.
Затворена тема
Страница 99 от 114 ПървиПърви ... 49899596979899100101102103109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 451 до 2 475 от общо 2842
    Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Добре мина днес.Пак смях,закачки.
    А пък колко се оплакват от дисциплината на класа ни..
    Добре съм като цяло

Град
    million miles away (:
    Напсах се,повъргалях се малко,натъпках се с калорична храна и седнах на компа. Ще поровя из форума малко и си пускам някое филмчее ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен
    Град
    Лондон
    Тъжна..

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен
    Днес ми е много весело

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Офффффффффффффффф ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dopeass
    Смешника от Бургас ще си остане същия грозник, квото и да напише Дори 300 човека да го подкрепят, все ще си остане същия смотаняк, който го пръскат от подигравки в училище и същия форумен мишок, който се прави на мъж по форумите, защото другаде не му се отдава.
    БлуФейс - не се чувствам по никакъв начин длъжна да ти отговарям, тъй като ти се намеси между шамарите. Нито едно от изреченията ми не е било предназначено за теб, но след като си решил да приемаш нападките между мен и грозния "Слушащ пънк, хардкор, рок и бг рап" човек, ОК>
    И как няма да ми е весело ейй е*ах тоя смях Просто като си го препочитам се смея на глас. Но в действителност е досста жалко, как хората говорят без да си имат ни най-бегла представа. УВИ ...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Вече 100 % е сигурно, че няма да сме заедно. : (( То си беше ясно , но днес и последната ми надежна се изпари .. Като изключим това бивам .. Писането със Василена помага ..
    Сякаш аз съм го писала. .

Много ме боли глупавия корем :# И ми се пуши като на умряло.Ама утреее

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    Вече 100 % е сигурно, че няма да сме заедно. : (( То си беше ясно , но днес и последната ми надежна се изпари .. Като изключим това бивам .. Писането със Василена помага ..
    Сякаш аз съм го писала. .

Много ме боли глупавия корем :# И ми се пуши като на умряло.Ама утреее
    .. сигурно си приличаме ;ДД

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Преди 1 минута как хубаво се разбирахме (макар че малко е пил), а сега как ме дразни. Няма пък. Няма да му пиша, нито звъня докато не изтрезнее.
    Уж съм добре, ама май не съм. Ще го преживея..

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Град
    Варненска чайка
    Тъпча се със шоколад и се опитвам да не мисля .. ама ... нещо не се получава. Сълзичките сами си текат, мамицата им .....
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Как се чувствам - объркана, с неясни представи за това какво искам в момента
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Кофти ми е. Знам, че тряя по някъв начин да му покажа, че го хресвам, ама ситуацията е мааалко по - сложна и си блъскам главата тука. Ако знаеше щеше да е къде къде по - лесно. Обаче може да се дръпне и да ни се прецака приятелството... Нема полезен ход братче. Ама в началото на годината имаше некви шансове.. ква съм била тъпа...

П.П Ебати дългото стана
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Guest
    Единственото нещо,за което си заслужава да живееш е любовта

Писна ми да живея по тоя начин..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Просто всичко се разпадна като кула от карти.Моето момиче хах глупости на поразия как можах да и вярвам не знам всичко вървеше всичко показваше че ще сме заедно всяка една нейна дума всичко всичко и ко...Днеска вече не се познаваме нито пише нито нищо пък аз глупака да се прая на маймуна само и само да и по добре да и е ок хах.Просто не си струваше изобщо не си струваше...че даже и на скайпа си е праснала нещо което много ясно ми намирисва че е с друг не си струва да се нервя ясно ми е.Просто адски ми писна в протегнатата ръка да получа плюнка...шибана история шибан ден шибана кучка...а аз се чувствам като шибана бомба понеже всички са на бач или не са в града бахти къв е тоя късмет е няма с кой да споделя целия този ад а до утре не знам как ще издържа...
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Варненска чайка
    Ей Владо .. спокойно де :P Сам го каза - не си струва да се изнервяш

Hilary_

Град
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ей Владо .. спокойно де :P Сам го каза - не си струва да се изнервяш
    Така е Лили но нали знаеш на думи....е толкова лесно просто проклетото разочарование и разбитата малка или голяма надежда си е направо влудяваща работа.За първи път за цели 23 години ми се иска да не съм себе си да не съм в града си да не съм в дома си просто да съм някъде да съм някой друг.Бахти няма такава простотия честно и със сигурност това е ебати големия нож който ми забиха в гърба...така да е никого няма да съдя всеки си живее живота както иска и намира щастието където може...ще простя но със сигурност няма да забравя.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Варненска чайка
    Знам аз, че е лесно на думи, ама всеки сам си прави избора в тоя живот. А ножове в гърба винаги е имало и ще има .. колкото и да е кофти, ама .. знам какво ти е

Hilary_

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Край....това беше..отказвам се.писна ми.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Знам аз, че е лесно на думи, ама всеки сам си прави избора в тоя живот. А ножове в гърба винаги е имало и ще има .. колкото и да е кофти, ама .. знам какво ти е
    Силно се надявам да не знаеш Лили (гуш) просто познаваш ме...мога да кажа доста добре и знаеш че лесно не се давам ама това ми дойде като чук в тила направо ме простна.Просто толкова голямо разочарование не се приглъща лесно.Просто не са и малко нещата между нас и накрая кво за по малко от 24 часа 100% промяна...не не думите ми са направо излишни...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Оф гадно ми е,искам да спечеля доверието на едно момиче...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Силно се надявам да не знаеш Лили (гуш) просто познаваш ме...мога да кажа доста добре и знаеш че лесно не се давам ама това ми дойде като чук в тила направо ме простна.Просто толкова голямо разочарование не се приглъща лесно.Просто не са и малко нещата между нас и накрая кво за по малко от 24 часа 100% промяна...не не думите ми са направо излишни...
    Там е проблема, че знам и за това си позволих да пиша..Именно, че те познавам и за това знам, че можеш да се справиш ..

Hilary_

Сега съм малко изморен и ме болят краката но ще се оправя. Това ми е най-малкия проблем на фона на всичко хубаво , което се случи тази вечер.

Цял ден не бях виждал моето момиче , но тази вечер си прекарахме перфектно.
    За пръв път през живота си се чувствам толкова щастлив.. Тя не спира да ми показва колко много ме обичаа .
    Как ме изненада - мислех си , че не може да готви , а останах много приятно изненадан като видях какво ми е направила
    Всичко беше толкова романтично - свещи , вино , храна специално приготвена от нея ... и + всичките тези неща една прекрасна вечер с нея... искам да си я прегръщам и целувам ощее
    Отдавна си мислех , че е най-романтичното и красиво момиче , но вече съм убеден в това!

П.С Обичам те , С !

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Лягам си да спя.
    Владо, welcome in the club

Град
    Знаеш ли Лили понякога и да си силен писва защото поне от моя опит съдя че издържам една лайнария за да дойде следващата.Но понеже съм силен нали не хленча не се оплаквам а само търпя и се усмихвам но просто от септември месец миналата година досега само простотии коя от коя по голяма.Не се издържа вече еби му майката...просто както е казано в една песен "Истината не била розова а била голяма гадост често в очите ми блести тъга а не радост"...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си