ме е страх не за себе си, а за нея
![]()
DevilWish много, много, много съжалявам![]()
Дано всичко между вас скоро се оправи![]()
По темата : Нервяя сее , нямам представа какво ще става утре :@@@@ ..
Ели всичко ще се оправи.[hug]
Иначе съм добре.Освен,че тоя пак никакъв го няма.Явно наистина нещата отиват в лоша посока..пфф незнам,знам само,че повече не смятам да го търпя ама никак.![]()
И ако не му изнася може да си хваща пътя.Аааа утре е деня .. ще има мощно разбиванкаа.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Oх толкова сте милиАма не вярвам да се оправят вече нещата
![]()
Ще видим . .. . :С
Едни си отиват, други идват.Такъв е животът. Спокойно.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ели спокойно миличка всички сме с теба защо баща му те мрази?защо ви пречи да сте щастливи?той не обича ли сина си,че да го остави да е щастлив с което момиче той обича?
сбъркан нарот сме![]()
и така и така съм започнала с тези си размисли я да си ги кажа всичките,че пак ще има да се тровя часове в разни глупави размисли
![]()
защо вечно има някви супер злобни хора дето не искат др да са щастливи?защо все ще се намери някои дето няма да се зарадва на нечие др щастие,а само ще се мъчи да направи хората нещастни?защо сме направени така?защо има егоистични коп**ета дето ще тровят нечий др живот?по дяво**те какво им дава това право,за какви се мислят?нали уж любовт е най-силното чувство на тоя свят?нали всички казват (повечето де) че живеят за да се влюбят?защо тогава не помислят как ще се почувстват др от тяхните действия?някой да може да ми даде отговори ?!
след като си излях всичко вече се чувствам малко по-добре![]()
Добреее.. Не мога да си се нарадвам на новите снимкиии!![]()
Препълних facebook-а с тях. Сега ще си доглеждам филмчето,после най-новият епизод на отчаяните съпруги и отивам да се разтъпча малкоо ..
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Опак ден. И времето е опако, и настроението ми, и всичко. Имам нужда да се махна, та ако ще и за час да е. Омръзна ми от крясъци, кавги, плач, мизерията и всичко! Аз не искам да плача, не бива, обаче ако остана още малко ще се побъркам.![]()
страхотен ден за мен. Навън е слънчево топличко прекрасно ! Днес е нашата Виетнамска Нова Година няма как просто денят ми да е смотан. Обичам и съм обичанааааааааа . Откачааааааааааам![]()
ами добре съм,доволна съм,неска вси4ко свър6их![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!