- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
точнов момента искам това да съм сама да не чувствам, да не усещам нищо,да не мисля за нищо и никой![]()
а същевремено така искам да се почувствам жива![]()
защо не мога да се почувствам жива,да се порадвам на нещо друго,защо вече не мога да се зарадвам на другите,защо?![/quote]
+1 Aбслютно същото като мен![]()
бивам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Денят е хубав засега , ще видим как ще се развият нещата до довечера![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
спи ми се
Просто аз
тъпо,адски тъпо се чувствам.
имам нужда от няква подкрепа,а никой не ми я дава. приятелките ми ми говорят само за себе си,дори не ме слушат какво им говоря,не мога да разчитам на тях изобщо.
с приятелят ми имаме проблеми, бившия ми ме нервира с поведението си
положението е еби му майката
Ели понеже много се обичате не се предавайте дори и да виждаш че той се предава ти не го прави.Любовта има много лица понякога е лесна понякога трудна на вас ви се е паднала много трудна.Но това не значи че трябва да захвърляте всичко изход винаги има и както съм сигурен че знаеш той не е в отчаянието.Така че горе главата и смело напред няма да ти казвам че съжалявам защото няма за какво разделите ли се просто не ви е стигнал куража и силите а не любовта
По темата: Перфектно съм днеска вдишвам позитивна енергия и издишвам негативнаКафенцето беше екстра довечера пак пукница и наистина осъзнавам все повече и повече че я обичам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
В хипер добро настроение ! Жалко само ,че утре нямам с кои да празнувамм ...![]()
г/д .. болна съм.. имам си някаква занимавка с едно момче.. и утре сама![]()
Ти сам знаеш, че няма да стане.Просто трябваше от началото да го знам.Че все ще има хората, които искат да ни разделят и накрая ще го направят.Ако не беше сега, 100% щяхме да стигнем до женитба и когато това стане, отново някой ще ни спре........Първоначално написано от Faces
![]()
Така че... май-просто трябва да се откажа
Супер трудно ще е, но все някога щеше да стане
![]()
![]()
![]()
![]()
След 2 часа тръгваме към едно близко село на гостиМалко разнообразие тази вечер, а утре на по биричка с позната
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Изпадам някакви нервни кризи постоянно.Много съм луда.Иначе днеска всички ме изнервят ужасно .. нямам търпение да изляза и да си купя цигари и да си запааляя и да продължа да се тъпкам и навънка със всякакви висококалорични нещица,които да ме успокоят и да не мисля постоянно за тва лайно.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Така е знам за кво стаа на въпрос но просто не ми идва да ти кажа ами майната му и давай напред.Поне опитай едва ли ще боли повече отколкото те боли сега и дори да дойде края поне ще може да си горда със себе си че последната минута не си се предала по добре е отколкото един ден да се обърнеш назад и да си спомниш че си стояла с ръце в джобоветеПървоначално написано от DevilWish
Докрая винаги има надежда но от теб завси дали ще повярваш в нея или не
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
DevilWish какво се е случило, някой иска да ви раздели ли ? И защо? Ако не е прекалено лично де..
п.т чакам мама да си дойде и да я видя и по-късно излизам с моето момче . мм![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Никакво ми е. Ставам да хапвам след малко,после на кафе,да се поскитам малко.. Дано само не попадам на Неприятни хора .. с главно "Н" !
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Несигурана в чувставата си и страшно сдухана затова ,че утре ще съм сама
My telephone!
M-m-my telephone!
'Cause I'm out in the club,
and I'm sippin' that bub,
and you're not gonna reach my telephone!
Перфектно съм.Нямам търпение да стане 7:30 и да излизам.![]()
![]()
![]()
Довечеря трябва да е много якоо с мойтеее.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Всичко щеше да ми е перф. ако не започвах да се разболявам... утре така ще се отдежеееем че не е истина
There is no right or wrong, only fun or boring
оо дали не си имам още една тема за мен а?![]()
Иначе се надявам утре да съм по - добре и да успея да излезна със синеокия ..![]()
Уморено ми е, тази шматка пак не си вдига телефона и направо.... Пф...
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от m1nik
доста странно.
всичко ми напомня за ..
тцтц ,но няма значение
днес беше страхотен ден![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Всичко е наред, прекрасен ден!
Да, ама аз пак се притеснявам за глупости, тъпа съм затова..
Щяхме да имаме гости,но се отложи за утре..![]()
Иначе съм добре![]()