- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Не мога да повярвам какви неща доживях да прочета оО
егати хоратаа сме отбор по дяволи**
сп ме дразнят
определено няма да играя баскет
![]()
с тях
утре връщам екипа
да се оправят както могат,нали те могат да играят ми да играят не само да викат
![]()
И към двете - изобщо не засичам днес ще пиша 1 мнение тука или 100?Ако искам цяла тема ще си направя.Не ми трябва внимание имам си го достатъчно, просто мразя някой да ми се меси.Мой личен избор е.Не съм няк'ва коза дето на пук да почне да пише ся повече, че да дразни другите.Толкова проблеми имам на главата, че изобщо не ми пука кой какво ще ми каже.И не съм казала, че който ми е писал лс е МЕГА ЯК, а разбран човек.От това да искаш да помогнеш не знам какво може да е по-хубаво.Това е последното мнение отправено към мармаладка.
ПС - няма тема ,в която да не мина и да се случи нещо такова (интересно ,сега всички ще кажат - о помисли си защо) .
По темата - инатих се тоя път като магаре и пак не излезнах.Толкова мога да съм тъпа, че няма на къде. :С Ся ще седя като няк'ва монахиня в къщи.ПИСНА МИ /да пиша с главни букви, за да привлека внимание![]()
/.
Вече се чудя наистина дали да не се видя с този Патрик, за по кафе ,но не ми се иска да виждам мъж в скоро време... дори и приятелски..
Поредният скучен ден .. умирам за сън , но съм затънала в работа по немскиМисля си само за момчето .. колко си м беше хубаво днеска с него
![]()
рамо до рамо със себе си...
хахааа и аз .. посмях се доста, а за други ми стана жал..Първоначално написано от FromAutumToAshes
Само едно не разбрах .. защо някой забелязва нещо, което иска, но не вижда, че прави същото!!!![]()
![]()
По темата: Некво .. никво!!![]()
+ 1 към мармаладената.
Въобще решението на проблемите не се изразява в оплакване и събиране на ЛС-та. Приятелят ти явно е безхарактерно мекотело, щом не може да се пребори с един наложен авторитет, чието време тъй или инак отминава - на баща си. А уж му е заложено сърцето в цялата работа.
---
По темата:
These are the darkest of your days, where are your thousand friends?
And who will guide you through the night as all the light went out?
In the darkness of your room, the only moment that you feel free
The solidarity you feel is only solitude you share - solitude you share
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Супер съм,чакам мойте да минат и да ходим на фитнес.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Някога да рекох, че събирам лс-та?Който решил, че иска да ме изслуша добре, който не голяма работа.Пак казвам не съм пуснала обява.Много ме обичате големи сте ми фенове, щом толкова ви дразня. . Приятелят ми не е безхарактерен не знаеш за какво става въпрос, за това по-добре не коментирай.Много мразя някой да се изказва неподготвен.Първоначално написано от ScionOfStorm
ПС - Никак не се чувствам ама дойдох, за да напиша още 1но мнениеИскам не 30% ,а 100% да са мои мнения в темата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оп да потъмня шрифта и да сложа иконки, че да се чете по-добре :Р
![]()
Наистина ли си вярвате, че го правя за внимание? Както и да е .![]()
И вече наистина по темата - скучно ми е много.Давид ми писа, но не ми се излиза с никого.Не знам какво искам и това е.Лигла съм.За това ще си седя сама в къщи.
^ Ми аз го вярвам ... Или по-скоро ме накараха да го повярвам ... Мислех,че няма на кого да сподеяш и за това пишеш постоянно тук,но после си поговорих с двама индивди и вече го вярвам(все пак ти попита)
По темата:Излизам с ония двете диванетаЕ вярно,че няма да се видя с моя ама ... И без това имам нужда да поговоря с тях без той да е около мен ... Все пак ще обсъждаме Нас
и дано да успеят да ми помогнат,защото в главата ми е адска каша и що?!Заради тия тъпи емотикони,които постоянно си пращаме
![]()
Еххх обичам го,но тоя скайп ще вземе да ни прецака връзкатаАма така е то като се инати!Казах му да си вземе като нашите карти и да си лафим безплатно 24/7 ... И конферентни разговори ще си правим ... Ама той - не!Как щял да се оправя с три GSM-а?!
