- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Първоначално написано от Priceless
Баси снега
Днес си изправях 4 пъти косата заради него
Даже преди малко си я сложих в дамската чанта и утре с нея на даскало!!!Аааа няма пак да стоя къдрава докато се прибера ...![]()
![]()
Оффф,а как ми се спи ...
Усещам как до 22:00ч. вече ще съм си в леглото![]()
![]()
Ужас!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Taka се казвам да .Първоначално написано от smiirnoff
Мерси много за подкрепата.
Пфф току що получих смс от него "Сладки сънища , любов моя".Всичко това ми идва като плестник[/b]
НИКООООООГААААААААА няма да се промени.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Или нещо крие, или не ми отговаря нарочно. И в двата случая ше го убия!!!![]()
![]()
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Обичам го.По искрено никога не съм го мислела.Винаги съм искала да го обичам точно ей така.Добра профилактика бяха тези две седмици,поне така мисля.Сега при всяко едно "обичам те" от неговата уста,откачам.Чувствам се оценена.Чувствам се прекрасно.Всичко с него е невероятно и не искам да свършва.Идва ми да се одуша за изминалите две седмици.Ако малко се беше поддал,явно вече нямаше да сме заедно.Добре,че той е силен.Ох,ще се разплача от щастие ако продължа да пиша.То,някакви смесени чувства де,но повечето е щастие.Отново грея,усещам гоо.![]()
Трудно е да живееш сам, забравен и от бога оО
Колкото и тъпо да прозвучи почвам да си задавам въпроса за какво живея оО
п.с. не съм имо, не ме занимавайте с простотий ! Няма и да се самоубивам спокойно....Ако някой идиот все пак реши, че имам такива мисли нека се успокои, наред съм си (за сега)
![]()
Ля-ля-ля! Щастлива съм .., Многоо0! Птичките пеяттт,живота хубавв... Всичко е наредд![]()
![]()
![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
ами тъкмо си направих цялостно почистване на лицето![]()
сега гледам Слави, вися в Скайп и тук и се чуда да лягам или не...
иначе ми е сравнително добре![]()
Просто аз
Защо така се размекнах, подяволите?! Кой знае на какъв парцал приличам от страни.
Защо ме обърква така?!Не може ли да си остане с нея и да не ме закача. Само ме кара да се замислям. Не бих искала така гаджето ми да говори на друго момиче.
Оф, трябва поне по нещо да си напиша, но мен адски много ме мързи и хич не съм в настроение. Май ще трябва да чакам да ми дойде музата. Ако не заспа, де. Че и главата почна да ме цепи..![]()
Той ми развали цялата вечер просто.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Нещо не бях на кеф като видях как се чувства моето момиче , ама сега всичко е перфектнокато изключим това , че не можах да й се нарадвам щото я бяхме заедно само 2 часа
. Но не ми е тъжно защото знам , че скоро ще си наваксаме и ще сме заедно за по-дълго време.
Даже ми се дотанцува като чух една песен![]()
П.С Обичам те С !
Оф объркана,побъркана и цял ден само за едно мисля и.....оффффф хем върви добре пък незнам офф.............![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
valdesbg,много ми хареса капчицата.![]()
Написах си есето по Психология,написах си домашната по Немски и сега мисля да лягам.Утре доучвам по Биология и География и на шопинг терапия,колкото и да я мрая тая шитня.![]()
Не по-различно от снощи![]()
Много ме е яд,нещо си направих на teenproblem-а.Някъде съм цъкнала и сега всичко ми е по-мъничко,и буквите и емотиконките.. офф.Не е от компютъра,защото в другите сайтове си е нормално.Някой да знае как да го оправя?
надъхана![]()
![]()
![]()
инъче ми е лошоооооо,но съм добрее![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пробвай докато си на страницата control заедно с +Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Иначе кофти ми е , ама какво да се прави.Имах сън, че всичко се е наредило, ама може би ще си остане само сън :С
DevilWish, понякога сънищата са поглед в бъдещето.![]()
По темата: чувствам,че се съвземам от всичко напоследък.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ели,мерси много,не стана точно както беше преди,но действа.
А какво става с вас,бе?Вие луди ли сте да се разделяте?!Явно нещо съм изпуснала от случката и ми е супер странно.Та ти изглеждаше тоолкова влюбена.Надявам се всичко да е наред.Чак ще ми бъде тъжно ако се разделите.
Аз съм добре.Реших да не излизам,много е гадно времето.Макар че много неща съм си набелязала да си взимам.Ще видим,има време.Сега остава да си науча по Биологията тъпа и да се наслушам на музика.Ноо,разбира се това няма как да стане веднага,тъй като съм си грабнала китарата,а тя лесно не се оставя.![]()
А тоой е тоолковаа прекрасеен..![]()
Радвам се, че що годе е помогнало.Ми ние не искаме да се разделяме . . баща му ни разделяПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()