.
Затворена тема
Страница 96 от 114 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 2842
    Супер фен
    Не мога да повярвам какви неща доживях да прочета оО

Голям фен
    егати хората а сме отбор по дяволи** сп ме дразнят определено няма да играя баскет с тях утре връщам екипа да се оправят както могат,нали те могат да играят ми да играят не само да викат

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    И към двете - изобщо не засичам днес ще пиша 1 мнение тука или 100?Ако искам цяла тема ще си направя.Не ми трябва внимание имам си го достатъчно, просто мразя някой да ми се меси.Мой личен избор е.Не съм няк'ва коза дето на пук да почне да пише ся повече, че да дразни другите.Толкова проблеми имам на главата, че изобщо не ми пука кой какво ще ми каже.И не съм казала, че който ми е писал лс е МЕГА ЯК, а разбран човек.От това да искаш да помогнеш не знам какво може да е по-хубаво.Това е последното мнение отправено към мармаладка.
    ПС - няма тема ,в която да не мина и да се случи нещо такова (интересно ,сега всички ще кажат - о помисли си защо) .

По темата - инатих се тоя път като магаре и пак не излезнах.Толкова мога да съм тъпа, че няма на къде. :С Ся ще седя като няк'ва монахиня в къщи.ПИСНА МИ /да пиша с главни букви, за да привлека внимание /.
    Вече се чудя наистина дали да не се видя с този Патрик, за по кафе ,но не ми се иска да виждам мъж в скоро време... дори и приятелски..

Поредният скучен ден .. умирам за сън , но съм затънала в работа по немски Мисля си само за момчето .. колко си м беше хубаво днеска с него
    рамо до рамо със себе си...

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Не мога да повярвам какви неща доживях да прочета оО
    хахааа и аз .. посмях се доста, а за други ми стана жал..
    Само едно не разбрах .. защо някой забелязва нещо, което иска, но не вижда, че прави същото!!!

По темата: Некво .. никво!!

+ 1 към мармаладената.

Въобще решението на проблемите не се изразява в оплакване и събиране на ЛС-та. Приятелят ти явно е безхарактерно мекотело, щом не може да се пребори с един наложен авторитет, чието време тъй или инак отминава - на баща си. А уж му е заложено сърцето в цялата работа.

---

По темата:

These are the darkest of your days, where are your thousand friends?
    And who will guide you through the night as all the light went out?

In the darkness of your room, the only moment that you feel free
    The solidarity you feel is only solitude you share - solitude you share
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Супер съм,чакам мойте да минат и да ходим на фитнес.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    + 1 към мармаладената.

Въобще решението на проблемите не се изразява в оплакване и събиране на ЛС-та. Приятелят ти явно е безхарактерно мекотело, щом не може да се пребори с един наложен авторитет, чието време тъй или инак отминава - на баща си. А уж му е заложено сърцето в цялата работа.
    Някога да рекох, че събирам лс-та?Който решил, че иска да ме изслуша добре, който не голяма работа.Пак казвам не съм пуснала обява.Много ме обичате големи сте ми фенове, щом толкова ви дразня. . Приятелят ми не е безхарактерен не знаеш за какво става въпрос, за това по-добре не коментирай.Много мразя някой да се изказва неподготвен.

ПС - Никак не се чувствам ама дойдох, за да напиша още 1но мнение Искам не 30% ,а 100% да са мои мнения в темата Оп да потъмня шрифта и да сложа иконки, че да се чете по-добре :Р
    Наистина ли си вярвате, че го правя за внимание? Както и да е .

И вече наистина по темата - скучно ми е много.Давид ми писа, но не ми се излиза с никого.Не знам какво искам и това е.Лигла съм.За това ще си седя сама в къщи.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Ми аз го вярвам ... Или по-скоро ме накараха да го повярвам ... Мислех,че няма на кого да сподеяш и за това пишеш постоянно тук,но после си поговорих с двама индивди и вече го вярвам (все пак ти попита)

По темата:Излизам с ония двете диванета Е вярно,че няма да се видя с моя ама ... И без това имам нужда да поговоря с тях без той да е около мен ... Все пак ще обсъждаме Нас и дано да успеят да ми помогнат,защото в главата ми е адска каша и що?!Заради тия тъпи емотикони,които постоянно си пращаме
    Еххх обичам го,но тоя скайп ще вземе да ни прецака връзката Ама така е то като се инати!Казах му да си вземе като нашите карти и да си лафим безплатно 24/7 ... И конферентни разговори ще си правим ... Ама той - не!Как щял да се оправя с три GSM-а?! Аз как се справям бе,мамка му
    Както и да е Заминавам,че нямам време

П.П.Батеее ... утре те искам на линия!Имам нужда да поговорим и да ми дадеш съвет!!!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

След малко излизам да се поразходя,защото иначе главата ми ще се пръсне от мисли.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен
    http://www.youtube.com/watch?v=smE-uIljiGo ебати как ме успокоява просто не е истина

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    [
    Приятелят ми не е безхарактерен не знаеш за какво става въпрос, за това по-добре не коментирай.Много мразя някой да се изказва неподготвен.
    Ми айде кажи де, или ако предпочиташ - на ЛС. Ти и без това си написа голяма част от личния живот и т.н. в темата, така че едва ли би ти било проблем.

