- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Полудявам. Не знам къде е, с кого е, какво прави ... ГРРРРРРРРРРРРРРРР!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Една от малкото свободни вечери тази седмица и пак е скука и се чуда кво да правя :X
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
мамата си ебало...големи индивиди има...ше ме побъркаткъде па се сети да ми пише...поне си намерих охрана
![]()
бахти идиота съм.. ако пак съм изпуснал момента, нз..
Ще гледам ''13'' и ще заспивам.. Направо е чудесно положението![]()
Утре трябва да уча цяяял ден,а така ми се спиии![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Оффффффффффф ...![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Осъзнах го ... искам приятелка![]()
![]()
![]()
още вчера го осъзна,не помниш ли..?Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Нещо ми е лошо..![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
3та вечер.![]()
Лягам,че се чувствам като утрепана.
Пф най-накрая си намерих ластикМалко ми се оправи кривотията, но .. още никва вест от лайното ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Кой е тоя човек бе ?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Многоооооо мразяя така като си пишем и да ми забива на някъде еееее ..![]()
Направо ме изнервяяяяяяяя . . .
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от SoStarstruck
Аз се е-бавах тогава.. ама сега съм сериозен... xax xD
Като нещо повече от шибан парцал.
Ебати дните.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хахаха няма как да стигна до даскалоНяма автобуси, пътищата не са почистени ... няма коли по улиците .. хохохо
Направо отивам да си лягам и нмз
![]()
Hilary_![]()
Страхотно, изпълнена с енергия и планове за предстоящия ден! Само ме тревожи факта, че ще е много студено....
![]()
Щастлива съм,само ако нямах изпит днес всичко щеше да е идеално,но уви ... Иначе обичам си слънцето,което снощи ме чакаше с розичка в ръка... Първия му мил жест откакто се събрахмеее ... Много се притесни милия,че забрави за именния ден и е без подготвен подарък,но аз не искам подаръци искам само НЕГО![]()
![]()
![]()
Навън е страхотно време наистина обожавам бурите..когато съм навън насред такава някак си се чувствам на място...просто хаус![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Нищо какти винаги.Навън заваля сняг.Супер носталгично ми става така.Пуснала съм си Силните Мъже,на път съм на се разрева отново.Не ми се ходи на училище.Искам да си остана в нас,на топло,да си плача с надеждата,че ще ми мене болката в сърцето.
"Реално съм на One Step To Hell ... ".Добро си го е казал най-добрия ми приятел в онази песен.Добре,че е той в последно време да ме търпи,че иначе какво щях да правя.И за тва не мога без братчето си.Май вече всичко ми влияе.Тва не е добре,ще взема да се разчувствам и пак да се обяснявам на всичките си приятели в Любов (и момичета,и момчета!)
.Искам лято 2010.Искам 25 юли.Искам да празнувам!Най-вероятно също така искам да се напия е един път в живота си да не мисля каква простотия мога да свърша.Омръзнало ми е от спокойния живот.Искам авантюра!Искам да обичам и да ме обичат!!!Искам ...
![]()
Искам всичко както казва Шуши ...
![]()
Сега си пускам Billy Idol - Cradle of Love ...
![]()
![]()
![]()
Поздрав за всички и лек ден от мене!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Кофти...![]()
Не искам на даскало! Днес ще ме изпитва по статистика,а аз абсолютно нищо не разбирам
Тия моди и медиани са отврат
Цяла сутрин и снощи ги мъча и нищо. А тя ще ме изпитва за 6...
Трябва ми тая оценка,а как ще я изкарам и идея си нямам!!
Вали сняг,нямам цигари,няма кафе .. дори 3 в 1 няма в тая къща.Направо как да не строша някой още сутринта.
![]()
Хахах ставам, поглеждам през прозореца ивсичко бяло братле...
По-добре не можа да стане, от тоя сняг големия сега няма да отида на даскало, имам си цигари, имам си кафенце цял ден няма да мръдна от нас
![]()
поздрав
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I[/youtube]![]()
![]()
![]()
![]()
дано скоро има ваканцийка![]()
![]()
![]()
и малко молитвени песни за грип
http://vbox7.com/play:b8b99d67![]()
![]()
който яде птичи крак той за мене е бунак ляля![]()
![]()
Лайно.![]()
Hilary_![]()