- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
^^ чувствам се сякаш някой мина през мен и ми разби на парчета всичко което мислех че съм постигнала ...![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Май май няма да се случи така както го бяхме планували ама няма значение . . ще видим де има време .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
^^ чувствам се сякаш някой мина през мен и ми разби на парчета всичко което мислех че съм постигнала ...![]()
Също така чувствам как ми липсва мъж до себе си ... и как се храня с подадено отломки от някой и тоя някой не може да ми даде нищо повече - осъзнаваме го и двамата и двамата ни болиии.... липсва ми и още някой които ;( е далече - много далече ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Пак ще се караме усещам![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Продължавам да съм зле .. И майка ми ме ядосва човек да не си напише нещо на скаип, хем е на англииски хем искам да разбереее.. Уф имам чувството че този ден никога няма да свърши искам само да си поговоря малко с милото и да изпадна в моята си бездна ... Очерата се многооо тежки месеци за мен
![]()
![]()
![]()
Преядох отновоооДадох антибиотика на брата . . и сега чакам да си изгледам сериала и после ще си пуснем с мама някакъв филм.
Всичко стана както стана...беше много печен и се съгласи да ни направи услуга...супеер
![]()
![]()
![]()
[20:33:19] Той: {P}
[20:33:23] Аз: :*
[20:34:17] Аз: chuwstwam se kakto purwoto ni lqto.. kato te wijdah seki den.. i kato ne te wideh edin den.. mnogo mi lipswashe..
[20:36:11] Той: emi
[20:36:17] Той: i az se chuwstwam taka.. i da ne mi werwash
[20:36:22] Той: chuwstwam se mnogo wluben
[20:36:54] Аз: i az se chuwstwam wlubena.. pak.. i da ne mi werwash
Ама той снощи е говорил СЪВСЕМ сериозно.![]()
Плюс това моят план подейства и съм супер доволнаа..![]()
Много го обичам!![]()
...и отново сладката болка в корема....![]()
Брях,брях
Oлее какво стана на филмааа миии :# УжасссТтТттт :Д с Т :Д Па тоя от филма ако ми падне не знами на моя ще изневеря за него
![]()
не бе майтап =))
Чувствам как малко по малко започва да ми става криво и как довечера ще трябва да пуша от майка цигарите . . и искам да се прибира вече.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
От няколко дни усещам липсата му![]()
Липсва миии![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
за кой филм става въпрос (и за кой актьор, че ме заинтригуваПървоначално написано от DevilWish
)
леееко ми е тъпо тая вечер, ама няма нищо ;Д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
[21:54:10] Той says: iskam te do men zavinagi be :S
ОБИЧАМ ГO !По-щастлива не ме е правил никога ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тези ме ядосаха!Като не ги знаете, защо сядате да играете?Олигофрени пълни!!!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
изправена съм пред голяма дилема(понеже на вън е студено,а аз съм болна не ме пускат да излизам) та дилемата е следната да досаждам на хората малко и да играя няква игра или да си пусна 4 си филм за днес ?!
![]()
тотално се сбърквам като седя в нас
![]()
супер зле,наранена и отхвърлена![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
хронологии от скайп ли копвате еТолкова добри неща имам в скап, че не ми се вярва
![]()
![]()
![]()
Иначе се чувствам мнооооооооого щастлива и ми е леко депресирано, защото искам да го гушкам![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Как ми се доспаа, хахах![]()
nicolepcd
Хмф.. а какви надежди имах днес. Спи ми се.![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Еми приех всичко спокойно.Няма как иначе.Иначе рискувах да си навлека неприятности преди панаира,а не ми се занимава с глупости.Просто грам вкус няма.Ужас!Казах на Любо да й обясни,че никои не й иска идеите.
Денят беше много спокоен,станах,закусвах,мо ках си се,помагах да мама,излязох и се прибрах.Той ми каза,че ме обича ...Това е новото.Кара ме де се чувствам щастлива.
Ехх,пеперудите в стомаха,там са.
И как стана всичко това,отново.Две години по-късно,аз пак си го харесвам.
В това момче има някакъв чар,на който не мога да устоя.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Почвам да се измарям от тия филма а днеска беше жив психо-трилър как издържах без да наритам някой не знамНо важното е че си струваше бахти кви неща правя за това момиче направо не мога да се позная...
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Щастлива,сигурно ще е за кратко.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."