Аз как се справям бе,мамка му
![]()
Както и да еЗаминавам,че нямам време
П.П.Батеее ... утре те искам на линия!Имам нужда да поговорим и да ми дадеш съвет!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
След малко излизам да се поразходя,защото иначе главата ми ще се пръсне от мисли.![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
http://www.youtube.com/watch?v=smE-uIljiGo ебати как ме успокоява просто не е истина![]()
Ми айде кажи де, или ако предпочиташ - на ЛС. Ти и без това си написа голяма част от личния живот и т.н. в темата, така че едва ли би ти било проблем.Първоначално написано от DevilWish
И аз съм имал трудности с нашите и други неща, обаче има ли характер и желание, има и начин. Винаги.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
DevilWish аз пък съм на твоя страна ;ДД Кво ви пречи на вас колко и какво пише ? Просто е , не четете като не искате![]()
![]()
По темата : Била съм и по-добре..
Намерих си ново приятелче,добре съм ... приятно е да знаеш,че някой ще чака 40 минути само за да се приберете заедно![]()
![]()
Нали?Първоначално написано от meriLinka
И аз не разбирам за какво четат.Аз пък примерно чета почти всяко мнение ей така просто, за това е споделено.И даже ако видя, че на някой му е гадно често ще се спусна да му помогна. . Ама карай.Всеки си има разбирания.А на теб какво ти има? :$ :#
По темата - пак си пиша ей така ,в чест на 2-3 потребителя/днес съм като магаре инатлива/.Слушам цял ден Р&Б отдавна не бях се кефила на това.Много ми е хубаво :Р
Лелеее казвам за сефте от дни, че ми е хубаво
![]()
е,явно днеска е ден за караници и спорово![]()
мама да ми донесе ябълките да си хапна и може би ще съм по-добре![]()
![]()
в никакво настроение не съмлегнах д аподремна малко и ся ми е някво скапано
а като си помисля ич е имам и да уча по лит хич не ми се мисли
![]()
![]()
![]()
@Devilwish, моя грешка, извинявам се, неразчетено тоя път съм говорил.Успех, борбата със закостенелите схващания е много трудна.
Ооо обичам да чета всички мнения след последното мое точно както каза DevilWish за да е споделено всичко и днес се начетах на умни изказвания ... Всички сте се сврели пред компютрите и се опитвате да сте интересни, е може би за някой сте, но аз съм в този форум от много време и колко такива са минали ... DevilWish имам чувството че с теб си приличаме по ината,преди година и на мен ми се случи почти същото във форума и сега се едно чета мои мнения![]()
![]()
Аааа по тематааа : Абе ядосвам се тва диване няма ли да ми звънне или пак е запил с колегите и аз си чакаам![]()
![]()
Скучно ми е >.<
Всички имат работа, няма с кой да си говоря, пък супер много ми се говори :Д
Уфф .. мразя като ми е тоооооолкова скучно о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Чудя се какво да правяя .. не ми се гледа филм,ядох вече,и музика не ми се слуша .. пфф,скука.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Абе пфф,стига обиждахте,като някои пишат мнения - фермани не им правите забележка,нали?![]()
Добре съм иначе.Само Н ми липсва,ама в Събота ще го нагушкам много хубаво.Сега му пратих една книга,която бях писала за нас преди около 9 месеца и не чакам скоро да пише.Поне не докато не я прочете.Толкова се радвам,че всичко между нас се оправи.Много съм щастлива,направо се усещам как грея. <3
Яко се изкефих,когато господина по Психология ми каза,че есето ми е добро.Утре дори ще отидем с още едно момиче да ни обяснява извънкласно (в междучасието) как се пише философско есе.Много ми е кееф.![]()
Браво на теб ! Каквото и да се случи, животът продължава ..Първоначално написано от DevilWish
А при мен - просто от сутринта съм в кофти настроение ии затва ..
помъдрявааааам (расте ми мъдрец)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Същата работааааа .Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!