.
Затворена тема
Страница 95 от 114 ПървиПърви ... 4585919293949596979899105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 351 до 2 375 от общо 2842
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Радвам се, че що годе е помогнало.Ми ние не искаме да се разделяме . . баща му ни разделя
    Ако решиш,поразкажи ми на лично.Интересно ми е,защото ние също за малко не се раделихме заради родители.И то заради моите.

Абе вие луди ли сте бе, как родителите ще ви пречат на ваши си интимни работи?

Баста, те ще ви определят емоциите...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на iiordanova
    DevilWish .. , ако искаш сподели! И кураж каквото и да стане. Макар , че аз съм си изградила мнение за теб. Съдейки по коментарите ти .. определено си много силна натура! Много борбена! Много възпитана и много упорита! Възхищавам се на хора като теб! Ще се справиш и с този проблем!

---

Аз съм болнаа .. не съм на училище. Ама ще взема да си подредя малко бюрото! След малко отивам да си изпия хапчетата.. И .. главата ме боли хипер много! Бледа съм като платно.. Направо не знам как ще издържа цял ден ..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova
    DevilWish .. , ако искаш сподели! И кураж каквото и да стане. Макар , че аз съм си изградила мнение за теб. Съдейки по коментарите ти .. определено си много силна натура! Много борбена! Много възпитана и много упорита! Възхищавам се на хора като теб! Ще се справиш и с този проблем!

---

Аз съм болнаа .. не съм на училище. Ама ще взема да си подредя малко бюрото! След малко отивам да си изпия хапчетата.. И .. главата ме боли хипер много! Бледа съм като платно.. Направо не знам как ще издържа цял ден ..
    Благодаря ти много за думите Наистина беше много мило Ще ти напиша едно лично съобщение.
    И бързо оздравяване

DevilWish чела съм твой коментари след "любовния ти срив" и найстина е много гадно това което е станало ... въпреки,че не знам какво точно е станало,но по предишните ти коментари съдя че сте били много влюбени и,че раздялата найстина е тежка ... и съм сигурна,че всичко ще се оправи,защото такава силна любов не мисля,че може да се спре ))

Цитирай Първоначално написано от iiordanova

---

Благодаря ти много за думите Наистина беше много мило Ще ти напиша едно лично съобщение.
    И бързо оздравяване
    Благодарско!

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    DevilWish чела съм твой коментари след "любовния ти срив" и найстина е много гадно това което е станало ... въпреки,че не знам какво точно е станало,но по предишните ти коментари съдя че сте били много влюбени и,че раздялата найстина е тежка ... и съм сигурна,че всичко ще се оправи,защото такава силна любов не мисля,че може да се спре ))
    Ох надявам се, че не може да се спре. . . Много е тежко наистина.
    Ох знаете ли, че ме връщате към живота.Просто сте невероятни.Толкова хора, които ме попитаха какво става, а изобщо не съм очаквала някой да забележи мненията ми дори.Благодаря ви.Всяка една прочетена дума от вас ми дава малко надежда и сила да се боря.Много ама много ви благодаря!!!!!

^ Нали за това е тийн форум! Да си помагаме колкото можем!

Никакво ми е .. Мога да се лигавя и да откачам с часове обаче в край на сметка пак мисля за глупости.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    чувствам се доста променена.До сега бях на фризиор баси готиното ми направи косата.С изтънено бритонче и ми обра цъфтежите на косата.Но каза,че има още и ако трябва да ги одреже до здраво трябва да стана като момчее ужас..Момичета драснете едно лс каква маска да си правя .Мерси предварително.
    Извинявам се ,че точно в тази тема питам ам..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ели, двамата с приятеля ти сте на по 18 до колкото помня, защо тогава се съобразявате с родителите? Една истинска любов не може да приключи заради нещо такова. Борете се за връзката ви, ако смятате, че си заслужава, а не се отказвайте така лесно. Всички казвам колко си борбена, е покажи ни тази борбеност и сега.

П.П. Нещо ме боли гърлото, но ще го преживея

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Никакво ми е .. Мога да се лигавя и да откачам с часове обаче в край на сметка пак мисля за глупости.
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен
    За пореден път народа показва своята простотия... Толкова е трагично, че чак е смешно ...

а изобщо не съм очаквала някой да забележи мненията ми дори. [/b]
    Сигурно.

