- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
БАСИ ТЪПОТО!Тъкмо си мислех, че сняг няма да вали, а ей го на пак цъфна и завърза.Нищо, поне се наспах, а и баща ми има рожден ден.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
DevilWish какво е станало бе?![]()
иначе на мен ми е самотно и сънливо... а и това тъпо време
Просто аз
Косата ми е неверооояяятнааааааааЛошото е, че вънка вали .. и съответно ще стане на .. нищо докато стигна до даскало
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Малко по-стабилно, ама си остава това, което ме държи нащрек.. :]
Сутринта тъкмо се бях навил да излизам към обеда, ама като видях преспите навън, ще си стоя у нас и ще чета. Ебаси майката.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Най-сетне тоя пиклив празник мина![]()
Леле отвратително съм се схванала от трен![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Как го обожаваам. {} Вчера си казвахме "довиждане" в продължение на 25мин. ;D Изобщо не исках да тръгвам,ама хич та хич.Сега съответно нямам търпение да мине тъпата седмица и да се прибера в Петък и в Събота да си го видя.Тоолкова ми липсваа..![]()
Първоначално написано от Abigoria
come home with me, asap![]()
Няма пъккк,аз ще съм първа утреее!![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Уж добре...Писна ми да си правя напразни надежди..Писна ми и няма кои да ме разбере и да ме чуе ..Ще поуча малко и мисля да ида на кафе.. :X ;(
Цял ден си мисля само за едно единствено нещо.Или ставам параноична или вътрешния ми глас отново ми говори и то доста силно,за да мисля нон стоп за това.И вероятно е вярно,защото винаги като имам такова пречувствие се оказва вярно.Ама ще задвижа нещата .. определено няма да ги оставя така.
![]()
Ще разбера дали има нещо наистина.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Tрябва да се стегнаживота продължава
...
неска не съм се спрялаи сег ад абягам и на зъболекар и после да се прибирам да уча и после на реп
![]()
![]()
о майчице
![]()
и само 12г ни се зарадваха повече от останалите![]()
тези хора нямат настроение
![]()
![]()
Добре съм, играе ми се тенис, ама нЕма никой;\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тренировките минаха добре ама аз май ще се разболея... МНОГО тъпо
Офф пред дилема съм . . . . да излезна до магазина да си купя цигари . . 1/ ужасно изглеждам, 2/само сега мога, защото съм сама, 3/не съм сигурна дали магазина е отворен4/ студено е . . . . . ПФФфФф наистина не знам дали да отида. . . .
Омфг,наистина. Някои хора много яко ще го духат ..
Иначе съм добреее,гушкам си Джакоо (мечето ми) и се чудя на кой да звънна да си полафим малко!![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
0883 36 73 **Първоначално написано от SoStarstruck
Чувствам се.. заспал яко.. проспивам си живота , но още ми се спи
Оххх добре ,че одеве все пак реших да се помръдна и отидох за цигариИзпуших една, успокоих се, изкъпах се след това, изсуших си косата. .
Сега съм като нов човек.Цял ден не съм плакала.Изобщо добре съм май. . сръвнение с вчера.Чета му в момента смс-ите и пак не се натъжавам.Цял ден не му бях писала.Просто се справям . .добре.
![]()
![]()
Мммммм ... харесва ми, че се промени, ама да не казвам голяма дума![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
спи ми се бе![]()
врънкам като малко дете
и тоя ся да ме ядосва тука,че той спал пък аз нямах време
![]()
ша има бой
![]()
![]()
![]()
![]()
СУУУУПЕР щастлива съм :Д
Днес май си изкарах първата 6ца по литература за тая година .. и то защо :Д:Д ?!
малко ми беше тъпо днес в училище в началото, ама после си стана забавно :д .. май 2ката няма да ми я пише .. само заплашваше нещо там :Д
дразня се на онова същество .. как се държи с него :Х:Х:Х .. нямам думи просто
той е супер човек, супер приятел, държи се много мило, толкова е добър, никога нищо лошо не е казал, нито на мен, нито на някой друг ..
кухо ми е заради него .. :Х
той би трябвало да се осъзнае .. ама .. любовта е сляпа о.О (както и да е, аз ще го крепя :Д)
утре се очертава един доста хубав ден, 2 часа химия при господина .. просто по - хубаво не може да е :Д .. само дето последен час при класната .. и за миналата седмица, дето я нямаше .. а ние к'во правихме .. ще ни убие .. се едно
ще вика 40 минути, другата седмица вече ще и е минало :Д (едва ли, ако направим още нещо .. ама то ние сме добри, тя к'во само кряка о.О)
сегаа малко с мама преядохме, мисля да си изям мечетата харибо и спирам .. ама то е така, днес като се правих на ударена и цял ден нищо не ядох :Д
ии после ще влезна да се изкъпя, ще напиша по английски, поне утре да е доволна от мен иии така :Д
P.S DevilWish (Ели май се казваш о.О), споко, всички сме с теб, всичко ще се оправи ^^ !
(дааа, и аз пак отивам да му слушам оплакванията .. ц, край няма :Х
т'ва момиче го побърква о.О)
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.