- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
DevilWish .. стискам палци всичко да е наред!![]()
![]()
- - -
Гърлото ме боли ужасно много.![]()
Днес трябва да уча .. толкова ми се насъбра !
Пфф ... искам времето да се оправи да е слънчево. Ама тц .. то мрачно.
Трябва да си подредя дрехите , да подредя апартамента , защото малкия ми брат пак разхвърля.. ! И дано вече утре съм добре , за да отида на училище.
Добро утрооо![]()
Днес станах много екстремнооо, тез от тока буквално нахлуха в стаята и накрая не направиха нищо. Отказват да сменят контактите, не ни били нужни, акооо хладилник и телевизор в какво да ги включа ... Както и да е аз си знам че в тез общежития е пълна лудница ... А днес съм почивка и нямам лекции и мисля да отида по магазините с една приятелка да си купя нещо ново![]()
Ааа днеска айййляк не съм работа и се кефя супеееер много![]()
![]()
Тъкмо се прибрах от кафенце гадното е само че вали ама не ми дреме не съм човек който се влияе от времето
Надупил съм музиката на макс и чакам моето момиче да се прибере от даскало..къдеее директно в нас хехехе
![]()
Sarafa-The_Resurrection_Of_Stuni (Spens Diss).mp3
ИЗГУБИХ РЕСПЕКТА КЪМ ТЕБ НЕДЕЙ ДА ГУБИШ МОЕТО ВРЕМЕ ТЪПАК НЕ МЕ ЕБЕ ЗА ТЕБЕ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ДОКЪДЕ ДА ТЕ ЗАВРЕМЕ
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Много ти благодаря.Ужас, а ти се оправяй, че като гледам и ти си злеПървоначално написано от iiordanova
![]()
Леле под напрежение съм . . още няколко часа ме делят до часа на истината . . :с но ме е страххх страх :С Почти съм изгубила надежда.Шестото ми чуввство не подсказва нищо хубаво![]()
in love до ушите![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Изненадващо добре, но да видим как ще се развият нещата нататък
Добре,но все още объркана![]()
![]()
Не мога да го разбера и това е.![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хапвам бисквитки и се чудя кой филм да гледамм .. Днеска цял ден ще се излежавам,ще си чета и общо взетоо .. перфектно!![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Мачкам едно топче.Чувствам се добре,днес ми е на кеф.Много съм доволна от нещата които си взех.Бельото е супер сладурско,елечето го обожавам,такава блузка много отдавна исках,а панталона е просто ПЕРФЕКТЕН!
Сега чакам една приятелка да ми звънне и да ходим към училище.Не съм учила много,но какво пък,нали се чувствам добре. ;D
Готино ми ее.Само дето компютъра МУ е на ремонт и няма да си пишем довечера.![]()
Всеки, който ми стиска палци и тн . . честно казано шестото ми чувство е мега развито, знаех ,че няма да дойде.Сега отивал да работи при баща си /тоя баща :#/ и след това се надявал да може да дойде . . Не вярвам аз ама айде .. .
Иначе съм . . . бива.Не знам вече дали искам да го виждам ,страх ме е от него направоТрябва да ида да се облека и гримирам, че след малко ще дойде тази приятелка.Поне с нея ще се видя нормално.Мхмм.
ООООО най-накрая я направих тая гадната презентацияяяяяяяПф .. сега остава само да се приготвя и да тръгвам за даскало
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Прибрах се и смятам да си догледам филма от снощи,че ми е много интересен. И освен това смятам цял ден да лежа,спа,ям и мързелувам .. никъде не ми се излиза в тоя студ апък и съм уморена.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Боже такъв смях беше с тоя в даскало Умряхме всички.Нестига ,че се заключихме 3 пътиОбщо взето беше доста забавно.Нещо някои хора се опитват да ми намекнат хм....
Ся почвам да правя моита и на шматката мъжка презентацията и така .. И без това нямам по кфо да уча
![]()
PS.DevilWish -Ели надявам се да се съберете.Не губи надежда .Знаеш ,че надеждата винаги умира последна.Каквото и да става с теб съм ,може да не се познаваме ,но ми изглеждаш доста печено момиче. Пък и нали за това е форума да се подкрепяме и да си помагаме.![]()
Изморен ! а пък трябва да ходя на тренировки... оф не
DevilWish .. според мен го е страх!Хубаво е , че си подготвена за ново начало .., но защо не му напишеш някой СМС .. с точния въпрос .. ще продължите ли да сте заедно или не , ако не дойде днес.
Не искам да ти давам мойте малоумни съвети , но просто няма кво да правя и така. Дано се оправите и всичко да е ОК.Все пак има ли според теб надежда в тунела ?
- - -
Егати мързела съм..
Ама няма да стане така пък. Сега ще се преоблека и сядам да уча. Това си го казвам вече .. от 2 часа , ама сега наистина сядам да уча.
сууупер спокойно -имахме пак само 5 часа,утре не сме на училище и в общи линии ще си почина....ще си видя приятелите,че съвсем нямам време напоследъкда си наваксаме и да ги видя как я карат без мен
![]()
сега мисля да полегна и да подремнан,че пак станах в 5 и 30 и сега едвам гледам
^^ Мерси и на двете, но почнах да губя надежда.Той от 3-4 дни ми повтаря, че ме обича, но ... демек не може да е с мен.Според мен трябва да се откажа.Май спрях да искам да се съберем, не защото не го обичам, а от страх, че ако се съберем след година- две пак ще се случи същото и тогава ще боли още повече.Пък и трети път през този ад не ми се минаваНе знам вече . . ако не дойде, ще дойде другата седмица сигурна съм, защото той каза искам да те видя и ще те видя.Но . . да видим кога. .Като дойде ще види силно момиче . . повече няма да плача и да се моля
Ако го е страх вече, край . .
Ех,ето ме отново във форума.Казаха ми,че не влизам хич и реших да видя какво е положението.
Има нови неща при мен,но всичко си е едно и също всеки ден.Днес ме е обзела няк'ва муза и реших да драсня няколко реда тук.
П.С.Искам зимата да си отива,че ще я бия..
![]()
![]()
![]()
Ми как да съм?С тоя гипсПак,че е на дясната ръка
Моя и той яко се паникьосаЛуда работа
Оффф как ще издържа цял месец така ...Е*аси късмета
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
бивам,малко не в настроение но ще се оправя![]()
![]()
![]()
До сега беше една позната тук и съм суперОбодри ме.Тя се събра с мъжа си ама . . аз явно няма.Говорихме си много за моя проблем . . явно, че няма да сме заедно.Тя ги знае добре тея работи, защото сама е запозната с тоя проблем.Еми какво да се прави, както тя каза ще гледам напред.Без това ТОЙ още нищо не е писал.Няма да дойде и толкова.Аз даже не искам днеска да го виждам.
мм от една страна бивам заради малката ваканция, която ми се образува до края на седмицата .. от друга страна не ми харесват причините поради, които се налага да си остана в къщи ..![]()
Вече 100 % е сигурно, че няма да сме заедно. : (( То си беше ясно , но днес и последната ми надежна се изпари .. Като изключим това бивам .. Писането със Василена помага..
Супер....наядох се сичко 6+
сега ще ходя да си купя бира,че много ми се пие...Днеска на даскало пак яко смяхх...незнам какво ще правя без мойте лудите.Днеска гледах де се разсейвам и да не мисля само за него.
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.