- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Ако решиш,поразкажи ми на лично.Интересно ми е,защото ние също за малко не се раделихме заради родители.И то заради моите.Първоначално написано от DevilWish
Абе вие луди ли сте бе, как родителите ще ви пречат на ваши си интимни работи?
Баста, те ще ви определят емоциите...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
DevilWish .. , ако искаш сподели!И кураж каквото и да стане.
Макар , че аз съм си изградила мнение за теб. Съдейки по коментарите ти .. определено си много силна натура! Много борбена! Много възпитана и много упорита! Възхищавам се на хора като теб!
Ще се справиш и с този проблем!
![]()
---
Аз съм болнаа .. не съм на училище. Ама ще взема да си подредя малко бюрото! След малко отивам да си изпия хапчетата..И .. главата ме боли хипер много!
Бледа съм като платно..
Направо не знам как ще издържа цял ден ..
Благодаря ти много за думитеПървоначално написано от iiordanova
![]()
Наистина беше много мило
Ще ти напиша едно лично съобщение.
И бързо оздравяване![]()
DevilWish чела съм твой коментари след "любовния ти срив" и найстина е много гадно това което е станало ... въпреки,че не знам какво точно е станало,но по предишните ти коментари съдя че сте били много влюбени и,че раздялата найстина е тежка ... и съм сигурна,че всичко ще се оправи,защото такава силна любов не мисля,че може да се спре))
Ох надявам се, че не може да се спре. . .Първоначално написано от miminka__94
Много е тежко наистина.
Ох знаете ли, че ме връщате към живота.Просто сте невероятни.Толкова хора, които ме попитаха какво става, а изобщо не съм очаквала някой да забележи мненията ми дори.Благодаря ви.Всяка една прочетена дума от вас ми дава малко надежда и сила да се боря.Много ама много ви благодаря!!!!!
^ Нали за това е тийн форум!Да си помагаме колкото можем!
![]()
Никакво ми е .. Мога да се лигавя и да откачам с часове обаче в край на сметка пак мисля за глупости.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
чувствам се доста променена.До сега бях на фризиор баси готиното ми направи косата.С изтънено бритонче и ми обра цъфтежите на косата.Но каза,че има още и ако трябва да ги одреже до здраво трябва да стана като момчее ужас..Момичета драснете едно лс каква маска да си правя .Мерси предварително.
Извинявам се ,че точно в тази тема питам ам..![]()
Ели, двамата с приятеля ти сте на по 18 до колкото помня, защо тогава се съобразявате с родителите? Една истинска любов не може да приключи заради нещо такова. Борете се за връзката ви, ако смятате, че си заслужава, а не се отказвайте така лесно. Всички казвам колко си борбена, е покажи ни тази борбеност и сега.
П.П. Нещо ме боли гърлото, но ще го преживея![]()
Първоначално написано от Assshley
... Живей с мечти, а не със спомени ...
За пореден път народа показва своята простотия...Толкова е трагично, че чак е смешно ...
Сигурно.Първоначално написано от DevilWish
![]()
Първата част от деня мина добре. Сравнително динамично. Втората ще се проспи.
Чувствам се зле
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
По различно е.Аз с моите родители нямам проблем, но той с неговият глупав баща ,който живее още в 17ти век . . :С Ако той не иска да се бори повече за любовта, аз нямам какво да направя.На сила няма да го карам да е с мен . . :СПървоначално написано от vesito13
mArMaLaDkA- Да как позна, че не е било така.само си привличам внимание.Wtf сякаш щях да вися тук и да мрънкам ако не ми беше ужасно гадно.Get a life.
Е, че то това с привличането на внимание към теб не е от вчера. Аз живот си имам, не се бой. Не аз пиша 10 поста за една вечер с удебелен шрифт и хиляди ревящи емотиконки. Но то това не е привличане на внимание, не, изобщо!![]()
само чекии могат да ми повдигнат настроението и други неща![]()
много е тАпо
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Не се караите бе хора, това е саит за споделяне и всеки има право да го прави .. Подкрепям те DevilWish и искам да знаеш,че понякога е нужно само да не губиш вяра и надежда, защото знам че любовта я има при вас ...
А иначе аз умирамммм от скукааа... Свърших за днес в университета и вече чак в четвъртък а до тогава ще си умирам от скука, дано поне утре излизам с милото![]()
Аз винаги пиша с удебелени букви и ако искам по 100 поста ще пиша.Точно ти /дето за първи път те виждам във форумаПървоначално написано от mArMaLaDkA
/ нямаш нищо да ми казваш.
Ти си никой в живота ми ,така че не схващам защо се месиш.Много мразя, които почват да говорят за теб без да си ги 'погледнал'.
Аре пийс.
Пф хахах след това усетих, че още живея![]()
LofYou мерси супер много![]()
![]()
![]()
Гушкам си Джакооо (3ти пореден ден вече) и чакам да стане време за вечеря,че съм гладничка,а дотогава ще си ям ореховките.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ти може и да не си ме виждала във форума, но аз съм ти засичала достатъчно на брой(и съдържание) постове, че да знам какво и защо пиша. Те и онея, които тръгнаха да ти подават форумно рамо, а ти им пишеше ЛС-та да им обясняваш от А до Я к'во и 'що е станало, не бяха и не са ти никакви в живота, ама им зачиташе мнението, нали? 'Бахти дискриминацията!Когато ти лижат задника, са най-яките, най-точните и най-милите, обаче когато някой тръгне да изказва мнение, което не е свързано с някаква измислена форумна загриженост, веднага се нервиш. Интересно.
Няма по-щастливо,по-влюбено и по-обичано момиче от мен![]()
![]()
ОБИЧАМ ГО,мамка му
![]()
![]()
![]()
ХаХ баси готиния ден![]()
А и като знам,че довечера пак ще си го видя ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам търпение да си видя и шматката,защото не съм я виждала от 14-тиОния двете диванета и тях не съм ги виждала горе-долу от тогава ... Липсват ми вече
![]()
Баси как може да имам толкова яки приятели беее ...
![]()
![]()
![]()
DevilWish ... Ели,сори че се меся,но Мармаладка си е права
В тая тема поне едно 30-тина % от всички мнения са твои ... Така,че е нормално някой да помисли,че целиш да бъдеш забелязанаА и тя не е първата,която ти го казва
До колкто помня още някой ти го беше казал в старата тема и ти дори беше се заклела (въпреки,че тая измишльотина с клетвите е толкова тъпа),че вече ще пишеш с пъти по-малко,защото не си искала хората да мислят подобни неща за теб (ако не помниш може да си намериш мнението,за да не кажеш,че лъжа) ... А и не на последно място ... Това е форум,в който всеки има право да си изрази личното мнение
Вярно,че понякога на нас може да не ни хареса,но ... В крайна сметка ако някой не е готов да понесе критики от някого ... то тогава нека да не си споделя проблемите или направо да не пише във форума
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!