И аз съм имал трудности с нашите и други неща, обаче има ли характер и желание, има и начин. Винаги.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

DevilWish аз пък съм на твоя страна ;ДД Кво ви пречи на вас колко и какво пише ? Просто е , не четете като не искате

По темата : Била съм и по-добре..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Намерих си ново приятелче,добре съм ... приятно е да знаеш,че някой ще чака 40 минути само за да се приберете заедно

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    DevilWish аз пък съм на твоя страна ;ДД Кво ви пречи на вас колко и какво пише ? Просто е , не четете като не искате

Нали? И аз не разбирам за какво четат.Аз пък примерно чета почти всяко мнение ей така просто, за това е споделено.И даже ако видя, че на някой му е гадно често ще се спусна да му помогна. . Ама карай.Всеки си има разбирания.А на теб какво ти има? :$ :#

По темата - пак си пиша ей така ,в чест на 2-3 потребителя /днес съм като магаре инатлива/.Слушам цял ден Р&Б отдавна не бях се кефила на това.Много ми е хубаво :Р Лелеее казвам за сефте от дни, че ми е хубаво

Голям фен
    е,явно днеска е ден за караници и спорово
    мама да ми донесе ябълките да си хапна и може би ще съм по-добре
    в никакво настроение не съм легнах д аподремна малко и ся ми е някво скапано а като си помисля ич е имам и да уча по лит хич не ми се мисли

Голям фен
    днес не се е обаждал и ми е много притеснено. Не сме скарани, нама повод да се сърди. Може би си е забравил тела в работата (нощтна смяна) мразя да не го чувам, той ми дава сигурност и подкрепа, когато не го чувам съм притеснена, нервна, разполовена .... искам да го чуя, да знам, че е добре ...

@Devilwish, моя грешка, извинявам се, неразчетено тоя път съм говорил. Успех, борбата със закостенелите схващания е много трудна.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ооо обичам да чета всички мнения след последното мое точно както каза DevilWish за да е споделено всичко и днес се начетах на умни изказвания ... Всички сте се сврели пред компютрите и се опитвате да сте интересни, е може би за някой сте, но аз съм в този форум от много време и колко такива са минали ... DevilWish имам чувството че с теб си приличаме по ината,преди година и на мен ми се случи почти същото във форума и сега се едно чета мои мнения

Аааа по тематааа : Абе ядосвам се тва диване няма ли да ми звънне или пак е запил с колегите и аз си чакаам
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Скучно ми е >.<
    Всички имат работа, няма с кой да си говоря, пък супер много ми се говори :Д

Уфф .. мразя като ми е тоооооолкова скучно о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    million miles away (:
    Чудя се какво да правяя .. не ми се гледа филм,ядох вече,и музика не ми се слуша .. пфф,скука.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Абе пфф,стига обиждахте,като някои пишат мнения - фермани не им правите забележка,нали?

Добре съм иначе.Само Н ми липсва,ама в Събота ще го нагушкам много хубаво.Сега му пратих една книга,която бях писала за нас преди около 9 месеца и не чакам скоро да пише.Поне не докато не я прочете. Толкова се радвам,че всичко между нас се оправи.Много съм щастлива,направо се усещам как грея. <3

Яко се изкефих,когато господина по Психология ми каза,че есето ми е добро.Утре дори ще отидем с още едно момиче да ни обяснява извънкласно (в междучасието) как се пише философско есе.Много ми е кееф.

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka

Нали? И аз не разбирам за какво четат.Аз пък примерно чета почти всяко мнение ей така просто, за това е споделено.И даже ако видя, че на някой му е гадно често ще се спусна да му помогна. . Ама карай.Всеки си има разбирания.А на теб какво ти има? :$ :#

По темата - пак си пиша ей така ,в чест на 2-3 потребителя /днес съм като магаре инатлива/.Слушам цял ден Р&Б отдавна не бях се кефила на това.Много ми е хубаво :Р Лелеее казвам за сефте от дни, че ми е хубаво
    Браво на теб ! Каквото и да се случи, животът продължава ..

А при мен - просто от сутринта съм в кофти настроение ии затва ..

помъдрявааааам (расте ми мъдрец)

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Чудя се какво да правяя .. не ми се гледа филм,ядох вече,и музика не ми се слуша .. пфф,скука.
    Същата работааааа .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си