- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 10
Като изключим, че главата ме боли съм супер.Рисувах за сефте, и стана хубаво![]()
Изкъпах се . . мислих да си правя тая маска на лицето ама после. Иначе се размазвам на тая песен простоооо ме изпълва от всякъде =)
Венеца ми е подут.. Имам чувството,че утре ще се събудя със значително голяма буза![]()
Ох и аз не знам точно как е чувствам..като се сещам за гадните неща покрай него ми е зле,ама като се сетя как хубаво ми говори и как ме гушнаа..![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Е ти за една подута буза ли си..Първоначално написано от Kukumqvka
![]()
п.т все същото... Искам да е всичко както преди 1 седмица , толкова ли е трудно ? Чуствам се самотна, за първи път от 2-3 месеца се чуствам сама![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Презентацията е почти готова.Радвам се,за което.
Утре със Дая ще я покажем на госпожата ни по ДДокПрУп и на зам.-директорката също.Дано не се налага да я преправяме,че днеска 5 часа за 10 слайда,ама са перфектно изпипани.
Горда съм със себе си!
Е и с Дая дее.
Чудя се със какъв лак да се лакирам.Сложен житейски проблем имам.Ще ходя във Ловеч за Lady GaGa.Супер щастлива съм и тате каза ОК!Което прави новината още по-хубава.Няколко дни без нашите през май.
Кеф!!!Днес си говорихме сутринта със тях и те ми обясниха защо не ме пускат на хижата.Напълно съм съгласна със тях ... вече.
Но тва не променя факта,че ми се ходи.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Тва хюмне пак обикаля нанякъде .. ;/ А толкова ми липсва ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Дразни ме .. дразни ме адски много вече започвам да побеснявам.Мразя,когато някой не ми дига .. особено ТОЙ .. ми да си изкара телефона от задника ве . .
![]()
пфф ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Студенооо!!!
П.С Излизам от банята
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Оф боли ме главата :# Братчето е зле :# искам да ми пише, защото ми липсва :# Хъмммммммммм . . нз нз нз .Не искам деня да минава.Шибаното даскало ме зове утре :#
нещо средно![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Браво Павлина Виола,браво,пак се забута къдет не ти е работата...
притеснено ми е кълбо от нерви съмцял ден го чаках да пише и накрая писа има някакъв проблем и каза че после ще ми обясни питах дали се сърди на мен (не че има повод, но аз да питам за лично спокойствие) той ми пусна само един гушкащ емотикон и нищо повече. сега съм ужасно притеснена защото нз какво става на линия е а не казва нищо аз не смея да му пиша за да не го притеснявам
надявам се утре да се чуем и всичко да е наред
![]()
вече сериозно се замислям дали да не почна да си водя дневник
![]()
![]()
и аз над това се замисляхПървоначално написано от kindergarden
мислех да е на комап ама мисля че ще има кой да чете и да се рови
затова обикновен,ама не е мн сигурно
![]()
инач е се чувствам малко по-развеселена![]()
Днес се завърнах към младите години.Беше просто ебаси якото. Утре на даскало-ужасТ. Като цяло си се кефя и аз не знам на какво.. И чакам нещо, но явно ще си остана с чакането. "Той" продължава да се прави на замаян.. каже ми някои неща и докато съм още в шок изръси някаква глупост. Ебаси хората просто..
Взех важно решение.. ставам феминист-лесбийка.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Изкъпах се,сега е време да початя с моя си принц.След това,когато той си легне ще поуча,после ще изгледам Шерлок Холмс и ако още не е станало 6:30 ще лягам.Ако е станало,ще си изправя косата и отивам на училище.Там ще спя.
Бъзик.Ще си науча и ще лягам.
изморена, разочарована и за първи път в живота си изпитвам ужаасно силна ревност![]()
което ме разочарова и изморява още повече..![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Някво странно.
Не мога да преценя ,между тъпо и същевременно![]()
апфф![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Уморена и ужасно щастлива ... Моя днес ме изненада като поиска да ми купи подарък и то в мое присъствиеее ... Унинален е никога до сега не ми е купувал нищо,защото не искаше да задълбавамеее, е днес задълбахмеее ... Ако не е той сигурно щях да съм тотално разбита след лошите неща който ми се случихаа![]()
Ще се пръснаа ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!