Лелеее не мога да се позная
От час и нещо се ровя в нета и мисля подарък за моя за Св.Валентин
Толкова готини идеи ми дойдоха,но сме заедно от прекалено скоро (два месеца) и просто не си струва да му правя подобни изненади ... Не,че не са хубави,но просто са подходящи за хора с по-дълга и сериозна връзка (нищооо другата година ще му спретна някоя от тези изненади )
Да обаче измислих перфектния подарък Хем банален,хем нестандартен,хем забавен,хем практичен ... Само трябва да изчакам мойто мило да си оправи колата за да мога да видя,колко е голямо мечето,което стои на задната седалка
После ще трябва да се чудя дали да сложа всичко в една кутия или всяко нещо да е отделно
Хах явно снощи шматките са били прави като ми казаха,че съм се променила доста покрай него Наистина съм станала по-романтична ... Щом най-добрата ми приятелка каза,че за първи път ме вижда толкова щастлива и че за първи път ми личи,че обичам някого значи наистина е така То и аз го усещам де ... Никога,с никое предишно гадже не съм се държала по този начин Еххх тоя моя лигльо как успя така да ме промени толкова,а преди 2 месеца си мислех,че е по-добре да сме си само приятели,защото не исках отношенията ни да се променят
...
Оффф отплеснах се
Сега трябва да звъня на шефката на заведението и да запазя 2 маси (дано ни стигнат ) ... После трябва всички процедури от вчера да се повторят ... Къпане,изправне,маска на ноктите,лакиране,прическа ... Не знам и с к'во да се облека ... Оффф мразя,когато става така
Че и Р.Д.-то ми наближава,а още нито знам къде ще го правя,нито кого ще поканя ... Мислех да съм само с най-близките ми приятели,но като се замислих те хич не са малко ... На хижа няма да можем да отидем - един приятел звънна на собственика и той му казал,че само с джипове ще можем да стигнем до там,защото е в гората и не е добре изчистено
Абееее майната му ... Има почти 2 седмици до тогава ... Все ще измисля нещо (надвам се )