- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Размазващо смотано![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Воювам с живота и понякога губя биткаПървоначално написано от vikitolove
По темата: Най сетне ми писа но след снощи след всичките нерви които хвърлих...просто и грам не се зарадвах нищо не ми трепна явно се отказах мамка му защо съм такъв от красивите неща да се отказвам толкова лесно и да ги оставям...
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Таз пак ще ми вдигне нервите с нейните прищевки ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Не мнго добре..боли ме главата и си мисля за много неща.Как може след една вечер и вече да не го искам и ми е все едно.....?!
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чувствам как баавно плановете за деня се провалят и ще седя цял ден в къщи и ще гледам филми.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Перфектно.Това беше първата ми вечер с него.Баба ми не разбра,че е при мен,слава богу.
Бяхме заедно 18 часа.Поговорихме си,полигавихме се и определено станахме по-близки след тая вечер.Беше най-прекрасната вечер в живота ми и въпреки,че не съм се наспала,никога няма да съжалявам,че я прекарахме заедно.
Btw, утре правим година и 8 месеца.Хубаво е,че го има.Хубаво е,че ще бъде един от малкото 17ти,на които се виждаме.Много го обичам и съм много сигурна в него.Щастлива съм,да.![]()
![]()
Искрено ти завиждам,умирам за такива дни.Първоначално написано от 3oPuTy
А иначе се чувствам доста добре като цяло,нещо май ми е сбъркано щом ми харесва да си вися вкъщи..![]()
ОФ ! ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добре,че не си правя планове за деня или за каквото и да е било.Не очаквам нищо и не се разочаровам от нищо![]()
ще имам класно по руски а не мога да свържа едно изречение![]()
ммммммм хапнах :P сега и една цигарка да имаше... щеше да е върховно![]()
Гадно.До сега чистих и не съм свършила, но най-лошото е това, което ми се случи.Никога няма да го забравя, а и мисля, че няма да мога, защото ще ми остане травма.Трябва да питам някой от форума случвало ли му се е, че да знам какво да правя. . :#![]()
Чувствам се ужасно влюбена,а в същия момент и ужасно тъжна,защото скоро приятеля ми заминава в чужбина и няма да се виждаме много времеееееееееняма къде да си излея мъката и много ме боли вътрешно ;(((((((((
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Чакам едни приятелки да дойдат към вкъщи.. По-късно ще излизаме.. кафенце а/у..
А след това.. не знам.. пак някъде по кафетата![]()
Щастлива съм!
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
сексуално?Първоначално написано от myLiiPsLiikeSugar
GTA Stunting
Бях прецакан, пре**ан и всякакви думи които се сетите.Просто се подиграха с чувствата ми.И в момента ми идва да пребия някого.
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Щастлива съм!
С нея не си бяхме говорили така от лятото, но
ето отново всичко е както преди!
Много държа на нея иии нямам думи..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чакам да минат тия 2-3 часа , че да изляза и да видя моето момичее![]()
Такова...подлудява ме
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Що бе? Какво е станало?Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
Чувствам се някак.. самотна?![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Много по-добре отклолкото преди 1 час.![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд