Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
Еййй за пореден път осъзнавам,колко гадни черти имам в характера си
Нали ми изгоря телефона ... Е днес казах на бащата и той "И к'во?!Голяма работа - ще ти купя нов!" ... До тук добре ама аз направо съм се вманиачила по тъпата Нокия 5530 ,а най-гадното е,че в нета я има чисто нова за 100-тина лева по-малко,от колкото в магазините,от които бих си я купила в Сс ... Тук идва и проблема,че баща ми не би ми позволил да си купя нещо подобно от нета ... Принципи ... Бля-бля ... Е добре - няма проблем нали той ще ги дава тия пари ама проблема е там,че за около 500 лв. мога да си купя къде,къде по-готин телефон ... А и за к'во ми е тоя?!Wi-fi?!Е,че лаптопа кажи-речи постоянно е с мен ... Качеството на снимките не е толкова хубаво,както на стария ми SE S500i ... и все пак само тоя телефон ми е в главата - УЖАС! ... И нали съм луда глава ... сега гледам и разни SE S500i втора ръка за по 100-тина лв. и мисля да си купя един и да му се радвам ...,а ако се прецака нещо поне ще имам резервни части
Лелеее направо не ми се мисли,колко пари ще заминат покрай мен тоя месец,че и Р.Д.-то ми наближава ... Добре,че няма да си ходя на бала ... Това поне ми е оправданието пред наще
Пффф и моя не го знам дали ще заминава днес или утре Ако е днес направо ще се застрелям Как ще издържа без да го виждам почти 4 дена?! Не,не,не ... направо не ми се мисли
И утре ще излизам с едни приятели,а нямам никакво желание И що?!Защото моя няма да е с нас и като за капак две момчета,които ме харесват ще са там ...
Баси направо ще се побъркам и то заради няк'ви маловажни неща
Както и да е Важното е,че татко прие много спокойно новината за телефона ,а и не ми мина с номера "Имаш още два телефона - използвай тях!"
Еййй имам най-добрия татко на света

За частта с телефона .. миии оО к'во да ти кажа, Nokia си е Nokia аз други телефони вече не признавам (от както си взех първата). Друг е въпроса, че освем N-series друго не признавам (ама то щото съм доста зарибен ) не те съветвам да си взимаш телефон 2ра ръка (освен ако не е от познат и знаеш, че стоката е надежна) щото аз така си взех от един сайт (няма да му правя реклама) иии преди около месец го взех от ремонт само за 4ти път (извода е ясен ) За 500 лева можеш да вземеш къде къде по-добър телефон оО но в крайна сметка ти си преценяш (: Умната

Пък аз пфу тъпея на макс чудя се какво да правя ии май пак ще се запуквам с покера оО