Първата част от деня мина добре. Сравнително динамично. Втората ще се проспи.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Чувствам се зле
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Ели, двамата с приятеля ти сте на по 18 до колкото помня, защо тогава се съобразявате с родителите? Една истинска любов не може да приключи заради нещо такова. Борете се за връзката ви, ако смятате, че си заслужава, а не се отказвайте така лесно. Всички казвам колко си борбена, е покажи ни тази борбеност и сега.

П.П. Нещо ме боли гърлото, но ще го преживея
    По различно е.Аз с моите родители нямам проблем, но той с неговият глупав баща ,който живее още в 17ти век . . :С Ако той не иска да се бори повече за любовта, аз нямам какво да направя.На сила няма да го карам да е с мен . . :С

mArMaLaDkA- Да как позна, че не е било така.само си привличам внимание. Wtf сякаш щях да вися тук и да мрънкам ако не ми беше ужасно гадно.Get a life.

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Спи ми се

Е, че то това с привличането на внимание към теб не е от вчера. Аз живот си имам, не се бой. Не аз пиша 10 поста за една вечер с удебелен шрифт и хиляди ревящи емотиконки. Но то това не е привличане на внимание, не, изобщо!

Град
    бълХаристан
    само чекии могат да ми повдигнат настроението и други неща
    много е тАпо
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Не се караите бе хора, това е саит за споделяне и всеки има право да го прави .. Подкрепям те DevilWish и искам да знаеш,че понякога е нужно само да не губиш вяра и надежда, защото знам че любовта я има при вас ...

А иначе аз умирамммм от скукааа... Свърших за днес в университета и вече чак в четвъртък а до тогава ще си умирам от скука, дано поне утре излизам с милото
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    София
    кофти ... цял ден я чакам ; (
    Exorcism !

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Е, че то това с привличането на внимание към теб не е от вчера. Аз живот си имам, не се бой. Не аз пиша 10 поста за една вечер с удебелен шрифт и хиляди ревящи емотиконки. Но то това не е привличане на внимание, не, изобщо!
    Аз винаги пиша с удебелени букви и ако искам по 100 поста ще пиша.Точно ти /дето за първи път те виждам във форума / нямаш нищо да ми казваш. Ти си никой в живота ми ,така че не схващам защо се месиш.Много мразя, които почват да говорят за теб без да си ги 'погледнал'. Аре пийс.

Пф хахах след това усетих, че още живея

LofYou мерси супер много

Град
    million miles away (:
    Гушкам си Джакооо (3ти пореден ден вече ) и чакам да стане време за вечеря,че съм гладничка,а дотогава ще си ям ореховките.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Ти може и да не си ме виждала във форума, но аз съм ти засичала достатъчно на брой(и съдържание) постове, че да знам какво и защо пиша. Те и онея, които тръгнаха да ти подават форумно рамо, а ти им пишеше ЛС-та да им обясняваш от А до Я к'во и 'що е станало, не бяха и не са ти никакви в живота, ама им зачиташе мнението, нали? 'Бахти дискриминацията! Когато ти лижат задника, са най-яките, най-точните и най-милите, обаче когато някой тръгне да изказва мнение, което не е свързано с някаква измислена форумна загриженост, веднага се нервиш. Интересно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Няма по-щастливо,по-влюбено и по-обичано момиче от мен ОБИЧАМ ГО,мамка му
    ХаХ баси готиния ден А и като знам,че довечера пак ще си го видя ...
    Нямам търпение да си видя и шматката,защото не съм я виждала от 14-ти Ония двете диванета и тях не съм ги виждала горе-долу от тогава ... Липсват ми вече Баси как може да имам толкова яки приятели беее ...

DevilWish ... Ели,сори че се меся,но Мармаладка си е права
    В тая тема поне едно 30-тина % от всички мнения са твои ... Така,че е нормално някой да помисли,че целиш да бъдеш забелязана А и тя не е първата,която ти го казва До колкто помня още някой ти го беше казал в старата тема и ти дори беше се заклела (въпреки,че тая измишльотина с клетвите е толкова тъпа),че вече ще пишеш с пъти по-малко,защото не си искала хората да мислят подобни неща за теб (ако не помниш може да си намериш мнението,за да не кажеш,че лъжа) ... А и не на последно място ... Това е форум,в който всеки има право да си изрази личното мнение Вярно,че понякога на нас може да не ни хареса,но ... В крайна сметка ако някой не е готов да понесе критики от някого ... то тогава нека да не си споделя проблемите или направо да не пише във форума
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си