- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
не може да ме разбере,не искам да го загубя,но май тва ще стане,чувствам се отвратително,просто не исках да сасипвам свичко,не искам да го губя,като приятел,мамка му,защо се чувствам толкова зле,но от друга страна поне не му дадах напразни надежди,така или иначе след няколко дни ще забрави за чувствата си към мен,а пък ако бяхме тръгнали нищо нямаше да се получи просто се знам,какава съм и после няаше даже да се погледнем,а аз искам да запазя всично,но той неразбира изобшо,толкова е твърдоглав...ох .......дано да разбере един ден,че не искам да го загубя![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Невероятно се чувствам, направо не мога да повярвам. Прекарах невероятно, още не мога да си изтрия ухилената до уши физиономия от лицето. Нямаше как да е по-хубаво. Тотално съм изтощена и след малко ще си взема горещ, дълъг душ, след което имам намерение да спя до утре по обяд.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
Хепии купих си още дрешки, крем и обичкии =) И списание и бягам да чета, преди да вечерям =)
Тъпо се чувствам.![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
asdfopidguiodfjhgisjdj fhhas aslbgvsdf ksjoi sfjh hsdfjkaw
sshfjsd
ghdfg
dflkigosdfjk
gpsdfjhigdk
gos]dijs
dgjidgk
psdfkj
превеждвам на кирлица![]()
дфгийдфкгх
сигйсдфиуогхйсд
ргиойсдфиогхйсхискласихдф гбйс
тхйсигксфопхисф
хпкйсифх
фгхкфг
:Х иначе казано УМИРАМ ОТ ТЪПНЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ БЛААААААААААААААААААААААА АА
Много по-добре.Ракията е добра
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
как да го приемам това по дяволитета той ми е съученик
и аз искам да сме само приятели
![]()
не искам да закубя приятелствотоо ни
![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Първоначално написано от BloodyAmy
Ужас .. ужасно ми е . Мисля,че вече започвам да вярвам .. всичко е точно както миналия път за миналото нещо . ;// офф .. Да продължа ли да се занимавам с глупости ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Еми .. сигурно пак ще се набутам в някви батаци заради него. Тъпото е, че той не го оценява ... И пак ще се скарам с нашите и с още 4982984239 човека заради него. ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пф наядох се, беше много вкусно.Как се бях затъжила за български манджи![]()
![]()
![]()
Радвам се на новите ми снимки![]()
![]()
И трябва да ди изчистя восъка :# Не е истина, как си полях ръката :@
Как ше съм тъй преебана веее!?
Аа,не,не,нямам думи.Искам да отидааа!Ммммм!!!![]()
Искааааааам!
Брях,брях
супер ден .Видях много приятни хора ,но се чудя защо не е в Скаип-а ?![]()
бясна съм на едно рд не мога да отида![]()
![]()
скарах са с майка заради него и ся м изабрани да ходя
![]()
![]()
![]()
![]()
баси никъде не ме пуска,ох кога ще стана на 18 да свърши тоя ад
![]()
![]()
![]()
Навън беше много,много студено.Чувствах си дънките като ледена ламарина,залепнала по краката ми.Беше отвратително.Хубаво е като има кой да ме стопли,обаче.Много ми липсва сега.Особено след снощи. ;\\
Доспа ми се
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Добре,че тати е добре!Просто толкова се бях притеснила.И най-тъпото е,че майка ми ми се развика,защото се беше паникьосала адски много.Разплаках се като някое бебе,ужас!Охх,радвам се,че тати наистина е добре за сега. Иначе,днес след като разбрах,че всичко е наред,се помотах със моите приятелки,навънка беше толкова студено,че не е истина.После се събрахме във Лени и играхме монополи.Дадох 7000$ за Сидни.
То инат,инат,ама Мими просто ме разби.
Беше яко.После,разбира се, се прибирах пеша тъй като си изпуснах автобуса.Добре,че не бях сама.В последно време всички във квартала ме поздравяват,това е супер странно.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Гледам предаването "Аз съм Майкъл" и се кефя =)
Счупих една чиния =)) Върви ми :Р
Уморена съм малко, но още няма да си лягам.
DAMN! Не можах.. ебати идиота съм! Другия път вече си обещавам...![]()
Идиотки!Замръзнах,заради тях .. ама беше хубаво![]()
МРАЗЯЯЯЯЯЯЯЯ изключени телефони мразя .. мразя мразяяяяяяяя!!![]()
![]()
Особено като съм писала смс ..
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ох 2 не виждам.А и се очудих на онзи смс :# Както и да е, лягам си, защото съм мега уморена :С
НАЙ-сетне почивка!...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."