Последните 24 часа бяха много емоционални
Първо с мойта лигла ходихме по магазините Взех си най-готините ботушки,най-сладкия колан,най-сладката блуза,бельо,в което приятеля ми се влюби и адския часовник Да не говорим,че си харесах още 3 часовника и вече съм инструктирала нашите,че ги искам за Р.Д.-то
До тук добре ...
Проблемите започнаха след 19:30ч.
Трябваше в 19:30ч. да сме в заведението,а никой още не беше готов - включително и аз
После отидохме (към 20:30ч.) ... До към 22:00ч. чакахме един приятел,заради когото се навих да отида в заведението ... На края той дойде и ми вика "Зоренце сори,но съм само за 20-30 минути,колкото да ви видя и пак отивам на Р.Д.-то" Лелеее като го чух това щях да се разплача от яд Мамка му,заради него отидох в заведението ... ,а той ми вика "Тук съм за малко"
После си го изкарах на моя Развиках му се за нещо с думите "Знаеш къде е вратата - като не ти харесва си заминавай!" След това отидох с една приятелка до магазина,връщам се,а моя с цигара в уста и се кани да пали Лелеее пречерня ми Хванах цигарата,смачках я и като го питах к'во му е ми вика "Нищо просто ми се пуши" Абе ей ... Мен ли ще лъже ... Както и да е На края ми писна,хванах си го под ръчичка,прибрахме мойта лигла и отидохме в тях,където прекарахме страхотно
Почти не бях спала (има-няма 2 часа) и като се прибрах днеска си легнах ... До тук добре,но преди малко една съученичка ми звънна да ме пита,на коя дата беше катастрофата,защото нали трябва да си правим курбан ... Абе момиче пред очите ти излетя човек на 2 метра над колата,видя го как с последни сили се опита да стане и му се разтече всичко от главата и се чудиш коя е датата
Като за капак имам да преписвам цяла тетрадка за утре,а така ме мързи Поне моя още спи и след малко може да започна да пиша,въпреки че усещам как чааак довечера ще се хвана по-сериозно
Както и да е ... Отивам до кухнята за един Ред Бул,защото така няма да стане