- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
болна![]()
думи нямам
мама отиде на ми кубува хапчета,че тези дето ги имахме в нас ги свърших предните пъти
![]()
иначе добре,малко сънена,със страхотна прическа
![]()
![]()
мъча се сама да си повдигам настроението в този студен зимен ден
![]()
![]()
и мяй успявам
не можах да спя като хората от кашлица и все пак съм наспата
![]()
![]()
да се обади някой да каже какво е станало понече и нз в колко ще бягат
дано да са доволни от резултатите поне
![]()
Гоооосподи, колко съм криваааа... чак сама не мога да се понасям ;X;X
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
офф пак започна да вали снягпак чайове и хапчета,не е истина,колко зле се чувствам,а той дори не ме попита как съм,дори не се загрижи,че съм болна или нещо се едно не му пука за мен,какво ли трябва да очаквам,ся се ядосвам,че не ми пише и си псаил някви раути на скайп,иди ми да го блокна за да престана да мисля за него и да го чакам да ми пише
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това е най-най-най-ужасния ден през целия ми живот ... Пак ме скъсаха ... Имам само още 1 изпит и то точно Математика и ако не го взема се сбогувам с университета и София ... Леле мног ме е яд вече и нерви и сълзи не ми останаха, наще и те са толкова разочарован от мен, не знам какво ми става старая се,а не успява в нищо ... Само разочаровам хората покрай мен,не истина колко зле се чувствам ... Имам нужда просто от разбиранеееееее![]()
![]()
е че коя ли ша е таяПървоначално написано от vikitolove
![]()
![]()
0бъркана тотално...
Success is my only mothafuckin option, failure's not : ]
Ако нямаш врагове не си постигнал нищ0 в жив0та
School is fun. There are lots of people to make fun of = )
Ох искам да ида на пързалката със стария клас ама не ме пускат мамка му .Кажете кфо да правя плс![]()
![]()
^ Стой си у вас на топло![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
за книгата ли питаш?Първоначално написано от BloodyGoddess
![]()
малко по-добре от сутринта,но съм била и по-добре![]()
явно не съм единственатаПървоначално написано от dqvolcheto9
![]()
а майка ми каза същото като Priceless
![]()
Ми .. майка ти е права.После пак ще се оплакваш, че си болна молна .. не върви.
![]()
Hilary_![]()
Криво ми е не мога да се събудя и майка ме дразни супер много и викам откакто съм станала тоест от 30 мин.![]()
Ще си направя още една чаша кафе.На всичкото отгоре е толкова студено,че днеска едва ли някъде ще се ходи освен ако миличкото мии лайненце не реши да се обади като си свърши работата.
Иначе цялата ми горница мирише на него дето ме пръсна с парфюма си .. ии [happy].. ама малко започвам да се задушавам от миризма вече .. както и да е .
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Пък мойто лайненце още не е станало![]()
Hilary_![]()
Изправена съм пред огромна дилемаДа си накъдря ли косата или да не я къдря
Оффф айде да идва тъпия 12.02.,че да си посетя фризьоркатаНе си трая косата вече ... Толкова порасна,но ако отида сега до 12-ти вече бретона ми ще се е изравнил с най-късия пласт
,а не искам да ходя 2 пъти за месец
Хммм ще взема в понеделник да й се обадя да видя дали пак не е вдигнала цените,че току-виж другия път ме подстригала и изправила за 50лв. вместо за 30лв.
Пък и да взема да си запиша час от сега,защото предишния път се наложи да чакам седмица и нещо
Лелеее ще лудна вкъщиСнощи не съм излизала и направо полудявам
Ако и тази вечер не изляза сигурно ще се депресирам яко
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
То и мойто сигурно или ако е станал вече е отпрашил на някъде.Първоначално написано от Priceless
![]()
знамПървоначално написано от Priceless
даже супичка ми направи :P а пък аз и без туй съм болна така че
![]()
понеделник няма сме на дскало сигурно,а на мен това ми беше соасителното въжемоля се само да издържа толкова време в нас без да лудна
![]()
Много тъпо.. Още ме е яд задето се прекарах така !![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ама да ми е такова мързеливо и умралоо ...
Времето днес!?![]()
До понеделник няма да излизам,самоче вече вторник тряя си надигна задника на някъде,че ще съм в доста истерично състояние,особено като ми свършат цигарите...Айде,стига,за кво е такъв студ бе!Искам да изляза,да се размажа някъде,пък тва ше стане чак четвъртък или петък...ужас.
Поне имам нов телефон,хохоо,ама искам да отида на даскало,да го покажа ве,ама в тоя бахър няя отида на даскало ако ще с пистолет да ме заплашват...
Тъй де...много ми е заспало,ся ше гледам филми....
Брях,брях
hhhm, RELAX timeeee .... (:
;ddd
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Йес бе!!!В понеделник и вторник няма да се учи![]()
![]()
![]()
Жалко само,че във вторник ми беше последния шанс да изкарам още една 6-ца по математика и да ми остави 6 ама ... Много важно ... И без това няма да хвана 5,50 за стипендия (тъпо физическо и още по-тъпи и учебни предмети ... точно тия,по които съм само с 6-ци не влизат в оценката за първия срок)
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нямам цигари ще изтерясам.Апък и няма да си подам носа навънка ..![]()
Прекрасно! Невероятно! Перфектно!![]()
![]()
![]()
Явно всичките тези дни са били просто затишие пред буря.. Малеее колко ми е готино! Най-после![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Аййййде ЧелсиГледам мач ... Дано бият защото ще стане лошо
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!
уморена съм, скучно ми е .. имам главобилие
това е на кратко![]()