- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Мноооогооооооооооооо съм happyДнес деня беше страхотен, самоо хубави неща ми се случиха
![]()
някво странно ,както винаги.
макар че има много причини да съм щастлива ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Кви са тея караници тук ?![]()
Не мисля , че DevilWish иска да привлича внимание.. тя просто си пише , за да си излее мъката. Не е задължително да и четете коментарите.И това , че пише удебелено , за да привлече внимание ..
Няма смисъл от този спор .. винаги ще има две гледни точки.
По темата:
Ами тъпо ми е , зле ми е! Искам да се отпусна , да се наспя и като се събудя да бъде лято ..Не съм учила ..
Оо , тъпня пълна! Скука .. скука .. скука!
![]()
разочарована съм от себе си... не си удържах на принципите и сега пак страдамизведнъж нещата в живота ми тръгнаха наобратно
как така всичко се провали ????
![]()
Леле хора. . още ли спорите за това.АКо някой иска да чуе ,че привличам внимание, ако наистина искате да го чуете ще го напиша с главни букви, ако ще престанете след това.![]()
По темата - пф малко ми е по-добре.Току що изпих една бирапочти на екс.Ама вече ми писна от всичко какво да направя.Сега ще си прочета личните съобщения и след това вече нз. . Ще мисля пак какво да правя.
живота ми е толкооова еднообразен .. с една дума тъпо ми е
![]()
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Амииииии в момента ли ? Бясна, предадена, наивна ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Объркана много и то.Не мога да го разбера,дава ми някакви супер смесени сигнали и ще се побъркам.само той ми е в главата....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Слушам "Лай ъ бой" и си мисля, че и аз трябва да се държа мъжки от утре нататък ,ако стане така, че наистина дойде края.
Не ми се ходи утре на даскало в тоя снягг .. Сигурно ще си остана да си спинкам,нямам спешна работа.Слушам си Britney Spears и кофея,след малко ще си лягам,че ми се доспаа и така ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Охх.. как ми изкараха акъла сега... имам чувството ,че ще ми гръмне главата...,
Иначе съм си хепи,ама ... да ми мине първо стреса![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
ХАХАХАХ НЕ НЕ НЕ... ТАЯ ЩЕ МЕ ДОВЪРШИ, МАЙТАП НЯМА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ще се пръсна от чувства![]()
![]()
И спря да се върти за миг земята..
ПРИЗНАВАМ СИ!!!Днес бях малко тъжна!!!Заради тоя скайп бях на крачка да направя най-тъпото нещо в живота си - да се разделя с приятеля ми!И що?!Защото си е писал с някоя друга - НЕ!А просто,защото в скайп само си пишем (не искам нашите да ни слушат като си лафим) и ми стана няк'во куцо ... Шантава работа
А иначе ми е якоХапвам торта,кефя се на чуждото нещастие на две съфорумнички,смея се на нещата,които разбрах за бившия и така
ХаХ ако оня разбере,че Тя ми е казала всичко сигурно никога няма да се прибере в СсБаси келешчето ... Толкова сигурно твърдеше,че не изпитва нещо към мен,а сега к'во?!
![]()
Ония двете пък ... Лелеее ако знаят,колко съм се смяла на хронологийте им ...![]()
Баси пропадналите,а тук се правят на милички,сериозни,влюбени и прочие
![]()
А съседката ми ...Тая нормална ли е?!Ще се мести в Белгия заради "голямата си любов"
![]()
Даже днес ми разправяше няк'ви глупости как била готова да приеме неговата религия
![]()
Тая нормална ли е?!Красиво,умно БЪЛГАРСКО момиче иска да се жени за някакъв дет даже не знам,какъв точно е?!Белгиец,турчин ... Абе резак
![]()
Вярно,че за любовта граници няма ама как не я е гнус ...:&
Както и да е![]()
Поне си направих курбанаДнес в даскало нямаше човек,който да не ни пита защо черпим
Пффф толкова бързо ли се забравя смърта на един човек и стреса,който изживяха всички съученици?!
Но няма значение ... Тъпия кретен се оттърва дори без делоАма така е то ... Корумпирани кретени
И съдията,и адвокатите ...,даже и жената на човека,когото убиха
![]()
![]()
Офффф нямам търпение да се видя утре с милото!!!Адски много искам да поговорим за нещата от днесИскам веднъж,завинаги да се изясним и да спрем с тоя скайп
Само да си вземе карта (или да си смени тарифата) и всичко ще е окей!!!Никакъв скайп,само разговори по телефона и излизания
Пффф стана време да си лягам,защото от утре пак сме на даскало от 08:00ч.и то с 40 минутни часове
![]()
![]()
![]()
![]()
Лека на всички![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
някво умряло се чувствам ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Обичам ShawnMac![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Офф.. -______-
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
хмм .. чувствата, които преливат в мен са адски много, но ще се опитам да ги изразя така ..
синеОокияPriceless
(мм даа обичам да подчертавам с удебеляване на буквите .. не за друго ама не обичам цикламено .. хаха!!)
+ още няколко позабравени от форума, но не и от мен съфорумници! <3
п.с. DevilWish![]()
Той е различен, друг е. Сега се държи различно и умирам от страх, че ако се поддам на чувства и се държа по - мило, по - различно, отколкото с другите ще си помисли, че съм няк'ва лепка и ще ме отсвири пак. Вече не е като преди, не мога да кажа, че се е възползвал от мен. Не е така просто. И защо всички ме питат защо се виждам с него след като сме се разбрали повече да не чакаме нещо да се случва? Еми сигурно, 'щото е различен! Може би, защото сам ме търси?! Не бива да мисля толкова много, искам да спра поне за малко.
Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
![]()
И аз обичам цикламеноо![]()
По темата - будна от 7 /пак/ тъкмо приспах ранобудното ми братче, пия си капучиното и се чудя дали имам шанс да излезна отвън да изпуша една цигара или ще се събуди до тогава.Трябва да съм изчистила къщата до 12, а не ми е ясно как ще стане след като малкото е при мен и само търси вниманиеИи не на последно ммясто днес ТОЙ идва... :С Ще видим какво ще стане м/у нас.И в неделя съм в Ани на купон, така че ще трябва до тогава да съм се съвзела.
Ех този мой любовен живот.Нямам късмет в него.Страхувам се от самотата.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд