.
Затворена тема
Страница 97 от 114 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 2842
    Мноооогооооооооооооо съм happy Днес деня беше страхотен, самоо хубави неща ми се случиха

Мега фен Аватара на teenems
    някво странно ,както винаги.
    макар че има много причини да съм щастлива ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Кви са тея караници тук ?
    Не мисля , че DevilWish иска да привлича внимание.. тя просто си пише , за да си излее мъката. Не е задължително да и четете коментарите. И това , че пише удебелено , за да привлече внимание .. Няма смисъл от този спор .. винаги ще има две гледни точки.
    По темата:
    Ами тъпо ми е , зле ми е! Искам да се отпусна , да се наспя и като се събудя да бъде лято .. Не съм учила .. Оо , тъпня пълна! Скука .. скука .. скука!

Повече от фен Аватара на stylo
    разочарована съм от себе си... не си удържах на принципите и сега пак страдам изведнъж нещата в живота ми тръгнаха наобратно как така всичко се провали ????

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Леле хора. . още ли спорите за това.АКо някой иска да чуе ,че привличам внимание, ако наистина искате да го чуете ще го напиша с главни букви, ако ще престанете след това.

По темата - пф малко ми е по-добре.Току що изпих една бира почти на екс.Ама вече ми писна от всичко какво да направя.Сега ще си прочета личните съобщения и след това вече нз. . Ще мисля пак какво да правя.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Е сега пък имам главоболие, добре че поне милото се обади и обеща утре да излезем ... И сега мисля да си пусна един епизод на Герои и да заспивам
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Lyon
    живота ми е толкооова еднообразен .. с една дума тъпо ми е
    “You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Амииииии в момента ли ? Бясна, предадена, наивна ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Объркана много и то.Не мога да го разбера,дава ми някакви супер смесени сигнали и ще се побъркам.само той ми е в главата....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Hasselt
    Слушам "Лай ъ бой" и си мисля, че и аз трябва да се държа мъжки от утре нататък ,ако стане така, че наистина дойде края.

Град
    million miles away (:
    Не ми се ходи утре на даскало в тоя снягг .. Сигурно ще си остана да си спинкам,нямам спешна работа. Слушам си Britney Spears и кофея,след малко ще си лягам,че ми се доспаа и така ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Пловдив : )
    Охх.. как ми изкараха акъла сега... имам чувството ,че ще ми гръмне главата...,
    Иначе съм си хепи,ама ... да ми мине първо стреса
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Супер фен
    ХАХАХАХ НЕ НЕ НЕ... ТАЯ ЩЕ МЕ ДОВЪРШИ, МАЙТАП НЯМА

Мега фен Аватара на xoxi
    Ще се пръсна от чувства
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ПРИЗНАВАМ СИ!!!Днес бях малко тъжна!!!Заради тоя скайп бях на крачка да направя най-тъпото нещо в живота си - да се разделя с приятеля ми!И що?!Защото си е писал с някоя друга - НЕ! А просто,защото в скайп само си пишем (не искам нашите да ни слушат като си лафим) и ми стана няк'во куцо ... Шантава работа
    А иначе ми е яко Хапвам торта,кефя се на чуждото нещастие на две съфорумнички,смея се на нещата,които разбрах за бившия и така
    ХаХ ако оня разбере,че Тя ми е казала всичко сигурно никога няма да се прибере в Сс Баси келешчето ... Толкова сигурно твърдеше,че не изпитва нещо към мен,а сега к'во?!
    Ония двете пък ... Лелеее ако знаят,колко съм се смяла на хронологийте им ... Баси пропадналите,а тук се правят на милички,сериозни,влюбени и прочие
    А съседката ми ... Тая нормална ли е?!Ще се мести в Белгия заради "голямата си любов" Даже днес ми разправяше няк'ви глупости как била готова да приеме неговата религия Тая нормална ли е?!Красиво,умно БЪЛГАРСКО момиче иска да се жени за някакъв дет даже не знам,какъв точно е?!Белгиец,турчин ... Абе резак Вярно,че за любовта граници няма ама как не я е гнус ...:&
    Както и да е
    Поне си направих курбана Днес в даскало нямаше човек,който да не ни пита защо черпим Пффф толкова бързо ли се забравя смърта на един човек и стреса,който изживяха всички съученици?!
    Но няма значение ... Тъпия кретен се оттърва дори без дело Ама така е то ... Корумпирани кретени И съдията,и адвокатите ...,даже и жената на човека,когото убиха
    Офффф нямам търпение да се видя утре с милото!!!Адски много искам да поговорим за нещата от днес Искам веднъж,завинаги да се изясним и да спрем с тоя скайп Само да си вземе карта (или да си смени тарифата) и всичко ще е окей!!!Никакъв скайп,само разговори по телефона и излизания
    Пффф стана време да си лягам,защото от утре пак сме на даскало от 08:00ч. и то с 40 минутни часове
    Лека на всички
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на teenems
    някво умряло се чувствам ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    ForSaken city (:
    Объркана. .

Прехластната . .

ВЛЮБЕНА . .

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Обичам ShawnMac
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Офф.. -______-
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

хмм .. чувствата, които преливат в мен са адски много, но ще се опитам да ги изразя така ..
    синеОокия Priceless
    (мм даа обичам да подчертавам с удебеляване на буквите .. не за друго ама не обичам цикламено .. хаха!!)
    + още няколко позабравени от форума, но не и от мен съфорумници! <3

п.с. DevilWish

Чувствам се перфектно , моето момиче не спира да ме радва

Мега фен Аватара на babity
    Той е различен, друг е. Сега се държи различно и умирам от страх, че ако се поддам на чувства и се държа по - мило, по - различно, отколкото с другите ще си помисли, че съм няк'ва лепка и ще ме отсвири пак. Вече не е като преди, не мога да кажа, че се е възползвал от мен. Не е така просто. И защо всички ме питат защо се виждам с него след като сме се разбрали повече да не чакаме нещо да се случва? Еми сигурно, 'щото е различен! Може би, защото сам ме търси?! Не бива да мисля толкова много, искам да спра поне за малко.

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    хмм .. чувствата, които преливат в мен са адски много, но ще се опитам да ги изразя така ..
    синеОокия Priceless
    (мм даа обичам да подчертавам с удебеляване на буквите .. не за друго ама не обичам цикламено .. хаха!!)
    + още няколко позабравени от форума, но не и от мен съфорумници! <3

п.с. DevilWish

И аз обичам цикламеноо

По темата - будна от 7 /пак/ тъкмо приспах ранобудното ми братче, пия си капучиното и се чудя дали имам шанс да излезна отвън да изпуша една цигара или ще се събуди до тогава.Трябва да съм изчистила къщата до 12, а не ми е ясно как ще стане след като малкото е при мен и само търси внимание Ии не на последно ммясто днес ТОЙ идва... :С Ще видим какво ще стане м/у нас.И в неделя съм в Ани на купон, така че ще трябва до тогава да съм се съвзела.

Ех този мой любовен живот.Нямам късмет в него.Страхувам се от самотата.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си